Sabırla Bebeğini Bekleyenler

yawyum bugün çok duygulandırıyosunuz beni bizde iyiki seni tanımışız edacımmmmmm

evet tatlım bana hepsi yapıldı hatta daha fazlasında vardı toxoplazma antikardiyolipin ve anti rubella tesleri

toxoplazma yatırmadım antisperm testi diye bir test yaptırdım
eda kız okadar çokki şimdi dosya yapmış dr bile bakınca bunlar ne neden bu kadar uğraştın diyorrr

Son düzenleme:

canımmmmmmmmmmmmmmm

aynen canımmmmmmm
yeterim banada baktılar ama sadece 677 ile 1298 e baktılar yeterlimidir sence diğerlerini yaptırsammıki:44::44::44:

kuzum yaptır için rahat etsinnn
ama zaten yapılacak fazla bir şey yok eğerki sorun varsa gebelikte iğne veriyolar hepsi bu

çok geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim ağrısıda inşallah en kısa zamanda geçer

hadi hayırlısı leylacım Allah kolaylık versin bacıma

bende iyiyim minik kusummm... diger minik kuslar nerelerde acabaaaaa??:26::26::26:

bilmemki canım içi

Herkese hayırlı günler kızlarrrrrrrrrrr

sanada hayırlı günler zeloşum

iyi yürekli bacım allah dualarını kabul etsin inşallah en kısa zamanda sen başta olmak üzere hepimiz evlatlarımıza kavuşalım

gecmiş olsun tatlım kulagın için nazar değmiş sana galiba kendine dikkat et neyseki daha iyiymişsin temizlenmiş öpüyorum seni canım sağlıkla kal

edacım merhaba canım senin mercimeğinin iyi olmasına sevindim bacım menim

maşallah

canım bizde seni çok seviyoruz tatlı bacım menim

canım bende kan pıhtılaşması var

yaaa öylemi bendede var peki sende hangi mutasyonlar var bide homzigotmu heterezigotmu bende 4 mutasyon birden var

faktör V leiden mutasyonu homozigot
protrombin 20210 mutasyonu homozigot
MTHFR 677 mutasyonu heterezigot
MTHFR 1298 MUTASYONU heterezigot

canım bende MTHFR 677 mutasyonu heterozigot
MTHFR 1298 mutasyonu haterozigot
da sorun vardı dr diğerleri daha önemli bu iğneyle çözülecek bir sorun
her 10 kadından 8 tanesinde olur dedi

sarammmmmmmmmmmmmm amin kuzum aminnnnnnnnnnnn

hannnn hannnnnn çekilin yoldan saramın akşam servisi geliyo saram kuşum eşim uyandı işe yollayıp geliyom öpt. seni güzel bacımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…