slm güzel hatunlar
sabahın 8indne beri hastanedey,mm şükür eve gelebildimm.hiç halim kalmadı allah kimseyi hastaneye düşürmesin.tsh ım 0.01den 0.25e yükselmiş.doktor idare eder dedii.
nisan ayında biraz daha yükselirse tüp bebek önerdiii.hakkıma hayırlısı.hastanede öğle arasında gittim eşime gömlek aldım.eve gelip yemek yapacak mumlarla falan sevdiği değişik yemeklerden hazırlıcaktımm güzelcenede giyinecektimki benim ö k ü z kocammm arkadaşlarıyla yemeğe gidecekmişşşbende açtım ağzımı yumdum gözümü sana hiç bişey laik değil ben bu yorgunluğumla sana hazırlık yapayım ama sen değmezsind edimmm siz olsanız napardınız
kızlar nasılsınızzzzzzzzzzz mrhb kızlar nasılsınızzzzz geçmişe bakamadım inş herkes iyidir
ben hiç iyi değilim kızlar kız kardeşimin(bu yaz tüp bebek yaptıran kardeşim ) adeti geçmişti 10 gün kadar(kardeşimin adeti sık sık 5.10 gün takılır )dün dr gittik biraz lekenmesi vardı ısrar ettik ama her zamn gecime oluyor falan dedi ama gitti dr ve hamileymiş ama kanması olduğu için dr düşük yapıyorsun dediii bu gün tekrar gittik kürtaj yapalım dedi dr ama kardeşim yarını bakleyelim dedii kanama çok olamsa kendisi düşüsün dedi bakalım yarın tekrar gideceğiz gerekisre kürtaj olacak
SEVGİLİLER GÜNÜ İLE İLİGİLİ DÜN BİR ARKADAŞIM ŞUNU YAZMIŞ ÇOK BEBEĞENDİM
ısmarlama günleri sevmiyorum bizim için en özel gün ömür boyu bu birlikteliğe evet dediğimiz gündür sevgili
BEN ÇOK BEBEĞNDİM BU SÖZÜ
[ı] yetercim çok geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm ama hemen kürtaj olmasın belki kanam düzelir başka doktorada götürün nasibi kısmeti varsa gitmez allah büyük be yeterim dualarım sizinle allah yar ve yardımcınız olsun
ayrıca yazdığın sözü bende çok beğendim çok güzel ve anlamlı bencede birbirini seven insanlar için hergün sevgililer günü ve bana göre eşlerimiz bize verilmiş en güzel hediye [/ı]
kızlar nasılsınızzzzzzzzzzz mrhb kızlar nasılsınızzzzz geçmişe bakamadım inş herkes iyidir
ben hiç iyi değilim kızlar kız kardeşimin(bu yaz tüp bebek yaptıran kardeşim ) adeti geçmişti 10 gün kadar(kardeşimin adeti sık sık 5.10 gün takılır )dün dr gittik biraz lekenmesi vardı ısrar ettik ama her zamn gecime oluyor falan dedi ama gitti dr ve hamileymiş ama kanması olduğu için dr düşük yapıyorsun dediii bu gün tekrar gittik kürtaj yapalım dedi dr ama kardeşim yarını bakleyelim dedii kanama çok olamsa kendisi düşüsün dedi bakalım yarın tekrar gideceğiz gerekisre kürtaj olacak
SEVGİLİLER GÜNÜ İLE İLİGİLİ DÜN BİR ARKADAŞIM ŞUNU YAZMIŞ ÇOK BEBEĞENDİM
ısmarlama günleri sevmiyorum bizim için en özel gün ömür boyu bu birlikteliğe evet dediğimiz gündür sevgili
BEN ÇOK BEBEĞNDİM BU SÖZÜ
yetercimm çok geçmiş olsun rabbim kardeşinin bebeğini korusun çünküü benim çevremde çok var böyle kanaması olup bebeğini sağ selim kucağına alan.bi gelişme olursa bize bildir çok merak ederimm.dualarım sizle
selam kızlar
herkez iyidir inşallah
bu sıra ben baya yoğun olcam,eskisi kadar sık gelemicem sanırım,genede uğrarım ama haber edeyim dedim.
canım dr yarın arayacak bakalım kande verdi bu günn hala kanması var ama değler belki yükselir diye ümit ediyoruz
evet canım eşlerimiz bize verilmiş en güzel hediye
haber verdiğin için sağol tatlım yoğunum derken misaifr falansa eğer kendini çok yorma kendine ve bebişine dikkat et ve kendini çok özletmeden gel tamammı canım menim
hayır saracım,misafir değil,öyle ağır misafirleri kabul edemiyorum zaten
ben bu sene ygs ye başvurdum du da,başı kapalı girebiliyoruz diye,gerçi çok doğru düzgün çalışmadım,bundan sonraki de ne fayda eder bilmiyorum ama en azından bi açıköğretim alırım belki diye düşünüyorum o yüzden de accık bari çalışayım dedimdi
GÜNAYDINLAR HAYIRLI CUMALAR rabbim cuma hürmetine dualrımız kabul etsin sağlık huzur versinnn HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN HAMİŞLERİMİZE SAĞLIKLA KUCAKLAMYI YANINDA OLANLARA YETİŞTİRMEYİ NASİP ETSİN RABBİM
RABBİM HER KİMİN NEYE İHTİYACI VARSA ONU NASİP ETSİN İNŞŞŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?