kızlar ben çıkıyorumm iyi geceler sizeeee yorgunum dinleneyim biraz
kızlar ben çıkıyorumm iyi geceler sizeeee yorgunum dinleneyim biraz
ben kaçıyorum dostlar herkese allah rahatlık versinnnnnn yarın yorucu bi gün olacak .... allah a emanet olunnnnnnnnnn
ben kaçıyorum dostlar herkese allah rahatlık versinnnnnn yarın yorucu bi gün olacak .... allah a emanet olunnnnnnnnnn
gızz ne bei takip edionnn.:90::90:diyette aç bi insanım suç üstü kurabiye topiğinde yakalandımmmm
leyloşum nasılsın canım buse nasıl annesi az kaldı kavuşmanıza ne güzel Allah yardımcınız olsun
kulak temizlenmesi acımaz canım hiç korkma çok basit bi işlem tekrar çok geçmiş olsun
nerelerdesin kuzummm meciğimmmm
bizde 2.5yıl oldu.off allahım kasımda 3e giricez kaç yıllık evlisiniz diyenlere 3mü dicem.çocuk olmayıncaaa insnaın 3demesi zoruna gidio.ne güzel 1yıllık evliyken hiç takmıodum soruları.
bizdede sperm hareketliliği çok düşük.bende tüpler sorunlu yumurtlama problemim var.hiç yumurtlayamıyrm.ve kiloluyummm
bitanem bende aynen öyleyim sendeki sorun bendede var ben baya kiloyum ama kilo versem adetlerim düzene girermiş . ama veremiyorum işte . eşimde varikoselden ameliyat oldu . 9 milyondan 72 milyona çıktı sayımız ama morfolojide var bozukluk çok sorun değilmiş ama . ahh ahh ben bilmezm iyim o derdi bende sonra evlenenler aldı kucaklarına bebeklerini ben gariban gibi kaldım bide bi cemiyette hep soruluyo aaaaa yapmıyormusun yapın bi tane sonra hiç olmaz bilmem ne artık çok zoruma gidiyo eskiden takmazdım ama şimdi çok acıtıyo içimi .... sanki beceriksizmişim gibi hissediyorum be suçluyorum kendimi
gönlümün sultanları hepinize günaydınnnnnn ................... sabah sabah işyerine gelirken ayakkabım vurdu sinirden ve acıdan ölücem yaaaa :95::95::95::95::95:
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sakın duymıyım bidaha böyl sözlercanım herşey allahtan. neyin suçuymuş bu allah aşkına. kimsenin kendini kötü hissettirmesine izin verme. derdini veren allah dermanını da verir. herşeyin hayırlısı hayatım üzülme sen . hiç ummadığınız bi anda gelir bebeğiniz.
amin canım inşallah ama biraz uzun bi yol gibi görünüyo ama ben çok sabıırsızım yaaa minik ayaklarını öpmek poposunu ısırmak istiyoruım gelsin artık yaaa...
günaydın canımmmm offf ya çok acır ayak
gunaydın kızlar...ayaklarım cok agrıyor kızlar..ustune basamıyorum 10 dk ayakta dursam aksama kadar ayaklarımı uzatıp oturmak zorunda kalıyorum sızısından...cok agrıyor cok...:85:
ay evet ya mahvoldum . felaket acıyo .... arkaları felan su topladıbide 5 noktalı ortapedik allah tan 5 yerden vurdu ... höh :84::84::84:
canım geçmiş olsun ... bende ayaktan yana bugün şanssızım ... senin neden??
bılmıyorum canım ya yaklasık 1 aydan berıdır..10 dk ayakta dursam mahfoluyorum..emekleyecek hale gelıyorum acısından ..tabanlarım sızımısızımsızlıyor..arastırdım pek bısey bulamadım..fala kılo almadım hanı desem kı kılomdan oluyor..ya ınankı dayanılmaz artık..:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?