kız ben hep gecelerin kadını idimde steye girmiyodum
uku tutmadikca gel cogu zamanlar biz burdayis :79::79::79::79:
kıjlar ben kaçtım sabah 7 de kalkcam uyanamıcam yoksa yarın görüşürüz inş. öpt.byyyyyyyyy
tamam canımm öyle yapacam artıkkk
iyi geceler canım çabuk kaçtın öpt.byyyyyyyyy
günaydın kızlaaaaaar
bugün umutların en tükendiği yerden yeniden yeşerdiği,mutlu,huzurlu,sağlıklı,sevinçli ve müjdeli haberlerin geldiği,bolluk ve bereketin olduğu,gözyaşlarının yerini kahkaya bıraktığı,bi gün olmasını diliyorum.
güneş bugün sabırla bebeklerini bekleyen biz anne adayları için doğsun.
sagol canım...ne guzel yazmıssın
kızlar bu sabah itibarıyla kırmızı kartı gördüm.ama sağlık olsun yılmak yok,umutsuzluk yok,bu kırmızı kartı eninde sonunda 9 aylık bi tatile çıkaracaz.sizler benim dualarımdasınız.sizde beni dualarınızdan eksik etmeyin kader arkadaşlarım.hepinizi çok seviyorum.
günaydın metukacım nasılsın canım?
tuh...hepımız bebelerımızı kucagımıza alıcaz ..inşallah
kalktım ,, ekmek arası peynır yedım..sımdı de yesıl cay ıcıyorum.canımcım....
saram ben bu bugun gene kuru dolma yapıcam sumaklı...
kızlar bu sabah itibarıyla kırmızı kartı gördüm.ama sağlık olsun yılmak yok,umutsuzluk yok,bu kırmızı kartı eninde sonunda 9 aylık bi tatile çıkaracaz.sizler benim dualarımdasınız.sizde beni dualarınızdan eksik etmeyin kader arkadaşlarım.hepinizi çok seviyorum.
maşallah,maşallah,rabbim muhabbetimizi artırsın,ama genede bu kadar konuşmayın,zor oluyo bana,yazık kııııııızzzhosgeldin seker nerelerdesin
canım ozet gecim ben: birbirimisi cok seviyos dedik, saranın oynak resimlerini caldık, gobek attık, insallah hamile kalırıs dedik, arada yeni insanlar geldi gitti.. bu kadar yanim.. bide kardelen soyle boyle dedik ama onu gorunmez kalamle yasdık...
amin canım, insallah.... saglıkla kucagımıza almak nasip olur cümlemize..
bak bak,uzmana bak,biz zaten ondan tavlıyamıyoz adamlarıkıj koca dövülürmü sevilircanım dicen aşkım bitanem dicen adamı tavlıcan bak nasıl gidip yatıyo:13:
denedim canim ise yaramadibu gunlerde onun isine yaramon
yani yani,işte ben ilk defa gözüm kesmedi,okuyamadım sayfaları.kızlar bugün ne kadar konuşmuşuz die bakmaya gittim ana bide baktım 58 sayfa maşallah nazar değmesin
amiiiiiin,ama bu duanın arkasından kötü haber alcam galiba dedimgünaydın kızlaaaaaar
bugün umutların en tükendiği yerden yeniden yeşerdiği,mutlu,huzurlu,sağlıklı,sevinçli ve müjdeli haberlerin geldiği,bolluk ve bereketin olduğu,gözyaşlarının yerini kahkaya bıraktığı,bi gün olmasını diliyorum.
güneş bugün sabırla bebeklerini bekleyen biz anne adayları için doğsun.
veeee aldım malesef,belkide hayırlısı bu,ama inşallah bebeklerimizin bizim için hayırlı olduğu günler yakındır tatlım.kızlar bu sabah itibarıyla kırmızı kartı gördüm.ama sağlık olsun yılmak yok,umutsuzluk yok,bu kırmızı kartı eninde sonunda 9 aylık bi tatile çıkaracaz.sizler benim dualarımdasınız.sizde beni dualarınızdan eksik etmeyin kader arkadaşlarım.hepinizi çok seviyorum.
benimde canım haşlanmış patates istedi bi antuh...hepımız bebelerımızı kucagımıza alıcaz ..inşallah
kalktım ,, ekmek arası peynır yedım..sımdı de yesıl cay ıcıyorum.canımcım....
saram ben bu bugun gene kuru dolma yapıcam sumaklı...
taaam canım,baktım ben.kardelen 30lulara cevap yazdım tontişim oraya bak hele...özel 10 dk takıldıda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?