maşallah,maşallah,rabbim muhabbetimizi artırsın,ama genede bu kadar konuşmayın,zor oluyo bana,yazık kııııııızzz
bak bak,uzmana bak,biz zaten ondan tavlıyamıyoz adamları
yani yani,işte ben ilk defa gözüm kesmedi,okuyamadım sayfaları.
amiiiiiin,ama bu duanın arkasından kötü haber alcam galiba dedim
veeee aldım malesef,belkide hayırlısı bu,ama inşallah bebeklerimizin bizim için hayırlı olduğu günler yakındır tatlım.
benimde canım haşlanmış patates istedi bi an
taaam canım,baktım ben.
kızlar bu sabah itibarıyla kırmızı kartı gördüm.ama sağlık olsun yılmak yok,umutsuzluk yok,bu kırmızı kartı eninde sonunda 9 aylık bi tatile çıkaracaz.sizler benim dualarımdasınız.sizde beni dualarınızdan eksik etmeyin kader arkadaşlarım.hepinizi çok seviyorum.
offffffff canım ya..üzüldüm inanki...ben hamile olduğunu düşünüyordum saracım...sağlık olsun..inşallah bir sonraki aya tatlım...
saracım günaydın tabiki yıkılmak yok her kırmızı kart yeni bir umut demek her zaman dualarımızdasın canım
amiiiiiin,ama bu duanın arkasından kötü haber alcam galiba dedim
veeee aldım malesef,belkide hayırlısı bu,ama inşallah bebeklerimizin bizim için hayırlı olduğu günler yakındır tatlım.
slm hanımlarr nasılsınızzz saracımm çok üzüldüm yaa inş bidahaki aya muradına erersin canım
hayırlısı olsun.. sanırım adetin gecikmişti... böylesi hayırıymışş inşallah mart ayı sana uğurlu gelsin
semi canım nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın
saracım hayırlısı böyleymiş diyelim.mart uğurlu gelsin işalllah hepimize.
topik açmışlar martı kedilere bırakmayalım diye
hadi kızlar martı kedilere bırakmayalım
arkadaşlar selam...
Ben çiçeği burnundan 2 günlük üyeyim... konu hk. bende çok dertliyim... bu arada topik ne demek?
saracım masallah dokturmussun gene...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?