Sabırla Bebeğini Bekleyenler

aslında sıkkın deil canım ama 16 gün günüm geçmişti dün hasta oldum şokunu atlatamadım daha

kıyamam ben sana ecemmmm. üzülme ağlama bu ay olmazsa diğer aylar çuvala girmedi gelcek bebeğin mutlaka gelcek emin ol sen bu aralar doktora hiç göründünmü? geçen ayda aynı şeyi konuştuk seninle çünkü. gecikmelerin oluyo bir görün bakalım ne diyecek

gelecektir evet belki birgün ama ne zaman sadece beni yorduguyla kalıyor neyse alıtım ben artık beklemeye bekleriz bakalım demekki saati zamanı gelmemiş canım normalde 3*4 gün gecikiyodu hiç bu kadar uzun geçmemişti düşünüyorum gitmeyi dr temizlikle ugraştım yeni bitti kardeşime gidecem adapazarı na orda gitmeyi düşünüyorum baklım sorun neymiş

NEHİRİM BALIM İYİ OLMANIZA ÇOK SEVİNDİM MAŞALLAH EGEME HEP İYİ OLSUN İNŞ. GÜNÜNDE SAĞLIKLA GELSİN KÜÇÜK MELEĞİMİZKOLAY GELSİN TATLIM İŞİN BİTTİ SAYILIR TEMİZ EVİNDE HUZURLA OTUR BEBEM

ECEM BALIM ÜZME KENDİNİ DEDİĞİN GİBİ GELCEKLER AMA BİNBİR NAZLA GELİYOLAR SONUNDA GELCEKSE BEBİŞLERİMİZ BU ÇEKTİKLERİMİZE DEĞER BEBEM İNŞ. DAHA FAZLA BEKLETMEDEN GELİR KÜÇÜK ŞEKERLERİMİZ

Son düzenleme:
slm hoş geldin canımmm aminnn güzell dileklerin için nasılsın canım

ECECİM BU SIKINTIN HARİÇ NASILSIN KUZUM BALIM KEŞKE BU KADAR BEKLEMESEYDİN HEMEN GİTSEYDİN DR A İNSAN BEKLEDİKÇE UMUDA KAPILIYO SONUNDAKİ ÜZÜNTÜDE DAHA BÜYÜK OLUYO AMA AZCIK DAHA SABIR rABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN BUNLAR SON SIKINTILARIN OLSUN TATLIM

slmmmmmmmmmmmm kızlar nasılsnızzzz
AS YETERİM NASILSIN BALIM NASIL GEÇİYOR GÜNÜN
Merhaba güzeller, hayırlı bir hafta olsun insallah...nasılsınız? neler yapıyorsunuz?

AMİN İNŞ. ZEYNOM KUZU BEN BUGÜN GÖRÜMCEMİN OĞLUYLA ONA BİSİKLET ALMAYA GİTTİM DAHA YENİ GELDİM BİRAZDANDA ALIŞVERİŞE GİTCEM BENDEN BÖLE SEN NELER YAPIYOSUN TATLIM

üzülmüyorum canım artık alıştım ben sadece dün biaz üzüldüm ama geçti artık inşallah canımmm rabbim mübarek ayın günü yüzü gözü hürmetine bizlere yavrularımızı nasio eder inşallah daha fazla bekletmez
sıkıntım haricinde iyiyim canım allaha şükür temizligin yorgunlugunun atlatmaya çalışıyorum kardeşime gidecem bu hafta içi kafa dagıtmak için inşallah iyi gelir canım bu kadar beklemezdim aslında ama 4 günğ kan tahlili yaptırdım negatif çıktı belki geç dölmedir diye umutlandım bu kadar gecikince yine beklemezdimde hem eşimevdeydi ona söylememiştim hemde temizlik yüzünden çıkamadım neyse olduda artık ne oldugunu ögrendim kısmetse kardeşimin orda gidecem
slmmmmmmmmmmmm kızlar nasılsnızzzz
canım hoş geldin nasılsın

A
AMİN İNŞ. ZEYNOM KUZU BEN BUGÜN GÖRÜMCEMİN OĞLUYLA ONA BİSİKLET ALMAYA GİTTİM DAHA YENİ GELDİM BİRAZDANDA ALIŞVERİŞE GİTCEM BENDEN BÖLE SEN NELER YAPIYOSUN TATLIM

tatlım ne güzel, bir cocuk sevinmis demek ki bugün senin katkılarınla.... ben ne yapayım canım.. evdeyim..sıcaktan burnumu cikartamıyorum disari... evde bir salonda bir burda bir orda dolanıp duruyorum....

merhaba yetercim.. Nasılsın? Keyifler nasıl?

hosbulduk balım... Sen nasılsın bacım?

Büyük harfle yazıyosun bakıyorum

kuzu ilk pc yi açarken şifre büyük harfle yazılıyo bazen unutuyom öle yazıp gidiyom Ben iyiyim balım bugün pek halsizim sıcaklara alışamadım galiba bütün gün uyumak istiyom

hoş geldin canım nasılsın aminnnnn aminnnn güzel dilerklrin için de

kuzum sende canını cok sıkmamaya calis..bu veledler en beklenmedik anlarda gelmek istiyolar galiba... sen de azcukk gezz toz... yüz verme o gelsin sana insallah....
merak etme tatlım insallah gelicek yavrun sana..

tatlım ne güzel, bir cocuk sevinmis demek ki bugün senin katkılarınla.... ben ne yapayım canım.. evdeyim..sıcaktan burnumu cikartamıyorum disari... evde bir salonda bir burda bir orda dolanıp duruyorum....

dolan bacım dolan dolanmak iyidir:86::86:Allah yardımcın olsun şeker demek oralar daha sıcak gündüzleri dışarı çıkmayın zaten çok zararlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…