metuuuu seni kim sevmiooo bebem söle.
saram iyiyim cnm nolsun
ayy çok yorgunum kızlarrrr.yrn kadın gelcek ne temizlenmez evim varmış.zelalin temizliğini geçti.
ben kaçar kızlarrrr.
grşrz
allaha emanet olun.
ayy hiç gidesim yok ama gözlerim kapanıooo:78:
canım inşşş güzel günlerde gelecekkkk
rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşşş
sarammmmmmmmmmmmmmm
yine gel olurmuuuuuu ....
gelirim kız merak etme.ben hergün burdayım cnm.ama yrn giremeyebilirimmmmm.malum temizlik..
kuzularr bu sefer çıkıyrm allaha emanet olun.:90:
iyi geceler maonyaaaam yarın kolay gelsin
yetercim merhaba nasılsın canım
sağol bebeğim eşimi eve getirdim mutluyum
ama yorgunum taburcu işlemleri radevualrı yaralamak ölümdüyineeee yoruldum ama olsun koçiş yanımda ya değerm bu yorgunluğa
şişşşşşt bu morallemi bebek yapcan kilo ne ki aşılmıcak bi şeymi bak biz yarın rejime giriyoz hadi hep beraber verelim hem kilomuz var diye çocuk istemeye hakkımız yokmu:))) canım benim kilomun yanında seninkinin lafımı olur :))) ben baya fazla senden :) 1.67 kg 98 kilo 100 de gitsin yumarlak hesap utanıyorum bide bu kiloyla bebek istiyorum demeyeama 2 yılda böle oldum
sarammmmm kuşum yine utandırdınkıyamam normal canım ama zaman moral bozup oturma zamanı değil hep gaz tamgaz yola devam etmek ya olacak ya olacak
iyidir maonyam senden naber
iyiyim canımın canım bacım gözümün nuru sen nasılsın
cnm senin boyun uzunmuş beni görsen çok kareyim.üzülmee sende diyete gir.gel beraber diyet yapak gızzzzzzzzzzzzzzzzz:86::86::86:
barabar barabar barabar diyete girek barabar
metuuuu seni kim sevmiooo bebem söle.
saram iyiyim cnm nolsun
ayy çok yorgunum kızlarrrr.yrn kadın gelcek ne temizlenmez evim varmış.zelalin temizliğini geçti.
ben kaçar kızlarrrr.
grşrz
allaha emanet olun.
ayy hiç gidesim yok ama gözlerim kapanıooo:78:
ama yorgunum taburcu işlemleri radevualrı yaralamak ölümdüyineeee yoruldum ama olsun koçiş yanımda ya değerm bu yorgunluğa
allah senden razı olsun canım ya moral çok önemli gerçekten ... ama her pazartesi diyete başlayıp salı bitirmekten gına geldi artıkşişşşşşt bu morallemi bebek yapcan kilo ne ki aşılmıcak bi şeymi bak biz yarın rejime giriyoz hadi hep beraber verelim hem kilomuz var diye çocuk istemeye hakkımız yokmu
sarammmmm kuşum yine utandırdınbeni ne güzel sözler onlar canımın içi güzel şirin bacım benimmmmm
bak yine iğneyi bana sokmadan gitmiyo
kendini çok yorma canım iyi geceler öpt.byyyyyyyygelirim kız merak etme.ben hergün burdayım cnm.ama yrn giremeyebilirimmmmm.malum temizlik..
kuzularr bu sefer çıkıyrm allaha emanet olun.:90:
yeterim şükür geçti o günler bundan sonra önündeki güzel günlere bak balımsağol bebeğim eşimi eve getirdim mutluyum
kendini çok yorma canım iyi geceler öpt.byyyyyyyy
yeterim şükür geçti o günler bundan sonra önündeki güzel günlere bak balım
metukam balımmmmm hg canım çiçeğim nasılsın sultanımm
allah senden razı olsun canım ya moral çok önemli gerçekten ... ama her pazartesi diyete başlayıp salı bitirmekten gına geldi artık
zeloşuummm seni gördüm daha iyi oldummm
gemiş olsun canım . allah şifa versin .
canım bacım çok sevindim senin adına hadi gözün aydın Allah eşine şifa versin sen bu mutluluğu çoktan hakettin
Rabbim ayırmasın sizi..
kendini çok yorma canım iyi geceler öpt.byyyyyyyy
yeterim şükür geçti o günler bundan sonra önündeki güzel günlere bak balım
metukam balımmmmm hg canım çiçeğim nasılsın sultanımm
kuzu bende senin gibi p. tesi başlayıp öğleden sonra bırakıyodumama bu sefer ciddiyim yenecem kiloları
ya bencede böle sözleşsek insan tekken güç bulamıyo . hani birbirimizi takip etsek belki verebiliriz . 10 kilo versek %70 şansımız artıyormuş .... bide ben süt buharı duydum ya bilen varmı içinizde ? şeden önce onun buharına durcakmışsın rahim ve kanallat yumuşuyormuş ... bi nevi eski zaman rahim filmi gibi bişey heralde tüpleri açıyormuş ya ... ya töbe töbe süt te ninet yani onun üstüne oturmak da allah ım çarpılcezzzzz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?