hamarat insanın hali başka olur işte maşallah bacıma kendini çok yormadan yavaş yavaş yap canım.kolay gelsin sana
Ben de çok özledim hepinizi :) Bu sabah karın ağrısıyla uyandım 'kesin geldi' deyip wcye koştum ama bişey yok... Hala daha gelmedi, test yaptım bi daha dayanamayıpgene negatif!!!! Ümidim yok ama ptesiye kadar bekliyeyim, inşallah gelmez ya!!!! Allah hepimize bu mutluluğu tattırsın inşallah Haber veririm size...
saram valla imkanım olsa elimi sürmem ev işlerine hiç sevmiyorum ama yapmayınca altından kalkılmıyorrrr
bititrdim sayılır çok şükür
Ben de çok özledim hepinizi :) Bu sabah karın ağrısıyla uyandım 'kesin geldi' deyip wcye koştum ama bişey yok... Hala daha gelmedi, test yaptım bi daha dayanamayıpgene negatif!!!! Ümidim yok ama ptesiye kadar bekliyeyim, inşallah gelmez ya!!!! Allah hepimize bu mutluluğu tattırsın inşallah Haber veririm size...
hayırlı pazarlar kızlar,benim de kaderiya gibi cuma günü adet olmam lazımdı ama olmadım,hayatımda ilk defa olmadım heralde ve bugün üçüncü gün,ben test yaptım,çok şükür pozitif çıktı,daha kan vermedim aslında,en iyisini rabbim bilir tabiki
dualarınızı bekliyorum.
okuyunca inan çok sevindim kardelencim gözün aydın olsun Allah hayırlı uğurlu etsin hamileliğini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin yavrunu
amin saracım amin,rabbim bütün bebek isteyenlere,yıllarca bekleyenlere en kısa zamanda nasib etsin sağlıklı sıhhatli bir şekilde inşallah
hayırlı pazarlar kızlar,benim de kaderiya gibi cuma günü adet olmam lazımdı ama olmadım,hayatımda ilk defa olmadım heralde ve bugün üçüncü gün,ben test yaptım,çok şükür pozitif çıktı,daha kan vermedim aslında,en iyisini rabbim bilir tabiki
dualarınızı bekliyorum.
amiiiiiiiiiiiiiiiin canım menim
teşekkür ederim zirve,inşallah canım,çok dua edicem,sizde bana dua edin olur mu,bu defa sağlıklı,sonuna kadar süren bi hamilelik yaşayayım.kardelen hayırlı olsun ALLAH kucağına almayı analı babalı büyütmeyi nasip etsin sana ve bütün anne adaylarına darısı başımıza..ayağını sürü bizde gelelim arkadnadn inşallah..:))
canim benim cok cok sevindim ALLAH tamamini erdirsin insalla ..... ay nekadar mutlu oldumu anlatamam darisi bizim basimiza
dualarınızı bekliyorum.
sara nasılsın canım geçenlerde selam vermişsin görmeden çıkmışım kusura bakma ne olur..
canım tebrik ederim....
cok sevindim allah devamını ve sağlıkla kucagına almayı nasip etsin... rabbimm hayırlı bir evlat nasip etsin kocan cocugun ve sen cok mutlu olun inşallah....
dualarınızı bekliyorum.
Ayyyyyyyyy kardelencim, süperrrrrrrrrrr bi haber bu yaaaaaaaa, hayırlı olsun canım, çok çok sevindim, hiç sıkıntı yapma sakın, dualarımız seninle.
Benim de gelmedi henüz ama gelecek gibi hissediyorum, hayırlısı bakalım yarın da gelmezse bi test daha yapacam inş ben de çift çizgiyi görürüm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?