süperrrrrrrrr
Yüz'de ısrar etme, Doksan da olur.
İnsan dediğin, Noksan da olur.
Bir ben varım deme, Yoksan da olur.
Hatasız dost arayan, Dosttan da olur.
selam kızlar.....sizleri çok özledim..........kaç defadır geliyorum kimse yok................
süperrrrrrrrr
prenses yawrum ne zamandır görüşemiyoz özledim seni şeker nasılsıngözlerin nasıl iyileştimi
iyiyiz yeterim sen nasılsınyorgunluğun geçtimi dinlenebildinmi?
canım nerdeeeeeeeee işlerim vardı dışarıya çıktım bu gün çok yoruldum yafffff sıpa yanımdaydı ilaki teyzesinin işyerine gitmek istedi onu teyzesinne götürdük (kız kardeşimin iş yerine ) sıpa çok yordu beni eeeeeeeee faturalar falanda birkmişti derken ayakalrımşişti yaa
gunaydin tatli kizlar ...hayirli gunler........hayirli kandiler
seninde kandilin mübarek olsun......................günaydın arkadaşlar ben bugün itibarıyle kırmızı kartı yedim Allah büyük elbet bir gün bizde anne olacaz tabi Allah nasip etmiş alnımıza yazmışsa umarım sizlerden hayırlı haberler alırızm bu mübarek günde Allahım isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın.
Kandiliniz mübarek olsun.
günaydın arkadaşlar ben bugün itibarıyle kırmızı kartı yedim Allah büyük elbet bir gün bizde anne olacaz tabi Allah nasip etmiş alnımıza yazmışsa umarım sizlerden hayırlı haberler alırızm bu mübarek günde Allahım isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın.
Kandiliniz mübarek olsun.
ayyyyyyy yoruldum şimdide gidip dinleneyim azcıköpt. kızlar byyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?