Sabırla Bebeğini Bekleyenler

anladım cnm ben istanbulda yaptırdığını düşünmüştüm ama öle değilmiş

KESKE ISATAMBULDA OLSAYDIM BELKI SIMDIYE KADAR HAMILE KALIRDIM .... BURDAKI DOK, PEK ILAC KULANMIYO FAZLADA KONTROLE CARMIYO .... ORDA KULANILAN ILACLARIN BEN BURDA YARISINI KULANMIYORUM ..... ONDAN HERSEYI allaha BIRAKTIM O NASIP EDERSE OLUR ZATEN

KESKE ISATAMBULDA OLSAYDIM BELKI SIMDIYE KADAR HAMILE KALIRDIM .... BURDAKI DOK, PEK ILAC KULANMIYO FAZLADA KONTROLE CARMIYO .... ORDA KULANILAN ILACLARIN BEN BURDA YARISINI KULANMIYORUM ..... ONDAN HERSEYI allaha BIRAKTIM O NASIP EDERSE OLUR ZATEN

evet cnm kısmetinde varsa burası orası önemli değil inş.bu sefer RABBİM nasip eder bidaha seni uğraştırmaz inş.

cadıcım tranferden sonra yiyen son_ece arkadasımızdı o sölemişti ben hatırlatayım sana:))

Son düzenleme:
canım netım yok o yuzden..sımdı babamlardayım...

bende de gelışme yok bebısım yaaaaaaaa

ben pko hastasıyım ya her yerde okuyrmm kilo verip gebe kalan çok insan varmışş.şimdi kafayı zayıflamaya taktımm.doktorda sölemişti bana zayıfla dieee.

ben pko hastasıyım ya her yerde okuyrmm kilo verip gebe kalan çok insan varmışş.şimdi kafayı zayıflamaya taktımm.doktorda sölemişti bana zayıfla dieee.

evet pko zaten ınsulın dırencınden kaynaklanıyormus onu kırınca pko da ortadan kalkıyormus
karatay dıyetı dıye bır dıyet var..topıklerden arastırabılırsın.gecen bır kız yazmıstı bu dıyet sayesınde kılo verıp hamıle kalmıs
benım cızelgeme bakarsan ben de vermeye calısıyorum ve agır aksak devam edıyor

Son düzenleme:

nelere dikkat edilio o diyette bilgi verirsen sevinirim.ben ramazandan beri 7.5 kilo verdimmm kendi azmimle.1aydırda spor yapıyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…