iyi geceler canım müjde alırsan bizede haber ver
canlarım benim hamileymişim şu an 3 haftalık darısı tüm isteyenlerin başına ınsallah
canlarım benim hamileymişim şu an 3 haftalık darısı tüm isteyenlerin başına ınsallah
aminnn hepinizee çok teşekkür ediyorum allahım sizlerede nasip etsin ...
günaydıııııııııııııııın kızlaaaaaaaar
selam saracım,test sonucum çıktı canım,399 çok şükür rabbime
inşallah bu defa sağlıklı bi hamilelik olur.
dua edin lütfen.
leylacım çok teşekkür ederim,inşallah herşey yolunda gider,dualarını eksik etme canım.
kardelencimmmmmmmmmmmmm çok sevindim tatlım..hayırlı olsun inşallah..dualarım seninle tatlım benim...topici açınca böyle güzel bir haber almak ne kadarda muhteşem...çok öpüyorum seni ve yavrunu...işte azmin zaferi...inşallah herşey yolunda gider canım benim...çok mutlu oldum senin adına inanki...
gunaydin kizlar nasilsiniz
günaydın saracııııııııııııııııııııııııım
kardelencimmmmmmmmmmmmm çok sevindim tatlım..hayırlı olsun inşallah..dualarım seninle tatlım benim...topici açınca böyle güzel bir haber almak ne kadarda muhteşem...çok öpüyorum seni ve yavrunu...işte azmin zaferi...inşallah herşey yolunda gider canım benim...çok mutlu oldum senin adına inanki...
leylacım çok teşekkür ederim,inşallah herşey yolunda gider,dualarını eksik etme canım.
rabbim isteyen herkeze nasib etsin inşallah.
buse ye öpücükler.
cadıcım selam canım,ben çıkıyorum ama selam vermeden çıkmayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?