Sabırla Bebeğini Bekleyenler

iyi geceler maonyaaaam yarın kolay gelsin

canım inşşş güzel günlerde gelecekkkk

rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşşş

sarammmmmmmmmmmmmmm

yetercim merhaba nasılsın canım

iyi geceler maonyaaaam yarın kolay gelsin

yetercim merhaba nasılsın canım

sağol bebeğim eşimi eve getirdim mutluyum
ama yorgunum taburcu işlemleri radevualrı yaralamak ölümdü yineeee yoruldum ama olsun koçiş yanımda ya değerm bu yorgunluğa

kızlar ya bişey rica edicem sizden bu resimlerinizi nasıl degiştiriyorsunuz profildeki nick felan nasıl yazıyorsunuz ben yapamıyorum onların hiç birini . yeni oldugum için mi acaba ?

:))) canım benim kilomun yanında seninkinin lafımı olur :))) ben baya fazla senden :) 1.67 kg 98 kilo 100 de gitsin yumarlak hesap utanıyorum bide bu kiloyla bebek istiyorum demeye ama 2 yılda böle oldum
şişşşşşt bu morallemi bebek yapcan kilo ne ki aşılmıcak bi şeymi bak biz yarın rejime giriyoz hadi hep beraber verelim hem kilomuz var diye çocuk istemeye hakkımız yokmu

sarammmmm kuşum yine utandırdın beni ne güzel sözler onlar canımın içi güzel şirin bacım benimmmmm
cnm senin boyun uzunmuş beni görsen çok kareyim.üzülmee sende diyete gir.gel beraber diyet yapak gızzzzzzzzzzzzzzzzz:86::86::86:

barabar barabar barabar diyete girek barabar

bak yine iğneyi bana sokmadan gitmiyo

ama yorgunum taburcu işlemleri radevualrı yaralamak ölümdü yineeee yoruldum ama olsun koçiş yanımda ya değerm bu yorgunluğa

canım bacım çok sevindim senin adına hadi gözün aydın Allah eşine şifa versin sen bu mutluluğu çoktan hakettin

allah senden razı olsun canım ya moral çok önemli gerçekten ... ama her pazartesi diyete başlayıp salı bitirmekten gına geldi artık

gelirim kız merak etme.ben hergün burdayım cnm.ama yrn giremeyebilirimmmmm.malum temizlik..

kuzularr bu sefer çıkıyrm allaha emanet olun.:90:
kendini çok yorma canım iyi geceler öpt.byyyyyyyy
yeterim şükür geçti o günler bundan sonra önündeki güzel günlere bak balım

metukam balımmmmm hg canım çiçeğim nasılsın sultanımm

gemiş olsun canım . allah şifa versin .

canım bacım çok sevindim senin adına hadi gözün aydın Allah eşine şifa versin sen bu mutluluğu çoktan hakettin

Rabbim ayırmasın sizi..

canlar sağolun
inşş artık bu sıkıtılar biterde bende birazcıkhuzur bulurum inşşşşşşş

kuzu bende senin gibi p. tesi başlayıp öğleden sonra bırakıyodum ama bu sefer ciddiyim yenecem kiloları

ya bencede böle sözleşsek insan tekken güç bulamıyo . hani birbirimizi takip etsek belki verebiliriz . 10 kilo versek %70 şansımız artıyormuş .... bide ben süt buharı duydum ya bilen varmı içinizde ? şeden önce onun buharına durcakmışsın rahim ve kanallat yumuşuyormuş ... bi nevi eski zaman rahim filmi gibi bişey heralde tüpleri açıyormuş ya ... ya töbe töbe süt te ninet yani onun üstüne oturmak da allah ım çarpılcezzzzz valla

kızlar ben çıkıyorumm iyi geceler sizeeee yorgunum dinleneyim biraz

evet kuzu ciddi ciddi asılalım birlikten güç doğar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…