Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hoşgeldin nailacım nasılsın hamile olup olmadığını söylemedin en son test yapmak için heyecanlıydın

canlarım benim hamileymişim şu an 3 haftalık darısı tüm isteyenlerin başına ınsallah

gözün aydın canım Allah hayırlı uğurlu etsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah inan çok sevindim iki gündür sürekli müjdeli haberler alıyorum sizlerden inşallah bu haberlerin devamı gelir

günaydın hanımlar biradan has gideceğiz eşim için size bir slm vereyim dedim inşşşş herkesler iyidir

Günaaydıınn kızlaaarrr..Bende uzun zamandır bu siteye üyeyim ama bu topiğe ilk kez yazıyorum..Kızlar ben evliliğimde 3 yılıma yeni girdim.2 senedir korunmuyoruz ve bebeğimiz olmadı...Dr. gittiğimizde yumurtalarımın gelişmediğini sölediler..Şuan 2 aydır klomen kullanıyorm ve kuru infcir yiyiorum günde 2-3 tane bilmiyorum umudum kalmadı artık sabrediyorum ama artıkhiç ümidim yok olmicak gibi geliyor

selam saracım,test sonucum çıktı canım,399 çok şükür rabbime
inşallah bu defa sağlıklı bi hamilelik olur.
dua edin lütfen.

kardelencimmmmmmmmmmmmm çok sevindim tatlım..hayırlı olsun inşallah..dualarım seninle tatlım benim...topici açınca böyle güzel bir haber almak ne kadarda muhteşem...çok öpüyorum seni ve yavrunu...işte azmin zaferi...inşallah herşey yolunda gider canım benim...çok mutlu oldum senin adına inanki...

leylacım çok teşekkür ederim,inşallah herşey yolunda gider,dualarını eksik etme canım.
rabbim isteyen herkeze nasib etsin inşallah.
buse ye öpücükler.
gunaydin kizlar nasilsiniz

cadıcım selam canım,ben çıkıyorum ama selam vermeden çıkmayım dedim.

leyloşum nasılsın ne var ne yok buse nasıl öpüyorum ikinizide çok

selam canim .....kiz nereye gidiyorsun gel buraya konusalim ............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…