Sabırla Bebeğini Bekleyenler

iyi geceler maonyam

bende babamı kaybedeli 8 sene oldu yetercim babalar gününün anlamı o yüzden bende biraz farklı seni çok iyi anlıyorum o yüzden

benim içinde yatıkları yer nur olsun

Son düzenleme:

bizde seni merak ediyoduk canımmm. ahh ahh buse ne acelesi var dursun azcık daha şurda ne kaldıki... kendine çok dikkat et. kalkma yat hep. zamanını beklesin durdu durdu kudurmasın yaramaz dualarımız seninle canım arada gir haber ver emi merak ederiz seni...

amin canım inşallah.

ne güzel maşallah size. allah hep güzel günler nasip etsin inşallah hep iyi olun mutlu sağlıklı olun

edacım sen nasılsın kuşum? nasıl gidiyor

evet saram az kaldı korkuyorummmmmmmmmmmm. ediyorum kuzum sen hiç merak etme . kendimede egeyede iyi bakıyorum. sen nasılsın?

canlar kız kardeşime gidiyorum ablamlar gelmişler birazcık kaynatacağız yeğenler de gelmiş

canıım benim yaa allah bi sancıda kucağına almayı nasip etsin
allah bi ömür boyu mutlu etsin sizi
çok geçmiş olsun canım

sağol bitanemmm allah razı olsun
darısı en kısa zamanda hepimizin başına hayırlı bi şekilde cnaımmmm

Leylacım hepimiz seni cok merak ettik, iyi ki haber verdin tatlım, minnosumuz azcık daha sabretsin, hersey gönlünüzce olsun. Kendini cok yorma tatlım, iyi dinlen..insallah güzel haberlerini bekliyoruz tatlım, cok geçmis olsun..

sağol canım benim amin tüm dualarına... insallah Allah tamamına erdirir canım, insallah hayırlısıyla doğururuz bebisleri... sen nasılsın kuzum? cok yorma kendini isyerinde.. umarım yardımcı oluyorlardır sana..
insallah darısı buradaki bacılarımızın basına... heyecanla onlardan da güzel haberler bekliyoruz.. Allah'ım duysun insallah dualarımızı...

canım arakadasım, iyi yürekli bacım öpüyorum seni kocamannnnnnn

hiç bişey yaptığım yok canım bi halsizlik var üstümde canım iş yapmakda istemiyo senin diyet nasıl gidiyo
bu yorgunluk hayırlara vesile olsun insallah...

günaaaaaaaaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
günaydın canım, bugün nasılsın?
uhuuuuuuuuuuuu kizlar nerdesiniz gunaydin
cadi günaydın, seni düsündüm geçenlerde, nasıl acaba diye.. nasılsın tatlım?

zeloşşşşşş, metuşşşşşşşşşşş, nehirrrrrrrrrr, ecee, yeterrrrrrrrr ve diger arkadaslarrrrrrrrrr nasılsınız güzellerrrr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…