Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sağol canım ama sende üzülme zamanı geldiğinde inşş rabbim bizlerede anne olmayı nasip eder
amin cnm inş.hayırlısıyla
ıyım canım aramıza hos geldın ....... Tedavı goruyormusun yada oluruna mı bırakmıssın

şimdilik adetim düzelsin diye tedavi görüyorum daha önce 3 aşılama 1 yüp denedik olmadı

amınnnnnnn canım ........ Yeter canım sen sımdı bunu bılırsın bal ve corek otunu nasıl yapıpta yıyılıyor transverden sonra

kuzum biz göz kararınca koyuyorduk bal çörek otu tarçın (eğer bu karışım ağır geliyorsa balı kendi isteğine göre çoğalta biliyorsun )her gün sabah öğlen akşam bir çay kaşığı yiyorsun adetin 2.3. günü başlıyorsun ve 12. güne kadar devam ediyorsun yumurta sayısını ve kalitesini etkiliyor ben kulandığım ay 8 yumoşum olmuştuuu

AMA BU KARIŞIM TRANSFERDEN SONRA KULANILMAZZZZZZZZZZ

cnm bende başladım inş. benimde yumoşlarım çoğalır ve kalitesi artar

YOK BEBEĞİM TRANSFERDEN SONRA OLARAK BİLMİYORUM BEN HATTA ADETTEN SONRA EN FAZLA 15. GÜNE KADAR SONRA KESİYORSUNNNN
ama transferden sonra ananas ve ay çekirdeği yeniyor

ben tup bebek yapıyorum canım 6 kez denedım dondurulmus bebıslerle bırlıkte ..... Pazartesı 7 transverım var 2 embrıyo transver edılcek ondan sormustum ama demekı ben yalnıs anamısım .........

Dünyaya geleceği varsa gelir o bebiş. İnşallah tez zamanda nasip eder Rabbim. O kadar tüp yaptırım doğal hamile kalan çokkk. İnşallah oluverir

ben tup bebek yapıyorum canım 6 kez denedım dondurulmus bebıslerle bırlıkte ..... Pazartesı 7 transverım var 2 embrıyo transver edılcek ondan sormustum ama demekı ben yalnıs anamısım .........

cnm inşşş. pozitif sonuç alırsın RABBİM bu sefer emeklerini boşa çıkartmaz inş.hayırlısıyla

saol canım bılgı vedıyın ıcın ben yalnıs okumus olabılırım

Anaaa kızlar maşallah yeni arkadaslar gelmiş. Ececim hayırlı olsun. Coook sevindim. Darısı bizlerin basına. Yavrular nasilsinizzzzz

dünyaya geleceği varsa gelir o bebiş. Inşallah tez zamanda nasip eder rabbim. O kadar tüp yaptırım doğal hamile kalan çokkk. Inşallah oluverir

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş[sıze=3][/sıze]

çokk güzelmiş bu inş. cnm hepimiz inş. tadarız anneliği ALLAHın izniyle bişey soracam çörekotunu kaç ay kullanmamız gerek bilgin varmı cnm

çokk güzelmiş bu inş. cnm hepimiz inş. tadarız anneliği ALLAHın izniyle bişey soracam çörekotunu kaç ay kullanmamız gerek bilgin varmı cnm

canım bu tarz kürler 3 ila 6 ay arasında kulanılmalıdır daha fazlasını önermiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…