Sabırla Bebeğini Bekleyenler

doğurcam da işte başlangıcı getiremiyorum. ah bi siftahı yapsammmmmmmmm üçüz beşiz farketmez ne gelirse doğururum ben

ayyy işte ben kilolu bi bayanım hemde ne kiloluuuuuuu
bide adet olmadığım için kilo alıyom düzenli oluca zayıflıyom daaaaaa
daaaa iştee

sende sağol tatlım...adet olursanda üzülme..enazından kan verebilmek için uygun bir zman olur..
öbür türlü bir ay daha beklemek zorundasın..

saol canım beni cesaretlendirdigin icin gidicem doktora bakalım yarın olucakmıyım olmam insallah
oyy tatlım Allah başımızdan eksik etmesin seni:)neşe kaynağımızsın bizim:)

Ay farkındamısınız en çok ben konuşuyom
biri beni durdursun yaaaaa
bune okuyom okuyom hep ben

kızlar ATEŞ ÖLÇME YÖNTEMİ ni kısaca anlatayım size

önce digital bi termometre alıyosunuz
sonra her adetin birinci gününden itibaren her sabah saat 6 ila 8 arası dil altından ateşinizi ölçüyosunuz.koltuk altından ölçülen ateş vücudunuzun gerçek sıcaklığını belirlemez.yalnız bunu için kesintisiz en az 3 saat uyumuş olmanız lazımki sonuç doğru olabilsin.ve uyandıktan hemen sonra yataktan kalkmadan ölçüyosunuz ateşini buda çok önemli.
sonra hergün ölçtüğünüz ateşinizi bi kağıda not ediyosunuz.bu arada akıntı durumunuzuda kontrol ediyosunuz uzayan akıntınızın başladığı günler verimli günler oluyo ve bugünleri çalışarak değerlendiriyosunuz özellikle adetin 10 gününden itibaren günaşırı çalışırsanız döllenme şansınız o kadar artar.tabi eşinizin süpermenlerinin sayısında sorun yoksa hergünde çalışabilirsiniz şansınızı artırmak adına.yumurtalayacağınız gün ateşiniz aniden düşer ve eretesi gün ani bir yükseliş yapar ateş çok düşükken aniden yükselirse yumurtladınız demektir.bunu akıntıdan da anlayabilirsiniz zira yumurtlayınca uzayan akıntı iki parmak arasında artık uzamaz.ve bundan sonra ateş hep yüksek seyreder akıntıda süt gibi beyaz ve yoğunolursa bebek döllenmiş demek olur.yumurtlamadan sonraki 7 ila 10 günlerde ateş tekrar düşüp yükselirse bu yerleşme düşüşü olur korkulacak bi durum değildir.ve eğer hamileyseniz ateş hep yüksek seyreder küçük düşüşler önemsiz olur ama hamile değilseniz adete yakın ateş düşmeye başlar ve adet gelir.

ateş ölçecğiniz ilk bir iki ay vücudunuzu tanımanzı açısından önemlidir.ondan sonra kendinizde ateşinize bakarak adetin gelip gelmeyeceğini bilebilirsiniz ama bazen sürprizlerde olur tabi çünkü herşey Allahın taktiri.

umarım yardımcı olabilmişimdir.

ayyyyyyy ayyyyyy kocacım aaradıııııııı
sesini duyunca bi hoş oldu içimmmmmmm
aşkım miskokulum canımmmmmmmmmmmmmmmmmm

anladım canım hep benden bahsettik sen ne zamandan beri istyosun ilkmi olucak

sen de başla cnm belki uğurlu gelirsin

hadi canım hadi al ehliyetini ruhsatını köye doğru yola çık.herşeyi kayınanneden bekleme gitte yemeğe yardım et

yaa evet işelerim duruyoooo daha
şimdi çıkamam yarı yoldan kocamı alacağım o da 5 gibi anca durakta oluyoooo
mecbur bekliyommmm
kayınannem bu soğukta köyde hayatta iş yaptırmaz bana kiiii
çok soğuk köyyy

evet çok yardımcı oldun cnms saĞOL yaaaaaaa valla saf gibi anlamıyordum

kıskanıyommm anlat anlatttt

sağol canımcım:)şahsen bu bilgilendirme bana iyi geldi:)malum hangi popo dayanır hergün ateş ölçmeye:)
3yıldır korunmuyoruz eşimle ama 2yıldır daha düzenli deniyoruz...
bende bu ay gittim doktora ilk kez..kan testim için adetimi bekliyorum..bu arada muanede bi yumurta gördü ve iğne verdi..onu yaptık ve üstüne 3gün çalışmalar derken umutla bekliyoruz:)

İNŞALLAH HAYIRLISIYLA HEPİMİZ SABRIMIZIN KARŞILIĞINDA MELEKLERİMİZE KAVUŞURUZ:)

anladım canım hep benden bahsettik sen ne zamandan beri istyosun ilkmi olucak
kıs sen hasretlikmi çekiyosun?gurbettemi kocan?yoksa ne bu aşk dicem de:)

Allah sana bağışlasın kocanıı

ayyyyyyy ayyyyyy kocacım aaradıııııııı
sesini duyunca bi hoş oldu içimmmmmmm
aşkım miskokulum canımmmmmmmmmmmmmmmmmm

kıskanıyommm anlat anlatttt

bak sen hep beni tahrik ediyon heee
bende dayanamayıp anlatııyorumm
durr kıskandırayımmm:
kayınannem mamaları yapmıştır şimdi sobayı da yakar da yakar hamam olur evin içi
bana kestane pişirir ayıklar hazırını önüme koyarr
bende ona teşekkür ederim afiyetle yerim miissssssssss
ama beni hayırsız gelin sanmayın ondan aşağı kalmam yanii enayi yerine koymam asla o benim bitanemi doğuran kadın yanii kıymeti ordan gelir en başta
tüm ihtiyaçlarını alırımmm doktora taşırımmm
herişine ben koşarımm
eltimin 2 çocuğu var oyüzden o bazen geri kalıyo bizdennn

saracımm hoş geldinn tatlımm nasılsın.akşama ne pişiricenn.size gelicemmm

iyiyim canım sağol akşama tavuklu patates yemeği yapacam yanınada pilav ve salata

sen ne yemek yapacan tatlım

sağol canımcım:)şahsen bu bilgilendirme bana iyi geldi:)malum hangi popo dayanır hergün ateş ölçmeye:)

popodan ölçüyodun he mi Allah iyiliğini versin senin

tşk ederim ablacm anlatıığın için

tatlım Allah nazarlardan saklasın ve mutluluğunuzu daim etsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…