Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kıjlar ben kaçtım sabah 7 de kalkcam uyanamıcam yoksa yarın görüşürüz inş. öpt.byyyyyyyyy

günaydın kızlaaaaaar

bugün umutların en tükendiği yerden yeniden yeşerdiği,mutlu,huzurlu,sağlıklı,sevinçli ve müjdeli haberlerin geldiği,bolluk ve bereketin olduğu,gözyaşlarının yerini kahkaya bıraktığı,bi gün olmasını diliyorum.

güneş bugün sabırla bebeklerini bekleyen biz anne adayları için doğsun.

sagol canım...ne guzel yazmıssın

kızlar bu sabah itibarıyla kırmızı kartı gördüm.ama sağlık olsun yılmak yok,umutsuzluk yok,bu kırmızı kartı eninde sonunda 9 aylık bi tatile çıkaracaz.sizler benim dualarımdasınız.sizde beni dualarınızdan eksik etmeyin kader arkadaşlarım.hepinizi çok seviyorum.

tuh...hepımız bebelerımızı kucagımıza alıcaz ..inşallah

günaydın metukacım nasılsın canım?

kalktım ,, ekmek arası peynır yedım..sımdı de yesıl cay ıcıyorum.canımcım....

saram ben bu bugun gene kuru dolma yapıcam sumaklı...

bende inanıyorum canım hepimiz bi gün anne olacaz Allahın izniyle.

canım bende akşama yeşil biber dolması yapayım diyorum canım çok istiyo.

offffffff canım ya..üzüldüm inanki...ben hamile olduğunu düşünüyordum saracım...sağlık olsun..inşallah bir sonraki aya tatlım...

----------------------------------------------------------

Son düzenleme:
kardelen 30lulara cevap yazdım tontişim oraya bak hele...özel 10 dk takıldıda...

saracım günaydın tabiki yıkılmak yok her kırmızı kart yeni bir umut demek her zaman dualarımızdasın canım

maşallah,maşallah,rabbim muhabbetimizi artırsın,ama genede bu kadar konuşmayın,zor oluyo bana,yazık kııııııızzz
kıj koca dövülürmü sevilircanım dicen aşkım bitanem dicen adamı tavlıcan bak nasıl gidip yatıyo:13:
bak bak,uzmana bak,biz zaten ondan tavlıyamıyoz adamları
denedim canim ise yaramadi bu gunlerde onun isine yaramon

kızlar bugün ne kadar konuşmuşuz die bakmaya gittim ana bide baktım 58 sayfa maşallah nazar değmesin
yani yani,işte ben ilk defa gözüm kesmedi,okuyamadım sayfaları.
amiiiiiin,ama bu duanın arkasından kötü haber alcam galiba dedim
veeee aldım malesef,belkide hayırlısı bu,ama inşallah bebeklerimizin bizim için hayırlı olduğu günler yakındır tatlım.
benimde canım haşlanmış patates istedi bi an
kardelen 30lulara cevap yazdım tontişim oraya bak hele...özel 10 dk takıldıda...
taaam canım,baktım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…