kuzu ilk pc yi açarken şifre büyük harfle yazılıyo bazen unutuyom öle yazıp gidiyomBen iyiyim balım bugün pek halsizim sıcaklara alışamadım galiba bütün gün uyumak istiyom
dolan bacım dolan dolanmak iyidir:86::86:Allah yardımcın olsun şeker demek oralar daha sıcak gündüzleri dışarı çıkmayın zaten çok zararlı
evet canım o uyku hali bende de var ..sıcaklar beni de cok yoruyor birde düsük tansiyon problemim var bayılıp duruyorum ..neyse evde iyi bööle.. ferah ferah...
saol tatlım.. cümlemizin insallah... sende dikkat et kendine bacım...
üzülmüyorum canım artık alıştım ben sadece dün biaz üzüldüm ama geçti artık inşallah canımmm rabbim mübarek ayın günü yüzü gözü hürmetine bizlere yavrularımızı nasio eder inşallah daha fazla bekletmez
sıkıntım haricinde iyiyim canım allaha şükür temizligin yorgunlugunun atlatmaya çalışıyorum kardeşime gidecem bu hafta içi kafa dagıtmak için inşallah iyi gelir canım bu kadar beklemezdim aslında ama 4 günğ kan tahlili yaptırdım negatif çıktı belki geç dölmedir diye umutlandım bu kadar gecikince yine beklemezdimde hem eşimevdeydi ona söylememiştim hemde temizlik yüzünden çıkamadım neyse olduda artık ne oldugunu ögrendim kısmetse kardeşimin orda gidecem
canım hoş geldin nasılsın
merhaba yetercim..nasılsın? keyifler nasıl?
hosbulduk balım... sen nasılsın bacım?
büyük harfle yazıyosun bakıyorum
AS YETERİM NASILSIN BALIM NASIL GEÇİYOR GÜNÜN
AMİN İNŞ. ZEYNOM KUZU BEN BUGÜN GÖRÜMCEMİN OĞLUYLA ONA BİSİKLET ALMAYA GİTTİM DAHA YENİ GELDİM BİRAZDANDA ALIŞVERİŞE GİTCEM BENDEN BÖLE SEN NELER YAPIYOSUN TATLIM
kuzum sende canını cok sıkmamaya calis..bu veledler en beklenmedik anlarda gelmek istiyolar galiba... sen de azcukk gezz toz... yüz verme o gelsin sana insallah....
merak etme tatlım insallah gelicek yavrun sana..
yavrularrr selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
zeynommmmmmmkuzu sayfalara baktım hiç ilerlememiş hayırdır yaz rehaveti çöktü hepimize
sıkmama ya çalışıyorum canım ya beklenmedik bi anda gelecek diyorsunuz ya bu veledler canım ben çoookkk bıraktıgım zaman oldu gelmezsen gelme yeter artık degipte kenidimi boşluga bıraktıgım dönemler çok oldu 4*5* sene kendi oluruna bıraktım ama demekki nasip degilmişşş
herkese merhabaaaaa
sabah sağlık ocağına gittim oğlumun kalp atışına baktı ebe ablası bu fazla durmaz ben sana söyliyim dediçok hareket ediyo durmuyoki hi,ç dedi aaaa dedim banamı anlatıyosun anamı ağlatıyo benim akşam yemeğimi yaptım şimdide koltukçu amcaları bekliyorum yıkıcaklar sonunda bugün inşallah herkes iyidir çoooook öpüyorum görüşürüz
gelecektir evet belki birgün ama ne zaman sadece beni yorduguyla kalıyor neyse alıtım ben artık beklemeye bekleriz bakalım demekki saati zamanı gelmemiş canım normalde 3*4 gün gecikiyodu hiç bu kadar uzun geçmemişti düşünüyorum gitmeyi dr temizlikle ugraştım yeni bitti kardeşime gidecem adapazarı na orda gitmeyi düşünüyorum baklım sorun neymiş
Slm kızlar gününüz aydın hayırlı huzurlu geçsin inş.
NEHİRİM BALIM İYİ OLMANIZA ÇOK SEVİNDİM MAŞALLAH EGEME HEP İYİ OLSUN İNŞ. GÜNÜNDE SAĞLIKLA GELSİN KÜÇÜK MELEĞİMİZKOLAY GELSİN TATLIM İŞİN BİTTİ SAYILIR TEMİZ EVİNDE HUZURLA OTUR BEBEM
ECEM BALIM ÜZME KENDİNİ DEDİĞİN GİBİ GELCEKLER AMA BİNBİR NAZLA GELİYOLAR SONUNDA GELCEKSE BEBİŞLERİMİZ BU ÇEKTİKLERİMİZE DEĞER BEBEM İNŞ. DAHA FAZLA BEKLETMEDEN GELİR KÜÇÜK ŞEKERLERİMİZ
slmmmmmmmmmmmm kızlar nasılsnızzzz
Merhaba güzeller, hayırlı bir hafta olsun insallah...nasılsınız? neler yapıyorsunuz?
ayy tatlım ne güzel..biraz daha beklesin annesi 15-20 gün daha di mi? hadi insallah cok güzel haberlerin yakındır ... heyecenlı mısın tatlım?
Bu arada Leyla doğurdu mu acaba kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?