amin cnm inş.hayırlısıylasağol canım ama sende üzülme zamanı geldiğinde inşş rabbim bizlerede anne olmayı nasip eder
ıyım canım aramıza hos geldın ....... Tedavı goruyormusun yada oluruna mı bırakmıssın
amınnnnnnn canım ........ Yeter canım sen sımdı bunu bılırsın bal ve corek otunu nasıl yapıpta yıyılıyor transverden sonra
kuzum biz göz kararınca koyuyorduk bal çörek otu tarçın (eğer bu karışım ağır geliyorsa balı kendi isteğine göre çoğalta biliyorsun )her gün sabah öğlen akşam bir çay kaşığı yiyorsun adetin 2.3. günü başlıyorsun ve 12. güne kadar devam ediyorsun yumurta sayısını ve kalitesini etkiliyor ben kulandığım ay 8 yumoşum olmuştuuu
AMA BU KARIŞIM TRANSFERDEN SONRA KULANILMAZZZZZZZZZZ
ben bılıyorum yeter hersey bılır arkadasım benım ............ Ama bırkac gun once bırı yazmıstı transverden sonra gunde 3 4 kasık yedım dıye ........ Ama bende kafa kalmadı kı hatırlıyem kım oldunu .........
bende başladım çörekotu bal tarçına sen tüp bebekmi denedin yada deneyecenmi yumurtlama için iyiymiş benimde yumurtlamam düşük adetin 2.günü başladım 13.güne kadar yiyecem tarifte şöle yazıyodu 12 tatlı kaşığı çörekotu 10 çay kaşığı tarçın 10 yemek kaşığı bal karıştırılıp sabah akşam yemeklerden önce yenilecekmiş
kuzum ben 36 ya giremk üzreyim 8 senenlik evliyim ilk günden bu yana bebek isityoruz aslında erkek infertilitsiyiz diye çıkmıştık bu yola ama ilerleyen zamanlarda başka sorunlarlada karşılaştık 5 defa tüp denedim ama olmadı
ben tup bebek yapıyorum canım 6 kez denedım dondurulmus bebıslerle bırlıkte ..... Pazartesı 7 transverım var 2 embrıyo transver edılcek ondan sormustum ama demekı ben yalnıs anamısım .........
kuzum biz göz kararınca koyuyorduk bal çörek otu tarçın (eğer bu karışım ağır geliyorsa balı kendi isteğine göre çoğalta biliyorsun )her gün sabah öğlen akşam bir çay kaşığı yiyorsun adetin 2.3. Günü başlıyorsun ve 12. Güne kadar devam ediyorsun yumurta sayısını ve kalitesini etkiliyor ben kulandığım ay 8 yumoşum olmuştuuu
ama bu karışım transferden sonra kulanılmazzzzzzzzzz[sıze=3][/sıze]
umARIM KALİTELİ VE BOL YUMOŞUN OLUR SENDE BÖYLE OLURSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNcnm bende başladım inş. benimde yumoşlarım çoğalır ve kalitesi artar
cnm inşşş. pozitif sonuç alırsın RABBİM bu sefer emeklerini boşa çıkartmaz inş.hayırlısıyla
dünyaya geleceği varsa gelir o bebiş.Inşallah tez zamanda nasip eder rabbim. O kadar tüp yaptırım doğal hamile kalan çokkk. Inşallah oluverir
umARIM KALİTELİ VE BOL YUMOŞUN OLUR SENDE BÖYLE OLURSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Eki Görüntüle 287399 Eki Görüntüle 287399 Eki Görüntüle 287399 Eki Görüntüle 287399 Eki Görüntüle 287399 Eki Görüntüle 287399 Eki Görüntüle 287399 Eki Görüntüle 287399 Eki Görüntüle 287399 Eki Görüntüle 287399
Eki Görüntüle 287399 Eki Görüntüle 287399
saol canım bılgı vedıyın ıcın ben yalnıs okumus olabılırım
anaaa kızlar maşallah yeni arkadaslar gelmiş. Ececim hayırlı olsun. Coook sevindim. Darısı bizlerin basına. Yavrular nasilsinizzzzz
INSALLA CANIM HAYIRLISI NEYSE O OLSUN allah KIMSEYIN KUCANI BOS BIRAKMASIN
çokk güzelmiş bu inş. cnm hepimiz inş. tadarız anneliği ALLAHın izniyle bişey soracam çörekotunu kaç ay kullanmamız gerek bilgin varmı cnm
canım bu tarz kürler 3 ila 6 ay arasında kulanılmalıdır daha fazlasını önermiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?