Sabırla Bebeğini Bekleyenler

inşş kendiliğindne çatlarrr
maonyam üzülme nolur Allah büyük canım
elde değilki cnm saracımmm.çok yoruldum artıkkk doktora gitmektenn
teyze kızının sorunu neydi acabaa
mrb hatunlar nasılsınızz

mrb tatlınnnn kendi adıma üzgün bi gün yaşıyrmm 15.günüm yumoşumm büyümemş her zamanki gibiii.

sen nasılsınnn

kıskanç başak kıskanç başak
bizene dostum değişikliklerdennnn:26:

kıskanmadım beee ne kıskancam,kıskanmam ki ben,kıskanç değilim,kıskanmak ne bilmem,kıskanma duygularım doğuştan yok,kıskanmam ki ben kıskanmam kiiiiiiiiiiiii

önümüzdeki ay benimkinide sana yorumlatırım artık:)

üroloji testlerinide okuyabiliyomusun peki?

evvet okurum önüme ne gelse okurum artık ücra köylerde ebelik yapacak kadar çok bilgim varrr kafayı yediiimmm
kadınlar şikayet söylüyo ben bu vardır şu vardır diyom .......ilacına kadar söylüyommm......
doktora gidiyolar doktor benim dediklerimi ve ilacı verince arıyolar beni aynısını dedi aynı ilacı verdi diyeeee

yok cnm ya o konuda pek bilgim yok. onun profildeki değişiklik o yüzden mi dedim?
ne demek oluyo bu pro ne iş görüyor acaba:26::26:

kıskanmadım beee ne kıskancam,kıskanmam ki ben,kıskanç değilim,kıskanmak ne bilmem,kıskanma duygularım doğuştan yok,kıskanmam ki ben kıskanmam kiiiiiiiiiiiii

ayyy sen kocanıda kıskanmazsın o zamannnnn
ay olmaz öylede beeee
vala ben kıskanırım seni bile kıskanırım yani o kadar diyimm

ayyy sen kocanıda kıskanmazsın o zamannnnn
ay olmaz öylede beeee
vala ben kıskanırım seni bile kıskanırım yani o kadar diyimm

aman beni kıskandığın belli zaten, hemen ben çıkınca başkalarıyla mı yazıştın diye kızıyosun

yenii gelennn hatunlarrr hoş geldinizzz topiğimizee

tatlım seninle tanışmadık galiba. hoş buldum. evet ben de yeniyim. 2.5 yıllık evliyim bebişimmmmm yooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk en kısa zamanda doğurcam inşşşşşşşşşşşşşşşallah

ahahah süpersin canım:)ne ebesi,sen bizim doktorumuzsun artık:)

bide şu ateş ölçme olayını öğrensem süper oalcak..2ay önce derece almıştım,gittim her sabah popodan ölçtüm..ordan değilmiş meğer...aaa o dereceyi bidaha nasıl kullanayım

canım teyze kızının sorununu tam bilmiyorum..malum..niye soruyorsun diyebilirbebek sahibi olmak istediğimi paylaşmıyorum kimseyle ..(annem ve kardeşlerim hariç tabi..)
sonra oldumu olmadımı diye başıma ekşiyecekler..
yanlız eşinin ilk yıllarda bir ameliyat geçirdiğini duymuştum..ama bebek 10 sene sonra geldi..
hatta hala bi hastanede embriyoları var diye duymuştum:)

maşallah başakçığım sen varya çatır çatır doğurursun he:)

şu oturuşa bak be heyyy bee:)(avatardaki)

hoş buldumm ben de 3 gündür falan burdayımmm
senin sorunun ney tatlımm kaç yıllık evlisin

inşş çabuk zamanda gelir bebeişin.sorununuz varmıı yoksa sebebsiz infertilemi

popodan mı ölçtün

canım benim ah yanlış anlama kurbanı arkadaşımm
anlatayım:
yumurtlama günlerinde kadının vücut ısısı yükselirmiş adetin bitikten sonra ateşini ölçmeye başlayacaksın tabi başka bi dereceyle
koltul altın dan falan olabailir yükselmeye başlayınca çalışmalara başlıcan yumurta çatladıktan sonra zaten sıcaklık düşermiş en yüksek olduğu günler çalışma yapıcann yaniii
hava durumu gibi anlattım heee
bugün kulaklar da poyraz olcak
kol ve bacaklarda yağmur
karın bölgesi ılık va güneşli.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…