• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Arkadaslar... cumanız ve Beraat kandiliniz mübarek olsun... Allah dualarımızı kabul etsin insallah...
Zor durumdakilere yardım etsin.. yavrusun bekleyenlere hamilelik nasip etsin... hamilelere sağlıklı doğumlar, hayırlı evladlar nasip etsin insallah.. Ulkemize de bereket ve huzur versin insallah..:72:

aminnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn

kızlar 13 asker şehir olmuşşş rabbim ailelerine sabır versin

günaydın hayılı cumlar hayırlı kandiller rabbim tüm dualrımızı kabul etsin

günaydın kızlaaaaaaar herkese hayırlı cumalar berat kandiliniz mübarek olsun

hoşbulduk canım eşinin iyi olmasına sevindim sen çok iyisin ve bütün iyilikleri hakediyosun bende sizi çok özledim :69::69::69::69::69:

hoşbulduk nehircim bende sizi çok özlemiştim senin ve egenin iyi olmasına sevindim.oğlumuz biraz nazlı galiba yüzünü göstermedi ha yerim onun nazını men yaaaa :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

metuşum tatlı kuşum minik serçem ne oldu nereye gidiyosun tatilemi gidiyosun umarım herşey senin için yolunda gider bacım seni çok seviyom men bunu bil yeter:16::16::16::16::16::16::16::16:

tatlım bilmiyorum nerdeydim o zaman simdi gördüm yazını..:69::69:

cok sevindim canım iyi haberler vermene...:70::70: minnosada masallah :nazar::nazar: diyelim... sıcaga yapacak bisey yok bizde kavruluyoruss burda +40 dereceler..:59:

seninde mübarek olsun canım.. hayırdır???:26::26:
sende tatile mi gidiceksin bacım? :26: neden gelemiceksin ama yazmamıssın :26: neyse sen iyi olda oda yeter bize canım :48::48::48::48:

Günaldın tatlım.. seninde..:70::70:

amin canım... cümlemizin insallah... nasılsın seker? :70:

yeterim sanada hayırlı cumalar kanilin mübarek olsun. şehit haberleri hepimizi kahretti allah kahretsin terörü ve de destekleyenleri!!!! allah analarına babalarına sabır versin :72::72::72::72::72:

saram sanada hayırlı cumalar kandilin mübarek olsun allah sesimizi duysun herkeslerin evine leylekler göndersin:61: evet pek nazlı ege.
zamanı yaklaştı artık hiç göstermiyo yüzünü bıdığım:69:

pikem sağol kuşum. allah sağsalim göndersin emanetlerini bizlere:nazar::nazar:

nehircim merhaba nasılsın canım

saram görmedim tatlımm seni. kapıda çalınca bi anda kalktım kusuruma bakma. sıcaklarla başım dertte tatlım mahvoldum bittim yaaa gelen gidenimde çok bu ara kahveye uğradım diye kapım hiç susmaz oldu. misafiri severimnmde bu ara çok zor geliyo kuzum:17: yatmak istiyorum bütün gün kendimi çok yorgun hissediyorum ama yatamıyorum :59:

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun..................

rabbim bu gece yapılan tüm dualarımızı kabul etsin......

Herkeze hayırlı kandiller,rabbim gönlümüzde olanı,hakkımızda hayırlı kılarak nasib etsin.
Bu arada metuş üyelik iptali yapmış ama sebebi neydi ki?

kandiliniz mübarek olsun canlarım.rabbim yuvanızı şenlendirsin bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine.ben hala adet olmadım.

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun..................

rabbim bu gece yapılan tüm dualarımızı kabul etsin......

Herkeze hayırlı kandiller,rabbim gönlümüzde olanı,hakkımızda hayırlı kılarak nasib etsin.
Bu arada metuş üyelik iptali yapmış ama sebebi neydi ki?

kandiliniz mübarek olsun canlarım.rabbim yuvanızı şenlendirsin bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine.ben hala adet olmadım.

sizinde kandiliniz mübarek olsun kızlar:71: metuşumu kızdırdı bi,ri heralde bi anda gitti noldu acaba??? bişeyde demedi? kimnseye mesajda yazmadı heralde bilen yok. merak ettim çok hemen gelse bari :58:

maonyamhadi bakalım belkide güzel haber vericeksindir bize:69: dualarım sizinle inanki. bu günde diğer günler gibi dualarımdasınız allahım bebişlerinize kavuştursun inşallah en kısa zamanda:emir_bebek: ne kadar gecikti adetin?

sizinde kandiliniz mübarek olsun kızlar:71: metuşumu kızdırdı bi,ri heralde bi anda gitti noldu acaba??? bişeyde demedi? kimnseye mesajda yazmadı heralde bilen yok. merak ettim çok hemen gelse bari :58:

maonyamhadi bakalım belkide güzel haber vericeksindir bize:69: dualarım sizinle inanki. bu günde diğer günler gibi dualarımdasınız allahım bebişlerinize kavuştursun inşallah en kısa zamanda:emir_bebek: ne kadar gecikti adetin?
2haftam geçio.bugün yine idrar testi yaptım.negatifff
günaydınlarrrrrrrrrr:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

günaydın yeterimmm nasılsınnnnn

günaydın bebğim çok şükür rabbim u gününümüzü artmasın inşş sen nasılsınnn
ya CADIDAN haber varmıııııııı çok merak ettim

günaydın bebğim çok şükür rabbim u gününümüzü artmasın inşş sen nasılsınnn
ya CADIDAN haber varmıııııııı çok merak ettim

bende iyi olmaya çalışyrm.misafir üstüne misafir gelio.daha bide yatılı canım çıktı inan.

cadı ve diğer arkadaşlardan hiç haberim yok.iyilerdir inş

maonyam idrar tahliline güvenme yaaa. benimde varken yok çıkarmıştı kan tahlili yaptır sen.bak misafirlerinde bitmek bilmedi yoruluyosun sürekli. bebeğin geldiyse eğer onu yorma:61: innnşaaallllllllaaaahhhhhhh gelmiştir :65:

iyipazarlar kızlarrrrrrr:66:
hava çok sıcak piştimmmmmm:52::52: eşimle beraber güzel bi temizlik yaptık sonra kahvemizi içtik dışarı çıktı bende dolap içlerini yerleştiricem ama biraz bakınayım dedim. kimsecikler yok amanın nerelerdesiniz tontonlarımmmm canlarımmmm. sıcakta dışarlarda durmayın sakın hele pazara hiç çıkmayın emi akşamüstü olsujn bekleyin ozaman gidin:61:

Back
X