Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım ben değerlerden pek anlamıyorum ama TSH ını göremedim?

onu yaptırmadınmı?

doktorum bunları istemişti . bugün kısmetse tüp bebeğe başlayacam. inşallah herşey yolunda gider güzel haberler veririm.

fsh normal görünüyor canım
lh da normal görülüyorr
e2 de normal görünüyor canım sanırım bi problem yok gibi görünüyrr
iyi tahli okurum genelde doğru çıkar

teşekkür ettim.

kızlarr sbaha şekerleriii gibi maşşalah enerjinizeeee.hep böyle poziştif neşeli olun inşşş.

senin sorunun ney tatlımm kaç yıllık evlisin

inşş çabuk zamanda gelir bebeişin.sorununuz varmıı yoksa sebebsiz infertilemi

yuumurtluyamıyom ben cnm
şimdilik sebep o gibi gözüküyo.
yumoşlar ilaçsız büyümüyor

merhaba kızlar ben geldim yineeeeeeeee

başakcım yeter arkadaşımız kk pro üye buda şu demek kk pro üye olmak için belli bi ücret ödüyosun pro kartın oluyo ve bazı ayrıcalıkların oluyo yazı yazarken sürekli rengini belirlemiyosun,görünmez olabiliyosun bizim giremediğimiz bazı topiklere girebiliyosun gibi onun dışındakiler bizimle aynı benim bildiğim.

erenaycım sen süpersin Allah neşeni daim etsin yalnız araba kulanırken hız yapmak yok unutma acele giden ecele gider ne demek tırı otobüsü sollamak dikkatli ol canım herşey insanın başına bi defa gelir unutma

maonyam canım menim gelecek bebişlerimiz inan buna yeterki sen umutsuz olma tatlım menim

evet inkar etmiyom kiiiiiii
ben kime çektim bööle bilmemki
kova burcu pek kıskanç bi burçta değil ama.....

erenaycım bende kova burcuyum kova kadınları çok z<eki olur zira kova burcu dahilerin burcudur

doktorum bunları istemişti . bugün kısmetse tüp bebeğe başlayacam. inşallah herşey yolunda gider güzel haberler veririm.

teşekkür ettim.

fıstığım tedavin hayırlı olsun inşallah tüp bebek denemen başarılı olur ve bebeğin sana sıkı sıkı tutunur Allah yardımcın olsun canım menim

sara ablacım hoşgeldiiinnnnnn
amiin allahım neşemizi daim etsinnnnnn
farkında değildimki ablacım yoksa ben gayet güvenli araba kullana bi şoförüm
allah herkesi kazadan beladan korusunnnn

Aynen öyle yaa.yanlış anlama kurbanıyım ben

sağol canım benim çok iyi anladım bu sefer...
en kısa sürede yeni bir dereceyle işe başlıcam:)

yanlış anlamışımm seni..

hee yaa popodan ölçtüm sazan gibi
popodan mı ölçtün

Son düzenleme:

yuumurtluyamıyom ben cnm
şimdilik sebep o gibi gözüküyo.
yumoşlar ilaçsız büyümüyor

kızlar allah acil şifa versin.ben ne hapla nee iğneyleee yumurtlayamıyrmmyumurtam 1tane oluo ama büyümüoo.

kilonuz varsa acil kilo verinn drim.ben ramazandan beri 7. 5 kilo verdim.kilo başlı başına bebeğe engelmiş

Son düzenleme:

saol canım beni cesaretlendirdigin icin gidicem doktora bakalım yarın olucakmıyım olmam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…