topic bomboş..saracımda sabah uğramış gitmiş..ya işi var yada doktora gitti ikisinden biridir diye düşünüyorum..saracım doktora gitmeden iyileşmeyecez galiba...sabah yine buseyi emzirirken hafif hafif ağrılarım var gibiydi..hareket ederken oluyor..insanın günlük yaşamını etkiliyor ya...sanki yeni doğum yapmış gibi oluyorum bazen...:18:
ececimmmmmmm iki gündür girmemiş..morali bozulmuştu şeker olayına..inşallah iyidir..onu merak ediyorum
kardelencimde girmemiş...kız kardelenim hatim yapıyorsun biliyorum ama arada gir iyiyim de canım merak ediyorum seni....
nehirdennn hiç haber yokkkkkk..onuda merak ediyorum yaaaaa...
sanalın en kötü yanı bu işteeeeeee....
diğer kızlar ara ara giriyor..prensescim, cadıcımmmm, maonyacımmmm,pelincimmmm bunlarla görüşüyoruz arada...bir önceden işi olan yarın gelemeyebilirim desin lütfen..merak ediyor insan...
topic bomboş..saracımda sabah uğramış gitmiş..ya işi var yada doktora gitti ikisinden biridir diye düşünüyorum..saracım doktora gitmeden iyileşmeyecez galiba...sabah yine buseyi emzirirken hafif hafif ağrılarım var gibiydi..hareket ederken oluyor..insanın günlük yaşamını etkiliyor ya...sanki yeni doğum yapmış gibi oluyorum bazen...:18:
ececimmmmmmm iki gündür girmemiş..morali bozulmuştu şeker olayına..inşallah iyidir..onu merak ediyorum
kardelencimde girmemiş...kız kardelenim hatim yapıyorsun biliyorum ama arada gir iyiyim de canım merak ediyorum seni....
nehirdennn hiç haber yokkkkkk..onuda merak ediyorum yaaaaa...
sanalın en kötü yanı bu işteeeeeee....
diğer kızlar ara ara giriyor..prensescim, cadıcımmmm, maonyacımmmm,pelincimmmm bunlarla görüşüyoruz arada...bir önceden işi olan yarın gelemeyebilirim desin lütfen..merak ediyor insan...
slm kızlar herkese günaydın leylacım evet 2 gündür topige giremiyordum ama moralimin bozuk oldugu için degil canım allaha şükür salı günü şeker yüklememin sonucunu aldım temiz çıktı salı günü çok yagmur yagıyodu havadaçok bozuktu ev ile hastane arasında 1 saatlik yol var canım kardeşimin evi yakın oldugu için oraya geçtimkardeşimdede net yok o yüzden giripte sizlere yazamadım dün akşam geldim evime allahıma şükürler olsun biz iyiyiz sizler nasılsınız busemiz nasıl annesi
günaydın kızlar
bebeğim oynamıyor çok korkuyorum
süt içtim genelde süt içtiğimde oynar
ececim sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim kendine dikkat et canım bizi habersiz bırakma tamam mı
tamam canım nete girdigim sürece gelmeye çalışıyoum topige ama bazen kimse olmuyor sadece bakıp çıkıyorum
dur hemen panik yapma olur böyle belkim yeğenim bugün dinlenmek istiyo annesi her gün kıpır kıpır olacak diye bişey yok ama uzun sürerse beklemeden doktora git ama sakinliğini koru heyecan hem sana hem bebeğine zarar verir
zaten hiç bir zaman çok oynak değil
o nedenle biraz beklemek istiyorum
ama elimde değil korkuyorum
gece uyuyamamıştım aklım orda olunca yine uyuyamadım
bende genelde hergün uğramaya çalışıyorum kimse olmasada kendinden haberler yaz hiç olmazsa girince görüp merak etmeyiz canım menim
stres yapma tatlım biliyosun stres kötü etkiliyo bebekleri bak olmazsa bi doktora görün için rahat olsun korkma önemli bişey yoktur inşallah
tamam canım habersiz bırkmam sizleri sende hastaymışsın canım geçmiş olsun havalar ısınmaya başladı ama herrkes bu ısınmaya aldanıp ince giyinmeye başladı ve herkes hasta dikkat et canım kendine
inş canım Rabbim muhafaza etsin
stres yapma tatlım biliyosun stres kötü etkiliyo bebekleri bak olmazsa bi doktora görün için rahat olsun korkma önemli bişey yoktur inşallah
sağol canım bende idrar yollarımı üşütümüşüm sanırım dün daha kötüydüm ama bugün daha iyiyim şükür
geçmiş olsun canım dikkat et emi kendine
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
canıım kendini sterse sokma benim bebişte çok agır bazen benimkide beni korkutuyor çikolata ye canım bebişler çikolatayı çok severmiş ve su iç o zaman bak nasıl oynuyor ama için rahat degilse dr git canım
amiiinnnnnnnnnn
sana da geçmiş olsun canım sıcak tut kendini inş çabucak geçersağol canım bende idrar yollarımı üşütümüşüm sanırım dün daha kötüydüm ama bugün daha iyiyim şükür
sana da geçmiş olsun canım sıcak tut kendini inş çabucak geçer
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
canıım kendini sterse sokma benim bebişte çok agır bazen benimkide beni korkutuyor çikolata ye canım bebişler çikolatayı çok severmiş ve su iç o zaman bak nasıl oynuyor ama için rahat degilse dr git canım
sana da geçmiş olsun canım sıcak tut kendini inş çabucak geçer
tatlım benimki şimdiye kadar hiç çikolataya oynamadı
biraz daha bekleyip kendimi dinleyeyim inş oynar
benimki 6 ay bana çikolata yedirtmedi sanırım sevmiyobunlar daha anne karnından başlıyolar ç,kolatayı sevmeye yirim onları ben yaaaaa
sağol canım sıcak hoşuma gidiyo cidden
seninki çikolatayı sevmiyo demekki sende tuzlu bişeyler ye belkim oğluşumuz tuzlu sevi Allah Allah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?