Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:26::26::26:
uzunnnn zaman sonra yine burdayım çok özledim![]()
ay tatlım öbür topikte yazmışsın simdi gördüm kusuruma bakma balım... nasılsın sen gülüm?
bir arkadaşın bebeğinin kalbi durmusta canım sıkıldı ona geçmis olsun diyip hemen cıktım sonra, insan üzülüp etkileniyor haliyle ondan yani seker görmemisim...
casperım...Allah tamamına erdirsin çook sevindimmmm...darısı hepimizin başına olsunn
günaydınalrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyiyim pikecim...onu ben de gördüm..ve çok üzüldüm ..yazılanları laylay lom okurken o mesajı görünce şok oldum bi an..
ne yapalım hayat bazen böyle acımasız yanlarını da gösteriyor insanlara..
sen ve yavruşun iyi olunn
Leyloş ne yaptı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
amin canım inşallah tüm dualarım sizlerle alalh bir an evvel sizede nasip etsin tüm bekleyenler bu ay hamile kalsın inşallah
(evet canım veren de alan da Rabbim...ama üzülmeden de olmuyor )
Tatlım hamd olsun biz iyiyiz, dün tekrar kontrole gittim, cok sükür simdilik yolunda gözüküyor 3-4 hafta sonra 2'li test yapılacak kısmetse...
Leyla'yı bende merak ediyorum ama gelemem demisti zaten, evde yatıp dinleniyordu, belkide Busecik gelmiştir artık
Tatlım insallah seninde bu günlerin yakındır arkadasım....
kızlar siz nrdesinizneden gelmiyorsunuzzz
herkes topiğee:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
zeynom tatlışim nasılsınız kuzuzeynom neye üzüldünüz ben bilmiyorum geçmişe bakmadım ne oldu
![]()
uzunnnn zaman sonra yine burdayım çok özledim![]()
yok tatlım subat anneleri topiginde bir arkadasın bebeginin kalbi durmus galiba metuka ile onu konustuk tatlım...
sen nasılsın güzelim....![]()