kızzzzzzzzzzzzzz maonyaaaaa bacımmmmmsaracım yeterimm ben çıkıyrm kızlar allaha emanet olun.iyi geceler
iyi geceler maonyam
bende babamı kaybedeli 8 sene oldu yetercim babalar gününün anlamı o yüzden bende biraz farklı seni çok iyi anlıyorum o yüzden
slm kızlar..bizim cumartesi kontrolumuz vardı...muayene normaldi ama en son nts istedi doktor..ntsde doğum sancım çıktı...doktor hemen hastaneye yatış yaptı.yeni çıktım hastaneden...yatacaksın kalkmak yok dedi...yatıyorum...buse hanım acele ediyor gelmek için..hastanede sancıları durdurdular..serum iğne ilaç...duanızı eksik etmeyen canlarım..hepinizi çok özledim...annemler apar topar yanıma geldi...bugün evim temizlendi kadın tuttum...cumada beşik gelecek inşallah...dua edinde hayırlısıyla yavrum zamanında doğsun...umarım hepiniz iyisinizdir...hepinizi çok özledim...bizden haberler bu kadar...iki hafta erkenden doğum iznine ayrılmak zorunda kaldım...topice sık giremeyebilirim haberiniz olsun..dualarınızı bekliyorum canlar....
canım cok saol tatlım...bende ağladım tabii, yani engel olamıyor insan zaten son zamanlarda cok duygusal oldum, reklamlarda bile gözyaşım akıyordu.ama güzel tabii.. bilgiler için saol canım insallah su ilk dönem geçsinde hayırlısıyla inş. sıra oralarada gelsin..
Allah'ım burdaki tüm arkadaşlarımıza da nasip kısmet etsin, insallah yarın ve hergün yeni hamile haberleri alırız, hergünümüz ayrı bir mutlulukla geçer insallah... kızlar cok dua ediyorum hem kendim hem sizin için...
kızlar bayağı kantamışsınız bizde bu gün çokkk uzun zamandan sonra (5 ay oldu) eşimle dışarıya çıktık yeni bir avm açılmıştı oraya gittik dolaştık biraz
çok iyi geldi havamız değiştiiiiii şimdide eve geldik silerden ne haber
pikeeeeemmm tebrik ederim arkadasım....
allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin
allah kolay bir hamilelik hayırlı bir dogum nasip etsin arkadasıma...cok sevindim kızlar bakın birer birer hamiş haberi alıyoz ben ayagımı iyi sürüdüm sıra zeynoda....zeynomm allah arka arkaya dogurmayı nasip etsin inşallah...
darısı tüm arkadaslarımızın basına...
maonyam annene geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyilişip sağlığına kavuşur
zelalım kuşun hayırlı olsun sana can yoldaşı olur sen şimdi ona konuşmayıda öğretirsin
edanım sende olmasan topiğimiz renksiz bişey olur sağol varol bacım ve amcanın kızınında hamileliği hayırlı olsun darısı başımıza
nehirim maşallah doğuma az kalmış aman dikkat et bacım kendinide egemizide üzme
zeynoooooom bacım sende artık iki canlısın yeğenimizede kendinede iyi bak
metuuuuuuuuuş işlerini bitirmedinmi bacıııııım
evet saram az kaldıkorkuyorummmmmmmmmmmm. ediyorum kuzum sen hiç merak etme . kendimede egeyede iyi bakıyorum. sen nasılsın?
[ı]slm kızlar..bizim cumartesi kontrolumuz vardı...muayene normaldi ama en son nts istedi doktor..ntsde doğum sancım çıktı...doktor hemen hastaneye yatış yaptı.yeni çıktım hastaneden...yatacaksın kalkmak yok dedi...yatıyorum...buse hanım acele ediyor gelmek için..hastanede sancıları durdurdular..serum iğne ilaç...duanızı eksik etmeyen canlarım..hepinizi çok özledim...annemler apar topar yanıma geldi...bugün evim temizlendi kadın tuttum...cumada beşik gelecek inşallah...dua edinde hayırlısıyla yavrum zamanında doğsun...umarım hepiniz iyisinizdir...hepinizi çok özledim...bizden haberler bu kadar...iki hafta erkenden doğum iznine ayrılmak zorunda kaldım...topice sık giremeyebilirim haberiniz olsun..dualarınızı bekliyorum canlar....[/ı]
[ı] [ı]maonyam[/ı] annene geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyilişip sağlığına kavuşur
[ı]zelalım[/ı] kuşun hayırlı olsun sana can yoldaşı olur sen şimdi ona konuşmayıda öğretirsin
[ı]edanım[/ı] sende olmasan topiğimiz renksiz bişey olur sağol varol bacım ve amcanın kızınında hamileliği hayırlı olsun darısı başımıza
[ı]nehirim[/ı] maşallah doğuma az kalmış aman dikkat et bacım kendinide egemizide üzme
[ı]zeynoooooom[/ı] bacım sende artık iki canlısın yeğenimizede kendinede iyi bak
[ı]metuuuuuuuuuş[/ı] işlerini bitirmedinmi bacıııııım
[/ı]
slm kızlar..bizim cumartesi kontrolumuz vardı...muayene normaldi ama en son nts istedi doktor..ntsde doğum sancım çıktı...doktor hemen hastaneye yatış yaptı.yeni çıktım hastaneden...yatacaksın kalkmak yok dedi...yatıyorum...buse hanım acele ediyor gelmek için..hastanede sancıları durdurdular..serum iğne ilaç...duanızı eksik etmeyen canlarım..hepinizi çok özledim...annemler apar topar yanıma geldi...bugün evim temizlendi kadın tuttum...cumada beşik gelecek inşallah...dua edinde hayırlısıyla yavrum zamanında doğsun...umarım hepiniz iyisinizdir...hepinizi çok özledim...bizden haberler bu kadar...iki hafta erkenden doğum iznine ayrılmak zorunda kaldım...topice sık giremeyebilirim haberiniz olsun..dualarınızı bekliyorum canlar....
pikeeeeemmm tebrik ederim arkadasım....
allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin
allah kolay bir hamilelik hayırlı bir dogum nasip etsin arkadasıma...cok sevindim kızlar bakın birer birer hamiş haberi alıyoz ben ayagımı iyi sürüdüm sıra zeynoda....zeynomm allah arka arkaya dogurmayı nasip etsin inşallah...
darısı tüm arkadaslarımızın basına...
canım arakadasım, iyi yürekli bacım öpüyorum seni kocamannnnnnnmaonyam annene geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyilişip sağlığına kavuşur
zelalım kuşun hayırlı olsun sana can yoldaşı olur sen şimdi ona konuşmayıda öğretirsin
edanım sende olmasan topiğimiz renksiz bişey olur sağol varol bacım ve amcanın kızınında hamileliği hayırlı olsun darısı başımıza
nehirim maşallah doğuma az kalmış aman dikkat et bacım kendinide egemizide üzme
zeynoooooom bacım sende artık iki canlısın yeğenimizede kendinede iyi bak
metuuuuuuuuuş işlerini bitirmedinmi bacıııııım
bu yorgunluk hayırlara vesile olsun insallah...hiç bişey yaptığım yok canım bi halsizlik var üstümde canım iş yapmakda istemiyo senin diyet nasıl gidiyo
günaydın canım, bugün nasılsın?günaaaaaaaaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
cadi günaydın, seni düsündüm geçenlerde, nasıl acaba diye.. nasılsın tatlım?uhuuuuuuuuuuuu kizlar nerdesiniz gunaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?