dualarım seninle bitanem..inşallah herşey güzel olacak...güzel dualarına yürekten amin diyorum kardelencim...busede seni öpüyor teyzesi...leylacım çok teşekkür ederim,inşallah herşey yolunda gider,dualarını eksik etme canım.
rabbim isteyen herkeze nasib etsin inşallah.
buse ye öpücükler.
cadıcım selam canım,ben çıkıyorum ama selam vermeden çıkmayım dedim.
leyloşum nasılsın ne var ne yok buse nasıl öpüyorum ikinizide çok
biz iyiz canim sen nasilsin busecik nasil neler yapiyo
Kızlar cümleten selam....cok kalamıcam evde temizlik var, bir 5 dakka bakayım dedim....
Kardelen burdanda tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin insallah....
Leylacim hosgeldin seker anne... insallah daha sık görücez seni öyle mi tatlım?
saol cadıcım...bende busede iyiyiz çok şükür..geceleri beni uyutmasada bunada şükür diyorum ne edelim canı sağolsunda...sabaha kadar oturmak istiyordemiyor annem sabah işe gidecek...öğleyin emzirdim geldim..3,30 da tekrar gidecem emzirmeye...senin bebiş çalışmaları ne alemde...epeydir kimseden haberim yok...gelişmeler varmı kardelenin güzel haberinden başka...inşallah hepinizin kucağı bebişlerle dolar tatlım...
zeynocum hamilelik nasıl gidiyor..doğuma ne kadar var?inşallah herşey yolundadır tatlım...
zeynocum sen benden önce davranmışsın canım..inşallah daha sık görüşürüz...işler dağ olmuş...yetişemiyorum valla...bırak temizliği tatlım sen hamilesin ya...inşallah oğlun iyidir canım...öpüyorum seni...
İnşallah Rabbim sanada bu duyguyu tattıracak cadıcım..ben inanıyorum...Rabbimden asla umudunu kesme güzelim benim...şimdi bütün uykularını uyu olunca hiç uyuyamıyor insan..ama bir gülüşü insanın bütün yorgunluğunu alıyor..hamile olacaksın Allahın izniyle doğum yapacaksın ve biz burda yine çocuklarımızın sohbetini yapacaz emin ol...Rabbim büyüktür...öpüyorum yanaklarından bitanem...bende simdilik birsey yok canim 3 ay ara vermistim bu ay yine gidicam bakalim ne olcak herseyin hayirlisi canim ne yapalim 6 defa denedim olmadi iste daha 6 tane dondurulmus bebisim var onlarida denicam insalla olur ALLAHIN izniyla .......... keske benimde olsaydi bende uyumasaydim ..... ALLAH BUYUK CANIM INSALLA OLUR
tatlımmcok sükür yolunda tatlım simdilik... iste 24=2 günlük yani 25 haftalık olduk hamd olsun... Subat bası insallah canım....
sen nasılsın büyüdü mü prenses?
tatlımmCok sükür yolunda tatlım simdilik... Iste 24=2 günlük yani 25 haftalık olduk hamd olsun... Subat bası insallah canım....
Sen nasılsın büyüdü mü prenses?
yok tatlım ben temizlik falan yapmıyorum.. yardımcım var, 2 haftada bir o geliyor sagolsun.. yoksa bana kalsa peyyyyy teyyyyyyyy......
sara, cadiiiiiiiii... hani selamım kızlar..........
yok tatlım ben temizlik falan yapmıyorum.. Yardımcım var, 2 haftada bir o geliyor sagolsun.. Yoksa bana kalsa peyyyyy teyyyyyyyy......
Sara, cadiiiiiiiii... Hani selamım kızlar..........
[ı]
inşallah rabbim sanada bu duyguyu tattıracak cadıcım..ben inanıyorum...rabbimden asla umudunu kesme güzelim benim...şimdi bütün uykularını uyu olunca hiç uyuyamıyor insan..ama bir gülüşü insanın bütün yorgunluğunu alıyor..hamile olacaksın allahın izniyle doğum yapacaksın ve biz burda yine çocuklarımızın sohbetini yapacaz emin ol...rabbim büyüktür...öpüyorum yanaklarından bitanem...
Maşallah zeynom...rabbim hayırlı doğum nasip etsin sanada canım bir avazda kurtarsın inşallah...prenses büyüyor zeynom...bizi biraz uykusuz bırakıyor ama buna da şükür..ağrısı sancısı olmasında ben uykusuz kalmaya razıyım...
[ı]saracımmmmmmmmmmmmmm[/ı] nere gittinnnnnnnnnn huhuuuuuuuuuuuu[/ı]
maşallah zeynom...Rabbim hayırlı doğum nasip etsin sanada canım bir avazda kurtarsın inşallah...prenses büyüyor zeynom...bizi biraz uykusuz bırakıyor ama buna da şükür..ağrısı sancısı olmasında ben uykusuz kalmaya razıyım...
saracımmmmmmmmmmmmmm nere gittinnnnnnnnnn huhuuuuuuuuuuuu
saol tatlım... darısı basına olsun insallah.... cadicim, bu kardelen kilo vermis bak biraz önce tickerında gördüm acaba ise mi yarıyor kilo vermek? insallah en hayırlısıyla sizin sıranız olsun canım.. hep dua ediyorum burdakiler icin...masalla 25 haftalık olmussun canım allah tamamını erdırır ınsalla
ayyyyyyy süpermiş...hiç elini sürme bişeye canım...keyif yap tadını çıkar..uykunu uyu...çalışan anne olmak çok zor..öğleyin emzirdim kollarımda uyudu..zor ayrılıp işe geldim valla.........
aferım sana en ıysını yapıyorsun temızlık falan yapma arada yardımcı gelsın yapsın senın ıcın bebıs daha onemlı ev deyılmı temızlık deyılmı hepsı olur yeterkı bebısler ıyı olsun
amin canım... Evet uykusuzluk fix olarak geliyor galiba...ama daha mı kolaylastı simdi cok sükür büyüdü yavrucak???
saraaaaaaaaaa elma dersek cık bacım... elmaaaaaaaaaaa
saol tatlım... Darısı basına olsun insallah.... Cadicim, bu kardelen kilo vermis bak biraz önce tickerında gördüm acaba ise mi yarıyor kilo vermek? Insallah en hayırlısıyla sizin sıranız olsun canım.. Hep dua ediyorum burdakiler icin...
eheheöyle yapıyorum tatlım....
Ayyyyyyy yerim ben busecimizi..Masallah.. Tatlım hani fotolarımız? Yoksa koydunda ben mi görmedim?
yok canım foto koymadım henüz...fırsatım olmadı...koyacam en kısa zamanda inşallah...amin canım... evet uykusuzluk fix olarak geliyor galiba...ama daha mı kolaylastı simdi cok sükür büyüdü yavrucak???
Saraaaaaaaaaa elma dersek cık bacım... ELMAAAAAAAAAAA
saol tatlım... darısı basına olsun insallah.... cadicim, bu kardelen kilo vermis bak biraz önce tickerında gördüm acaba ise mi yarıyor kilo vermek? insallah en hayırlısıyla sizin sıranız olsun canım.. hep dua ediyorum burdakiler icin...
eheheöyle yapıyorum tatlım....
ayyyyyyy yerim ben busecimizi..masallah.. tatlım hani fotolarımız? yoksa koydunda ben mi görmedim?
aminnnnnnnnn canım inşallah...ınsalla canım allah her ıstıyene nasıp etsın tabı banada en kısa zamanda ..........
evet canım bende öyle diyorum ehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?