Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saol saracım iyiyiz çok şükür sara teyzesi...güzel dualarına yürekten amin diyorum tatlım benim...çok öpüyorum seni...

yok yetercim benimayaklar tescilli sorunlu yani başka bi ayakkabı giyince nefes bile alamıyorum . bunu bile bile böyle bi eşşeklik nasıl yaptım anlamıyorum yaaaa

benim geçen yıl gydiğim yazlık bir terliğim vardı onu çıkartım dün giymek için ( geçen yıl önce vurdu ayağımı ama sonra alışmıştı)aman allahım eve geldiğim bir baktım ki ayaklarım maf olmuşlarrrr ama suç aykabıda değil ayakalrımda

metukaaaaaaaaa kuzum nasılsınnnn
laylaaaaaaaaaaaaa ve bıdığı siz nasılsınız canımmmm

yaaa kızlar neden kimse yokkk ...
sdadi gelinnnnn saraaaaaaaaa zelallllllll nehirrrrrr metukaaaaaaaa eceeeee maonyaaaa yeterrrrrrrrr
kıslar ben 9 günlük yıllık izne ayrıldım gelin iki sohbet edek yaaahhhhhhhhuuuuuuuu

hemide ben sizi cooooooookkkkkkk seviyoooooommmmmmm haaaaa bari bende metukanın arabasını süreyim biraz

metukaaaaaaaaa kuzum nasılsınnnn
laylaaaaaaaaaaaaa ve bıdığı siz nasılsınız canımmmm

yeterriimmmmm

yaaa kızlar neden kimse yokkk ...
sdadi gelinnnnn saraaaaaaaaa zelallllllll nehirrrrrr metukaaaaaaaa eceeeee maonyaaaa yeterrrrrrrrr
kıslar ben 9 günlük yıllık izne ayrıldım gelin iki sohbet edek yaaahhhhhhhhuuuuuuuu

geldimmmm ama gitmişsinnnn

hemide ben sizi cooooooookkkkkkk seviyoooooommmmmmm haaaaa bari bende metukanın arabasını süreyim biraz

bizde seni çokkk seviyozzzz edammmm....güzelll annneeee

küstüm ben size ne gelen var ne giden bende anneme gidiom işte hhhıııı

çabukkkk gellllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…