• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN...
Allahım hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara eda ver... Rezzak ismin ile rızkımızı arttır, kimseye muhtaç etme! AMİN...

Selam ve dua ile...

hayırlı cumalar kızlar Allahım iyi niyetle kalbinizden geçen tüm dileklerinizi hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin inşallah

AMİN

CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN...
Allahım hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara eda ver... Rezzak ismin ile rızkımızı arttır, kimseye muhtaç etme! AMİN...

Selam ve dua ile...

hayırlı cumalar kızlar Allahım iyi niyetle kalbinizden geçen tüm dileklerinizi hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin inşallah

AMİN

amin güzel hatunlarrrr.

hayırlı cumalar

selamun aleyküm kızlar cumanız mübarek olsunn saracım iadeyi ziyarete geldimm kuzum bu arada bu 28 giresun plaka yoksa giresundamısınn ? :26:

hayirli cumalar bugun edilen tum dualar dilekler kabul olur insalla...............

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

iyi olmaniza sevindim canim .... ben geceleri pek uyamiyorum kramplarim oluyor bazen sabaha kadar ..onun disinda iyiz 14 haftalik olduk .......

maşallah canım Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin aman nasılda çabuk geçiyo dimi cadıcım

selamun aleyküm kızlar cumanız mübarek olsunn saracım iadeyi ziyarete geldimm kuzum bu arada bu 28 giresun plaka yoksa giresundamısınn ? :26:

seninde cuman mübarek olsun tatlım hoşgeldin sefalar getirdin yoksa sendemi giresundasın :34::34::34::34::34:

Son düzenleme:
selam kızlar
gene kimseler yok burda
bu arada cadıcım sana bi takvim yapalım canım yaaa,olmuyo böyle,takvimden görelim kuzucukları

selam kızlar
bu aralar pek gelemedim canım istemedi
kaç gün önce çok kötü kasık ağrım oldu hemen dr a gittim bebeğim tersmiş o ağrı yapıyormuş bir de suyum da azmış bol su içmeye çalışıyorum inş düzelir çok korkuyorum 3 gün önce de şeker yüklemem yapıldı 50 gr glukozda yüksek çıkınca 100 lük yüklendi o da sınırda çıktı dikkat etmem gerekliymiş tatlı hamur işi yememeliymişim ama ben hala tatlıyı ağzıma koymadım ki ekmek dışında hamurişini de......

seninde cuman mübarek olsun tatlım hoşgeldin sefalar getirdin yoksa sendemi giresundasın :34::34::34::34::34:

canım ben aslen giresunluyum ama farklı bi şehirde yaşıyorumm ama her sene gelirim orada evimiz var annem babam daha sık gelirler ben artık evlenincew kocaköylü oldum eskisi kadar olmasada senede 1 kere gelmeye çalışıyorum bakalm bu yazda istiyorum inşallah Allah nasip kısmet ederse :16:

Back
X