sağol canım ya mutfağı seviyorum biraz mutfakta zaman geçirmek beni mutlu ediyoboşuna 90 kilo değilim yani
selam kızlar ben geldimsaracım dün akşam gelcektim ama hürremi izledim kocişte pc yi bırakmadı bana
selam kızlar ben geldimsaracım dün akşam gelcektim ama hürremi izledim kocişte pc yi bırakmadı bana
kiloları paylaşalım...bende biraz kilo almak istiyorum....
paylaşalım kız valla bi 30 kilo kadarı sana vereyim men
iyiyim canım ama karın agrılarım başladı benim adet geliyo heralde saram yaaa...hoşgeldin canım nasılsın dün akşam bende hürremi izledim sonra uyumuşum
hg pelincimmmmm..nasılsın tatlişim..?
ver bacım ver severek alırım...
iyiyim canım ama karın agrılarım başladı benim adet geliyo heralde saram yaaa...
iyiyim leylacım sagol karnım agrıyo ama adet agrılarım başladı bu ayda olmadı heralde...
ay kızlar bide eşim bi rüya görmüş sabah anlattı bana bı kızımış oluyomuş mavi gözlü cok tatlı dedi oyle mutlu olmuşki kalkınca cok mutluydu ama ruya işte keşke gercek olsa
burda hava güneş açtı güneşli havaları seviyorum oooohhh yandan yandan
evet burasıda güneşli ama ben cok üşüyorum yaa
dur ya hemen ne adet sancısına bağladın olayı belkim bebeğin yerleşiyodur ne biliyosun hım hamileilik ve regl belirtileri aynı sende biliyosunki o yüzden bebişimizi üzme o annesine yerleşip tutunmaya başlamışken hevesini kırma kızımızın eşinin gördüğü rüyada hayrolsun canım inşallah hayrılı bi evladınız olur ama kırmızlar gelmeden onun stresini yaşamak yok tamam mı
ateşini ölçüyomusun kaç çıktı bu sabah ateşin ben bıraktım ölçmeyi öyle daha çok stres oluyodum
canımmm cok haklısın ama ben kendimi biliyorum her ay böyle oluyo adetim geldigini sancımdan anlıyorum ama hayırlısı olsun belkide dedigin gibidir de ben zaten bu ay başından beri umutsuzum olumsuz düşündükcede oyle oldurcam heralde...amin saracım inş rabbim hepimize nasip etsin zaten bende ruyalarımda hep kız cocugu görüyorum hayırlara cıksın inş...
inşallah gerçek olur tüm rüyalarınız pelincim...saranında dediği gibi inşallah yerleşiyordur bebişin...bazen adet sancısı dediğimiz olay böyle oluyor..ben tam adet oluyorum sandım..bir damla kan gelmişti belli belirsiz leke gibi...kesin adet oldum dedim..bir iki gün daha gelmeyince eşimin ve topicteki kızların ısrarıyla test yaptım..bir de baktım sonuç pozitif..busem karnıma yerleşiyormuş...Rabbim inşallah hepinizin başına olsun darısı bitanem...hayırlısıyla inşallah bebişlerinizi sizlerde kucaklayın...iyiyim canım ama karın agrılarım başladı benim adet geliyo heralde saram yaaa...
iyiyim leylacım sagol karnım agrıyo ama adet agrılarım başladı bu ayda olmadı heralde...
ay kızlar bide eşim bi rüya görmüş sabah anlattı bana bı kızımış oluyomuş mavi gözlü cok tatlı dedi oyle mutlu olmuşki kalkınca cok mutluydu ama ruya işte keşke gercek olsa
50 canım...inip çıkıyorum 49-50 o aralarda oynuyor işte...sen kaç kilosun canım :26::26::26::26::26::26::26::26:
inşallah gerçek olur tüm rüyalarınız pelincim...saranında dediği gibi inşallah yerleşiyordur bebişin...bazen adet sancısı dediğimiz olay böyle oluyor..ben tam adet oluyorum sandım..bir damla kan gelmişti belli belirsiz leke gibi...kesin adet oldum dedim..bir iki gün daha gelmeyince eşimin ve topicteki kızların ısrarıyla test yaptım..bir de baktım sonuç pozitif..busem karnıma yerleşiyormuş...Rabbim inşallah hepinizin başına olsun darısı bitanem...hayırlısıyla inşallah bebişlerinizi sizlerde kucaklayın...
50 canım...inip çıkıyorum 49-50 o aralarda oynuyor işte...
tamam canım haklısın rabbim ol diycek olcak inş bu ayda olmassa üzülsemde sonra toparlanırım zaten yine aynı tedaviyi olmayı düşünüyorum oda olmassa aşılamaya gececez inş hayırlısı olsun hepimiz icin...umutsuzluk yok tızım tamam mı bu ay olmadı bidahaki ay oda olmadı daha sonraki ay ya olacak ya olacak yani başka yolu yok bunun Allah izin verdiği sürece tabiki
inşallah gerçek olur tüm rüyalarınız pelincim...saranında dediği gibi inşallah yerleşiyordur bebişin...bazen adet sancısı dediğimiz olay böyle oluyor..ben tam adet oluyorum sandım..bir damla kan gelmişti belli belirsiz leke gibi...kesin adet oldum dedim..bir iki gün daha gelmeyince eşimin ve topicteki kızların ısrarıyla test yaptım..bir de baktım sonuç pozitif..busem karnıma yerleşiyormuş...Rabbim inşallah hepinizin başına olsun darısı bitanem...hayırlısıyla inşallah bebişlerinizi sizlerde kucaklayın...
50 canım...inip çıkıyorum 49-50 o aralarda oynuyor işte...
tamam canım haklısın rabbim ol diycek olcak inş bu ayda olmassa üzülsemde sonra toparlanırım zaten yine aynı tedaviyi olmayı düşünüyorum oda olmassa aşılamaya gececez inş hayırlısı olsun hepimiz icin...
amin canım benim cok sagol...evet canım biliyorum adet sancısı cekip sonra hamiş olanlar cok var inş olardan biride ben olurum hayırlısıyla...ayy ne güzel ya maşallah prensesine allah bagışlasın ne tatlıdır o şimdi ya benim icinde op kızını
sagolun kızlar ya moral verdiginiz icin iyiki varsınız sizlerden başka kimseyle paylaşamıyorum duygularımı
kız kilo verince hemen yüzüm gözüm çöküyor moralim bozuluyor...şöyle bir 60 kilo olsam...50 iyi canım çok zayıf değilsinben sana bi 30 kilo vereyim 80 ol daha iyi olursun tamam mı
tamam canım haklısın rabbim ol diycek olcak inş bu ayda olmassa üzülsemde sonra toparlanırım zaten yine aynı tedaviyi olmayı düşünüyorum oda olmassa aşılamaya gececez inş hayırlısı olsun hepimiz icin...
amin canım benim cok sagol...evet canım biliyorum adet sancısı cekip sonra hamiş olanlar cok var inş olardan biride ben olurum hayırlısıyla...ayy ne güzel ya maşallah prensesine allah bagışlasın ne tatlıdır o şimdi ya benim icinde op kızını
sagolun kızlar ya moral verdiginiz icin iyiki varsınız sizlerden başka kimseyle paylaşamıyorum duygularımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?