kız kilo verince hemen yüzüm gözüm çöküyor moralim bozuluyor...şöyle bir 60 kilo olsam...
canım sende iyiki varsın...öperim buseyi teyzesi hepiniz için...inşallah canım inşallah hepiniz yavrunuzu kucaklayın...
saraaaaaaaaa siparişim gelmiş canım kargodan aradılar.....
hıııııı hadi güle güle kullan inşallah sonucu güzel olur
valla dünde kurum var canım..aklımda bişey yok ama canım patlıcan yemeği istiyor...sen ne yapacan hamarat hatunum benim?kızlar akşama ne yemek yapıyosunuz
valla dünde kurum var canım..aklımda bişey yok ama canım patlıcan yemeği istiyor...sen ne yapacan hamarat hatunum benim?
hafta sonu parlayacam...
sagol canım benimmmsende iyiki varsın bitanesi
kız kilo verince hemen yüzüm gözüm çöküyor moralim bozuluyor...şöyle bir 60 kilo olsam...
canım sende iyiki varsın...öperim buseyi teyzesi hepiniz için...inşallah canım inşallah hepiniz yavrunuzu kucaklayın...
aklımda bişey yok ki leyloşum yaaa bende kuru fasulyemi yapsam hemide tavuklu güzel olur dimi yanınada salata yoğurt :26::26::26::26::26::26:
sagol canım benimmm
amin canım cok sagol güzel duaların icin...rabbim isteyen herkeze nasip etsin inş en kısa zmanda yüzlerimizi güldürsün...
offfffff hemide süper olur saracımmmmmmm....bulgur pilavı yap yanınada güzel olur...ayyyyyy acıktımmmmmm yahuuuu...ben ne yapsam bilmiyorum ki? :26::26:
amin pelocummmmmmm...inşallah herşey güzel olur...güzel düşünelim ki güzellikler hayatımıza girsin dimi canım benim...Allahım büyüktür ben inanıyorum ki hiç bir zaman Rabbim kendisine açılan elleri boş çevirmez bak ben canlı örneğiyim..şükürler olsun Rabbime...ne kadar şükretsem azdır...darısı başınıza bitanem benim...kalbi güzel arkadaşlarım...
bulguyr pilavı güzel fikir gerçi eşim pilav yemiyo ama olsun bende azıcık kendime göre yaparım sağol leyloşum fikir verdiğin için
kızlar akşama ne yemek yapıyosunuz
rica ederim canım...afiyet bal şeker olsun...fasulye pilavsız çekilmez...karı-koca gibi bir ikili onlar...
canım benim dunden yemegim var bugun rahatım yemek konusunda
pelin annem sen ne yapıyon akşama kııııııııııııız
karı koca gibi haaaa çok güldüm leyloşumAllah da seni güldürsün bacım
tatlım bu yazdığınıo görmeden yukardaki soruyu sormuşum kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?