- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
merhaba kardelencim nasılsın canım
Günaaydıınn kızlaaarrr..Bende uzun zamandır bu siteye üyeyim ama bu topiğe ilk kez yazıyorum..Kızlar ben evliliğimde 3 yılıma yeni girdim.2 senedir korunmuyoruz ve bebeğimiz olmadı...Dr. gittiğimizde yumurtalarımın gelişmediğini sölediler..Şuan 2 aydır klomen kullanıyorm ve kuru infcir yiyiorum günde 2-3 tane bilmiyorum umudum kalmadı artık sabrediyorum ama artıkhiç ümidim yok olmicak gibi geliyor
çok şükür şimdilik iyiyim canım,inşallah hep iyi olurum.
kızlar ben progestan aldım ve artık gözüm kararmaya,başım dönmeye başladı,gidip yatmam gerekiyo,kusura bakmayın olur mu.
görüşürüz
gunaydin kizlar nasilsiniz
tamam cadıcım,accık daha kalmaya çalışayım canım.
progestan yan etkimi yaptı canım :26::26::26::26::26: sen dinlen bizler hep buradayız yorma kendini kendini iyi hissettiğinde gelip haber verirsen sevinirim.hep iyi ol hep sağlıklı ol ki bebeğinin hayırlısıyla kucağına alasın canım.
herkezde yapmıyomuş ama bende yapıyo,bi arkadaş var diğer topicden,onda da aynen ben gibi oluyomuş,zaten beş dk sonra istesemde duramam,gözüm tamamiyle kararıyo,yer altımdan kayıyo sanki.
ama olsun,herşeye razıyız,yeterki gelsin sıpalar.
kiz nasilsin nasil gidiyor hamilelik .....
ben iyiyim canım sen nasılsın neler yapıyosun
herkezde yapmıyomuş ama bende yapıyo,bi arkadaş var diğer topicden,onda da aynen ben gibi oluyomuş,zaten beş dk sonra istesemde duramam,gözüm tamamiyle kararıyo,yer altımdan kayıyo sanki.
ama olsun,herşeye razıyız,yeterki gelsin sıpalar.
bende iyim canim ..... iki gundur sigarayi birakmaya calisiyorum .............biraz zor ama
[SUB][/SUB]
cadıcım,daha bişey anlamadım ki canım,sadece kan değerime göre hamileyim,henüz ultrasonda görünmedi,bende hamilelikle ilgili en ufak bi belirti yok diyebilirim
hani aylarca aradığım hiç farkedilebilecek bi belirti falan,hepsi hikaye,boşuna kendimi streslerde boğmuşum.
aaaaaa ne güzel bırak bırak sigarayı içme o zıkkımı hem sana hem doağacak bebişine yazık canım
kızlar şimdi kalkayım,sonra bol bol konuşuruz inşallah.
offfffff defalarca biraktim canim her negatif sonucta birdaha basladim bu sefer direncam baslamak istemiyorum
kızlar şimdi kalkayım,sonra bol bol konuşuruz inşallah.
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 sara_28+ caadi+ kardelen5233+
slm şekerlerrrrrrrrrr...nasılsınız bakalım...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?