günaydın arkadaşlar ben bugün itibarıyle kırmızı kartı yedim Allah büyük elbet bir gün bizde anne olacaz tabi Allah nasip etmiş alnımıza yazmışsa umarım sizlerden hayırlı haberler alırızm bu mübarek günde Allahım isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın.
Kandiliniz mübarek olsun.
günaydın arkadaşlar ben bugün itibarıyle kırmızı kartı yedim Allah büyük elbet bir gün bizde anne olacaz tabi Allah nasip etmiş alnımıza yazmışsa umarım sizlerden hayırlı haberler alırızm bu mübarek günde Allahım isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın.
Kandiliniz mübarek olsun.
kızlar bu gün kandil hepimizn yüreğinden geçeni nasip etsin rabbim
bir çok şey diliyoruz hepimiz ahiretimiz güzel şeyler cenetti günahlarımızın afını sevgili peygaberimizin (sav )şefatini tabiki dünyamız içinde şeyler istiyoruz sağlık huzur para vs veeee BEBİŞŞŞŞŞŞŞŞ hepimiz istiyoruz BEBİŞİMİZİ rabbim hapimzin gönlndekini nasip etsin inşşşşş
kızlar ben annemlerdeydim biliyorsunuz 10 gün kadar işte burada bir olay öğrendim köyde yaşayan bir kız var kıcağıza git şu işi yap bu işi yap diyorlar daha 17 yaşında kızda işleri babanın istediği gibi yapmayınca dayak yemeye başlıyor baba kızı o kadar çok dövüyor kız evden kaçıp biraz ilerdeki çiftlikte bir kadına sığınıyor (buarada kıza dayağı baba ile birlikte erkek kardeşte atıyor) sonra bu kadın kızın hayatından endişe edip (babanın öldüreceğini düşünüyor )ve orada yaşayan başka bir aile var onalar bu kızı götürün oğlunuza gelin olarak alın diyor onlarda kızı götürüyorlar evdeki oğlularına gelin oarak aracı koyuyolar ve kıza düğün yapıyorlar ama kızın bir görseniniz her yeri mosmor gözünün birisi şişmiş ve kapalı.... aradan 2 hafta geçtikten sonra kız pat diye düşüp bayılıyor hemen alıp dr götürüyolar ve dr beyin kanaması var diyor yatırıyorlar kızı durumu ağırlaşıyor yoğun bakıma alınıyor kız anne babaya haber veriliyor ameliyata alınacak imza gerekiyor diye ama baba gitmiyor ve eşinide göndermiyor (adam eşinide döven bir adam )kız ameliyata alınamıyor (yaşı küçük olduğu için resmi nikahta yok eşi imza atamıyor ameliyat için )ve kız bir kaç gün sonra öldü otopside babası dayak atığı için beyinde ödem oluşmuş ve geçen zamanda ödem byümüş ve beyin kanamasına sepep olmuş tabi soruşturma açıldı kızın babası ceza evinde şimdi ama bir hayat bitti hemde çok genç yaşata RABBİM HAR ŞEYİN HAYIRLISI NASİPE TSİN anna babanında
bütün buları dinlerken tüylerim diken diken oldu sanki 100 önce de yaşıyormuşuz gibi bu devride bunalrın yaşandığına inanamadım
nehirimmmmmmmmmmmm koltukların temiz oldu muuuuuuuuuuuuuuu
güzel arkadaşlarım....hepinizin kandili mübarek olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Güzeller hepinizin kandili mübarek olsun..
Allah dualarımızı kabul etsin insallah.. Bebek isteyenlerin göbüklerini doldursun , bol hamileler nasip olsun topigimize, hamilelerede bir avvazda sağlıkla hayırla doğurmak nasip olsun insallah...
kandilin mübarek olsun canımcım
çok üzüldüm allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun orda çoook mutlu olsun
slm hanımlarr herkesin kandili mübarek olsun rabbim bu mübarek günde herkesin gönlüne göre verir inşallahh
uzun zamandır bu sayfaya girmiyordum 3 aydır deniyorduk ama her adet olduğumda kadınlar kulubünü terkediyordum . bugün adetime 2 gün var, test yaptım 2 tane aynı markanındı ikiside ve ikinci çizgi beyazımsı ve pembemsi gibi çok silik çıktı her iki testte de .eczaneye gittim sordum %80 hamilesin dedi ama inanamıyorum yarın beta hcg baktırcam kanda.çok heyecanlıyım inşallah testler yanlış değildir kızlar dualarınızı esirgemeyin bu mübarek günde.allah hepinize nasip etsin inşallah isteyen herkesin bebeişleri b,ir an evvel gelir
selam kızlaar.ya adetim geçeli 5 günolucak ama hamilemiyim anlamadım.dün eczaneden test aldım negatif çıktı.ne adet belirtim var nede hamilelik.kant testi yaptırıcam ama korkuyorum.oluruna bırakmıştı artık umudum yoktu ama böle gecikince şüphe düştü iişte içime.çok hafiiiiiif kasık ağrım var oda kendimi çok dinlersem.halsizim karnım hep aç gibi hissediyorum.hamile olsam testte silikte olsa çıkmazmıydı yaa(( kafam çorba gibi
canım geç dölenmeyse çıkmaya biliir idrar testinde vee idrar testi çokda güvenilir değildir
korkma hemen yarın git kan ver inşş güzel haberlerle gelirisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?