Sabırla Bebeğini Bekleyenler

amin canım tüm dualarına... insallah birdaha ki ay kısmetindir canım benim..

Güzeller hepinizin kandili mübarek olsun..

Allah dualarımızı kabul etsin insallah.. Bebek isteyenlerin göbüklerini doldursun , bol hamileler nasip olsun topigimize, hamilelerede bir avvazda sağlıkla hayırla doğurmak nasip olsun insallah...

selam canımmmmbenim. olcaksınız tabi kuşum. allah herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda verir. merak etme sen allah dularımızı kabulş etsin tatlım. sen hala kayınvalidendemisin döndünmü evine?

çok üzüldüm allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun orda çoook mutlu olsun

nehirimmmmmmmmmmmm koltukların temiz oldu muuuuuuuuuuuuuuu

ohhhhhhhhhhhhh misler gibi oldu hemde. tertemiz oldu valla. bugünde temizlik var evde. sabah 9 da geldi bayan. ben mutfağı anca bitirdim o da evi hallediyo. yoruldum dinlenmeye oturdum vben. bi bakayım dedim neler nneler yapıyosunuz sen naptın yıkattınmı?

sağol canım seninde kandilim mübarek olsun. aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

slm hanımlarr herkesin kandili mübarek olsun rabbim bu mübarek günde herkesin gönlüne göre verir inşallahh

uzun zamandır bu sayfaya girmiyordum 3 aydır deniyorduk ama her adet olduğumda kadınlar kulubünü terkediyordum . bugün adetime 2 gün var, test yaptım 2 tane aynı markanındı ikiside ve ikinci çizgi beyazımsı ve pembemsi gibi çok silik çıktı her iki testte de .eczaneye gittim sordum %80 hamilesin dedi ama inanamıyorum yarın beta hcg baktırcam kanda.çok heyecanlıyım inşallah testler yanlış değildir kızlar dualarınızı esirgemeyin bu mübarek günde.allah hepinize nasip etsin inşallah isteyen herkesin bebeişleri b,ir an evvel gelir

inşşşşşşşşşşşşşş hamişsindir

selam kızlaar.ya adetim geçeli 5 günolucak ama hamilemiyim anlamadım.dün eczaneden test aldım negatif çıktı.ne adet belirtim var nede hamilelik.kant testi yaptırıcam ama korkuyorum.oluruna bırakmıştı artık umudum yoktu ama böle gecikince şüphe düştü iişte içime.çok hafiiiiiif kasık ağrım var oda kendimi çok dinlersem.halsizim karnım hep aç gibi hissediyorum.hamile olsam testte silikte olsa çıkmazmıydı yaa(( kafam çorba gibi

canım geç dölenmeyse çıkmaya biliir idrar testinde vee idrar testi çokda güvenilir değildir
korkma hemen yarın git kan ver inşş güzel haberlerle gelirisin

canım geç dölenmeyse çıkmaya biliir idrar testinde vee idrar testi çokda güvenilir değildir
korkma hemen yarın git kan ver inşş güzel haberlerle gelirisin

canım yaa o negatif kağıdını alınca evin yolu nasılda uzuyo bana.çok sabrettim çok bekledim inşallah vardır bişii eğer varsa inanılmaz derecede mutlu olucam.yoruldum artık.bu arada bugün farkettim benim gerçekten sürekli karnım acıkıyo.normalde susamlı kraker evde olsa bile açıpta yememçbugün yedim hatta dibindeki susamları bile:) ama yine açım ben....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…