mende geldiiiiiiim kızlaaaaaaaaar
kuzu niye suçluyon kendini Rabbimin takdiri sanki olanlar sırtlarında taşmı taşıyo biz daha çok uğraşıyoz savaş veriyoz resmen ama olmayınca elden bi şey gelmiyor Rabbim ol desin inş.
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmm
allah ım bi gün uyansam bi baksam test çift çizgi uçarım heralde ....allah ım yalvarıyorum güzel allah ımmmmmmmmmmm
hoşbulduk meleğim sende aramıza hoşgeldin nasılsın canım
gelcek kuzu o günlerde gelcek inş. biz sabırla beklicez o günü
benimde eşimde varikoselden ameliyat oldu.20milyondan 42ye çıktı ama.hareket%5bitanem bende aynen öyleyim sendeki sorun bendede var ben baya kiloyum ama kilo versem adetlerim düzene girermiş . ama veremiyorum işte . eşimde varikoselden ameliyat oldu . 9 milyondan 72 milyona çıktı sayımız ama morfolojide var bozukluk çok sorun değilmiş ama . ahh ahh ben bilmezm iyim o derdi bende sonra evlenenler aldı kucaklarına bebeklerini ben gariban gibi kaldım bide bi cemiyette hep soruluyo aaaaa yapmıyormusun yapın bi tane sonra hiç olmaz bilmem ne artık çok zoruma gidiyo eskiden takmazdım ama şimdi çok acıtıyo içimi .... sanki beceriksizmişim gibi hissediyorum be suçluyorum kendimi
mende geldiiiiiiim kızlaaaaaaaaar
:))) canım benim kilomun yanında seninkinin lafımı olur :))) ben baya fazla senden :) 1.67 kg 98 kilo 100 de gitsin yumarlak hesap utanıyorum bide bu kiloyla bebek istiyorum demeyebenimde eşimde varikoselden ameliyat oldu.20milyondan 42ye çıktı ama.hareket%5kaç kg sin cnm.ben 1.60 78kiloyum bu hafta 2kilo vermişim
hoş geldin bebek nbr
allah a şükür canım ... bebiş sevdasıyla yanıyoruzzz çok duygusal oldum ben yaaaaaaaaaa son zamanlardaaa
benimde eşimde varikoselden ameliyat oldu.20milyondan 42ye çıktı ama.hareket%5kaç kg sin cnm.ben 1.60 78kiloyum bu hafta 2kilo vermişim
hoş geldin bebek nbr
hg saram kuşum nasılsın
:))) canım benim kilomun yanında seninkinin lafımı olur :))) ben baya fazla senden :) 1.67 kg 98 kilo 100 de gitsin yumarlak hesap utanıyorum bide bu kiloyla bebek istiyorum demeyeama 2 yılda böle oldum
canım inşşş güzel günlerde gelecekkkkbende iyiyim canım azcık başım ağrıyo o kadar gerisi aynen eskisi gibi ne uzuyoz ne kısalıyoz
maonyam bebeğim yok böle olumsuz düşünmekRabbim nasip ettikten sonra hastalık engel mani tanımaz Rabbim nasibimize koysun inş.
meleğim canım Allah sendende razı olsun inş. canım inş. gelcek meleklerimiz umutsuzluk yok
canım hoşşşş buşduk... amin canım rabbim cümlemizin yüzüne gülsün ... göbişlerimizi bebişle doldursun üçüz isterim ben
cnm senin boyun uzunmuş beni görsen çok kareyim.üzülmee sende diyete gir.gel beraber diyet yapak gızzzzzzzzzzzzzzzzz:86::86::86:
barabar barabar barabar diyete girek barabar
metuuuu seni kim sevmiooo bebem söle.
saram iyiyim cnm nolsun
ayy çok yorgunum kızlarrrr.yrn kadın gelcek ne temizlenmez evim varmış.zelalin temizliğini geçti.
ben kaçar kızlarrrr.
grşrz
allaha emanet olun.
ayy hiç gidesim yok ama gözlerim kapanıooo:78:
cnm bol sıvı.girek valla :) ya çalışıyorum ben masa başı inan öle hantallaştım ki yerimden kalkmak istemiyorum . koşu bandıda var evde geçen yıl 15 kg verdim ama ramazan geldi sahur felan derken yine aldım... napsak kiiiiiiiiiiiiii neeeeeeeeeeeeee
cnm bol sıvı.
no ekmek
no pilav
no kızarma
no hamur işi
bu kadar basit
dün ben kebab yedim ama hiç ekmek yemedim.sadece sabahları 2dilim kepek ekmeği yiyorum
kuzu nolduuuu:26::26::26:bizi merakta bırakmaaa
cnm bol sıvı.
no ekmek
no pilav
no kızarma
no hamur işi
bu kadar basit
dün ben kebab yedim ama hiç ekmek yemedim.sadece sabahları 2dilim kepek ekmeği yiyorum
kuzu nolduuuu:26::26::26:bizi merakta bırakmaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?