iyiyiz canım sen nsılsın:)
hoşgeldin...
inşş kendiliğindne çatlarrrtatlım belki kendi kendine çatlayacağını düşündüğü için iğne yazmadı?
bende iğneyi bulamayınca doktoru aradım yaptırma ozaman çatlar zaten demişti ama
ben ne yapıp edip buldum iğneyi..ilk iğnem olduğu için yaptırdım..
elde değilki cnm saracımmm.çok yoruldum artıkkk doktora gitmektennmaonyam üzülme nolur Allah büyük canım
teyze kızının sorunu neydi acabaabaşarısız tüp bebekten sonra benim teyzekızı doğal olarak hamiş kaldı..
oğlu yeni yürümeye başlamıştıki ikinciye hamile kaldı...:)
tüp bebek tedavisinden sonra kendi kendine hamiş kalanlar oluyormuş kızlar:)
mrb hatunlar nasılsınızz
kıskanç başak kıskanç başak
bizene dostum değişikliklerdennnn:26:
önümüzdeki ay benimkinide sana yorumlatırım artık:)
üroloji testlerinide okuyabiliyomusun peki?
kıskanmadım beee ne kıskancam,kıskanmam ki ben,kıskanç değilim,kıskanmak ne bilmem,kıskanma duygularım doğuştan yok,kıskanmam ki ben kıskanmam kiiiiiiiiiiiii
yok cnm ya o konuda pek bilgim yok. onun profildeki değişiklik o yüzden mi dedim?
ne demek oluyo bu pro ne iş görüyor acaba:26::26:
yenii gelennn hatunlarrr hoş geldinizzz topiğimizee
ayyy sen kocanıda kıskanmazsın o zamannnnn
ay olmaz öylede beeee
vala ben kıskanırım seni bile kıskanırım yani o kadar diyimm
yenii gelennn hatunlarrr hoş geldinizzz topiğimizee
aman beni kıskandığın belli zaten, hemen ben çıkınca başkalarıyla mı yazıştın diye kızıyosun
evet inkar etmiyom kiiiiiii
ben kime çektim bööle bilmemki
kova burcu pek kıskanç bi burçta değil ama.....
boğa nasılllll kıskanç mııııı
evvet okurum önüme ne gelse okurum artık ücra köylerde ebelik yapacak kadar çok bilgim varrr kafayı yediiimmm
kadınlar şikayet söylüyo ben bu vardır şu vardır diyom .......ilacına kadar söylüyommm......
doktora gidiyolar doktor benim dediklerimi ve ilacı verince arıyolar beni aynısını dedi aynı ilacı verdi diyeeee
inşş kendiliğindne çatlarrr
elde değilki cnm saracımmm.çok yoruldum artıkkk doktora gitmektenn
teyze kızının sorunu neydi acabaa
mrb tatlınnnn kendi adıma üzgün bi gün yaşıyrmm 15.günüm yumoşumm büyümemş her zamanki gibiii.
sen nasılsınnn
tatlım seninle tanışmadık galiba. hoş buldum. evet ben de yeniyim. 2.5 yıllık evliyim bebişimmmmm yooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkken kısa zamanda doğurcam inşşşşşşşşşşşşşşşallah
senin sorunun ney tatlımm kaç yıllık evlisinhoş buldumm ben de 3 gündür falan burdayımmm
tatlım seninle tanışmadık galiba. hoş buldum. evet ben de yeniyim. 2.5 yıllık evliyim bebişimmmmm yooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkken kısa zamanda doğurcam inşşşşşşşşşşşşşşşallah
bilmem ilgilenmemkiiii
kendiminkini anca öğrendimmm
cahil olmamak adına
açta internetten oku
ahahah süpersin canım:)ne ebesi,sen bizim doktorumuzsun artık:)
bide şu ateş ölçme olayını öğrensem süper oalcak..2ay önce derece almıştım,gittim her sabah popodan ölçtüm..ordan değilmiş meğer...aaa o dereceyi bidaha nasıl kullanayım
canım teyze kızının sorununu tam bilmiyorum..malum..niye soruyorsun diyebilirbebek sahibi olmak istediğimi paylaşmıyorum kimseyle ..(annem ve kardeşlerim hariç tabi..)
sonra oldumu olmadımı diye başıma ekşiyecekler..
yanlız eşinin ilk yıllarda bir ameliyat geçirdiğini duymuştum..ama bebek 10 sene sonra geldi..
hatta hala bi hastanede embriyoları var diye duymuştum:)
ahahah süpersin canım:)ne ebesi,sen bizim doktorumuzsun artık:)
bide şu ateş ölçme olayını öğrensem süper oalcak..2ay önce derece almıştım,gittim her sabah popodan ölçtüm..ordan değilmiş meğer...aaa o dereceyi bidaha nasıl kullanayımmm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?