offffffffff Taşşşş geldi....günaydın seksi hatunn:)bilmukabele canımmm..bizlerde seni özledik:)
öyle taşş falan deyince utanıyorum, sexi olduğuma bakma ben çok utangacımmm:78::78::78::78::78::78::78:
ayy kızlarr çok tatlısınızz doğanay ve sazz ekibiii.siz daha öncedendemi arkadaştınız yoksa burdamı tanıştınızzz
hayatım :)taşsın ki taşşş diyoruz,bişe biliyoruz yani
haklısın tatlım yaaaaa bişiler yiyelim yoksa açlıktan baygınlık geçircez:)
yok benim hala umudum var..Sara fırının başında börekleri bekliyo bence:)
hep böyle leke şeklinde olurmuydu??kızım ilk kez böyle oluyorsa bi test yapsana!!:)
vayy bebişe bak Amerikalardan giyinecekinşallahhhhh canım gelirde ,hayırlısıyla eskitir cicilerini:)
offffffffff Taşşşş geldi....günaydın seksi hatunn:)bilmukabele canımmm..bizlerde seni özledik:)
bi gözüm karardı baygınlık demiyelimde kısmen :)
canım gecen ayda böyle oldum gecikti leke geldi sonra ayır brsey kaldırmıstım o gece oldum ama cok geldi ertesi gün işte her yerim battı anlıyacagın 2gün sürdü simdide aynısı gecen ay gibi leke geliyo bekliyim biraz daha
ya hayatım ye . buarada kasım topiğinden hamile çıktımı başka. ay ben orayı takip edemiyorum. kızlar çok şeyler yazıyorlar orda sayfalar birikiyor. sen takip edebiliyor musun?
canım gecen ayda böyle oldum gecikti leke geldi sonra ayır brsey kaldırmıstım o gece oldum ama cok geldi ertesi gün işte her yerim battı anlıyacagın 2gün sürdü simdide aynısı gecen ay gibi leke geliyo bekliyim biraz daha
hayırlı cumalar canlarrrrr rabbim tüm dualrımzı kabul etsinnnnn açılan ellerimizi boş çevrimesinnnnnnn gönülerimizden geçeni nasip etsinnnnnnn sağlık huzur versin inşşşşşşşşşşşşş
hayırlı cumalar canlarrrrr rabbim tüm dualrımzı kabul etsinnnnn açılan ellerimizi boş çevrimesinnnnnnn gönülerimizden geçeni nasip etsinnnnnnn sağlık huzur versin inşşşşşşşşşşşşş
ay geçen ay hamiş miydin yoksa ağır kaldırınca düştü mü ki?????
daha öncede böyle olduysa haklısın bekle biraz....off bekle bekle diyorumda zor canım arkadaşım biliyorum....
canım kasım topiğini takip ediyodum ben..dün bitane çıktı hamiş
galiba öğrenemzsin cnm . neyse bundan sonra daha dikkat et cnm benimbilmiyorum canım valla olabilir diyo bazıları bende tam emin degilim yani nasıl ögrenebilirimki düşük yaptıgımı
hoşgeldin canım eşinin sonuçları çıktımı :26::26::26::26::26::26::26:
şu hani yumurtlama için falan macun falan yapanlarrr varyaa onları sordumm.bendee soğan kürüne falan inanıyrmdaa bitkisel zayıflamayaaa.ama lokman hekimlik adı altında yapanlara güvenemiyrm.bana birini çok tavsiye ediolardaa.inşşş rabbim ona gerek bırakmadan gönderir meleğimii
hoş geldinn tatlım allah kolaylık versin işlerinizee.eşinn nasıl olduu??
galiba öğrenemzsin cnm . neyse bundan sonra daha dikkat et cnm benim
sanane ağır şeylerden yaa sen neden kaldırıyosun. kocan yapsın ağır işleri
galiba öğrenemzsin cnm . neyse bundan sonra daha dikkat et cnm benim
sanane ağır şeylerden yaa sen neden kaldırıyosun. kocan yapsın ağır işleri
herşeyde bir hayır vardır tatlım üzülmeee yerim ben seniii. hem zaten bizde daha hamiş değiliz ki bizden önce hamiş kalmayı mı planlıyordun aşk olsun.. bizi de bekle lütfen tek başına hamiş kalmak yokvalla hic aklıma gelmemişti gecen ay böyle birsey olucagı esim yoktu o gün annemlerdeydim agır valizler vardı yurt dısına gidicek onları tasıdık ondan sonra oldum işte artık dikkatli olucam
herşeyde bir hayır vardır tatlım üzülmeee yerim ben seniii. Hem zaten bizde daha hamiş değiliz ki bizden önce hamiş kalmayı mı planlıyordun aşk olsun.. Bizi de bekle lütfen tek başına hamiş kalmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?