Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kuzu niye suçluyon kendini Rabbimin takdiri sanki olanlar sırtlarında taşmı taşıyo biz daha çok uğraşıyoz savaş veriyoz resmen ama olmayınca elden bi şey gelmiyor Rabbim ol desin inş.

evet zelalım ya hiç emek vermeden acı çekmeden hasretlik bilmeden evlat sahibi olanlar kıymet bilmiyo işin havasında oluyo malesef

benimde eşimde varikoselden ameliyat oldu.20milyondan 42ye çıktı ama.hareket%5kaç kg sin cnm.ben 1.60 78kiloyum bu hafta 2kilo vermişim
mende geldiiiiiiim kızlaaaaaaaaar

hoş geldin bebek nbr

benimde eşimde varikoselden ameliyat oldu.20milyondan 42ye çıktı ama.hareket%5kaç kg sin cnm.ben 1.60 78kiloyum bu hafta 2kilo vermişim

hoş geldin bebek nbr
:))) canım benim kilomun yanında seninkinin lafımı olur :))) ben baya fazla senden :) 1.67 kg 98 kilo 100 de gitsin yumarlak hesap utanıyorum bide bu kiloyla bebek istiyorum demeye ama 2 yılda böle oldum

allah a şükür canım ... bebiş sevdasıyla yanıyoruzzz çok duygusal oldum ben yaaaaaaaaaa son zamanlardaaa

kıyamam normal canım ama zaman moral bozup oturma zamanı değil hep gaz tamgaz yola devam etmek ya olacak ya olacak

hoş geldin bebek nbr

iyidir maonyam senden naber

hg saram kuşum nasılsın

iyiyim canımın canım bacım gözümün nuru sen nasılsın

:))) canım benim kilomun yanında seninkinin lafımı olur :))) ben baya fazla senden :) 1.67 kg 98 kilo 100 de gitsin yumarlak hesap utanıyorum bide bu kiloyla bebek istiyorum demeye ama 2 yılda böle oldum

cnm senin boyun uzunmuş beni görsen çok kareyim.üzülmee sende diyete gir.gel beraber diyet yapak gızzzzzzzzzzzzzzzzz:86::86::86:

barabar barabar barabar diyete girek barabar

metuuuu seni kim sevmiooo bebem söle.

saram iyiyim cnm nolsun

ayy çok yorgunum kızlarrrr.yrn kadın gelcek ne temizlenmez evim varmış.zelalin temizliğini geçti.

ben kaçar kızlarrrr.

grşrz

allaha emanet olun.

ayy hiç gidesim yok ama gözlerim kapanıooo:78:

canım inşşş güzel günlerde gelecekkkk
canım hoşşşş buşduk... amin canım rabbim cümlemizin yüzüne gülsün ... göbişlerimizi bebişle doldursun üçüz isterim ben

rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşşş

sarammmmmmmmmmmmmmm

cnm senin boyun uzunmuş beni görsen çok kareyim.üzülmee sende diyete gir.gel beraber diyet yapak gızzzzzzzzzzzzzzzzz:86::86::86:

barabar barabar barabar diyete girek barabar

girek valla :) ya çalışıyorum ben masa başı inan öle hantallaştım ki yerimden kalkmak istemiyorum . koşu bandıda var evde geçen yıl 15 kg verdim ama ramazan geldi sahur felan derken yine aldım... napsak kiiiiiiiiiiiiii neeeeeeeeeeeeee

cnm bol sıvı.
no ekmek
no pilav
no kızarma
no hamur işi

bu kadar basit
dün ben kebab yedim ama hiç ekmek yemedim.sadece sabahları 2dilim kepek ekmeği yiyorum

kuzu nolduuuu:26::26::26:bizi merakta bırakmaaa

kızlar ben kaçar bi türlü kaçamadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:86::86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…