yok canım foto koymadım henüz...fırsatım olmadı...koyacam en kısa zamanda inşallah...
aminnnnnnnnn canım inşallah...
kızlar cıktım ben , görüsürüz sekerler
Kızlar cıktım ben , görüsürüz sekerler
geldim kızlaaaar
kızlar kusura bakmayın işim çıktı bakamdım o yüzden leyloşum gelmiş zeynooom gelmiş hoşgelmişler
nasılsınız canlarım.
leyloşum uykusuzluk zordur bilirim ama buse için herşeye değer canım büyüyünce unutturur annesi
zeynooom sen işi boş ver keyfine bak bacım bebişin daha önemli yakın olsak yemeklerinide ben yapardım bacımın noyanımızı üzme sen.
evet canım onun için herşeye değer haklısın..inşallah bugünlerde hayırlısıyla geçecek...benimkisi şikayet değil ister istemez insan zorluk yaşıyor elbette..canı sağolsunda kızımın varsın ben uykusuz kalayım...geldim kızlaaaar
kızlar kusura bakmayın işim çıktı bakamdım o yüzden leyloşum gelmiş zeynooom gelmiş hoşgelmişler
nasılsınız canlarım.
leyloşum uykusuzluk zordur bilirim ama buse için herşeye değer canım büyüyünce unutturur annesi
zeynooom sen işi boş ver keyfine bak bacım bebişin daha önemli yakın olsak yemeklerinide ben yapardım bacımın noyanımızı üzme sen.
güle güle canım...yine gel..Kızlar cıktım ben , görüsürüz sekerler
kız zor değilde..fotoları attığım laptopu açamıyorum...elektrik gittiğinde yandı sanırım...telin aparatınıda iş yerinde pc takmam lazım...en kısa zamanda hallederim merak etmeyin siz..onu görmek en çok sizin hakkınız elbette canım benim...leyloş kız foto kouymak bu kadar zormu yeğenimizi görmek bizim hakkımız hakkımızı isteriz
bacım benim..yapmıs kadar oldun merak etme..... tatlım hatunu bırakmam gerekiyor ondan acil kactim ben... görüsürüz seker....
Kızlar aksama ne yemek var
[ı] patlıcan patates ve tavuğu karıştırıp fırında pişirecem.yanınada yoğurt [/ı]
[ı] patlıcan patates ve tavuğu karıştırıp fırında pişirecem.yanınada yoğurt [/ı]
benımde aynı yanına pılav yada mantı dusunuyorum ...........sımdıden afıyet olsun
Bırıncı mesaj gelmedı bende bır daha yazdımBu sefer ıkı oldu
inşallah cadıcım,inşallah.herkezde ayni deyil canim bunu hepimiz biliyoruz ama biraz supelendikse hemen baskalarin belirtileri niye bizde yok diye uzuluyoruz .......... sen dinlen ve belirti arama artik biliyorsun hamile oldugunu salikli bir hamilelik gecirirsin insalla
gittim,geri geldim,kimse yokkkktamam canim git dinlen
teşekkürler pike.Kızlar cümleten selam....cok kalamıcam evde temizlik var, bir 5 dakka bakayım dedim....
Kardelen burdanda tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin insallah....
Leylacim hosgeldin seker anne... insallah daha sık görücez seni öyle mi tatlım?
bende 3 gun once gordum sordum dıyet lıstesını yazarım dedı ...... Ama sanırım vaktı yok ....... Ben bu tedavıden cok aldım bır tulu de veremedım cunku her gun vıtamın hapı ıcıyorum vıtamınsız kalmısım dok.ıc bırakma dedı .... Onları ıcerkende kılo vermem sanırım zor her gun yuruyus yapıyorum ekmek 1 aydır nerdeysa hıc yemıyorum yoksa dahada alırdım ..........
sabah
iki dilim ekmek(tercihen kepek ve etimek büyükyüğünde)
iki k kutusu kadar peynir
sınırsız mevsim yeşilliği 4 5 tane zeytin
ara öğün
iki porsiyon meyve(bi porsiyon taneli ise kişinin avuç içini doldurcak kadar,değilse bi mandalina kadar)
yanına bi kaç parça fındık ya da ceviz yiyebilirsiniz
benim listedeyok ama
öğle
3 dilim ekmek(kepek olursa iyi olur)
bir buçuk köfte kadar et,tavuk yada balık(yoksa bir haşlanmış yumurta)
sınırsız ve yağsız salata(ben accık zeytinyağı katıyodum)
6 yemek kaşığı sebze yemeği
yarım kase yoğurt
ara öğün
bi porsiyon meyve
bi bardak süt veya yoğurt
akşam öğle nin aynısı
ara öğün
yarım kk.kadar peynir
bi porsiyon meyve
kızlar ben bu listeyi tam olarak uyguladığımda 68 e kadar düştüm gerçekten ama uzun vadede,gerçi arada tedavilerim oldu ve birsürü ilaç kullandım ve ilaçlar kilo aldırmasa bile verdirmedi de
ama ben şu an 70 kiloyum,bunu da belirteyim
artık kilo vermekten mi oldu,hiçççççç beklemediğim ve başka şeyler düşündüğümden mi oldu bilemiyorum
inşallah hepimiz kavuşalım yavrularımıza
canlar iyi akşamlr kızlar has yeni geldim sayılır ayaklarım şişti valla ve has düzğün bir iş yapmadılar yineeee yarım yamalak bu gün görme alanı çektiler sonuşlara bakmak içinde randevu verdilerr aman neyse ya boş verinnnn sizler nasılsınız bacılarr
bende 3 gun once gordum sordum dıyet lıstesını yazarım dedı ...... Ama sanırım vaktı yok ....... Ben bu tedavıden cok aldım bır tulu de veremedım cunku her gun vıtamın hapı ıcıyorum vıtamınsız kalmısım dok.ıc bırakma dedı .... Onları ıcerkende kılo vermem sanırım zor her gun yuruyus yapıyorum ekmek 1 aydır nerdeysa hıc yemıyorum yoksa dahada alırdım ..........
yok canım foto koymadım henüz...fırsatım olmadı...koyacam en kısa zamanda inşallah...
görüsürüz sekerkendıne ıyı bak gorusuruzzzzzzzzzzzz
tatlım sen demeden ben aciklama yapmısım..heeeeey nereye ben daha yeni geldim sen gidiyosun
Tatlım sen bilirsin de herkesin bünyesi farklı acaba dokunmasın sana onun ki??:26::26: neyse az ve sık yemek en güzeli zaten... birde iste karbonhidrat/protein dengesine bakmak lazım vs...
bol bol su ic.. klasik seyler iste... ama spor yapmadan daha zor gibi kilo isleri....
ama en önemlisi kafaya takmamak ve kendini oldugun gibi sevmek... ki eminim zaten öyle yapıyorsundur
benim bacılarım her sekilde en güzeller....
bekliyoruz fıstıgin fotolarını
görüsürüz seker
tatlım sen demeden ben aciklama yapmısım..gönüller bir olunca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?