aynı anda iki topicede laf yetiştiriyorum..leyliko açıkmış tüpbebek topicine bakıyom arada...onuda merak ediyordum..bugün gelmiş..
haksızmıyım ama saracım...
kızlar saçlarımı kestirmek istiyorum ama biraz değişiklik yapmak istiyorum kendimesaracım sen saçını boyattın mı?
pelooooooooo dünden ne yemeğin var tatlım?
kızlar saçlarımı kestirmek istiyorum ama biraz değişiklik yapmak istiyorum kendimesaracım sen saçını boyattın mı?
mükemmelllll menüüüüüüüüüücanım fırında köfte patetes, pilav,bide corbam var
saol bitanem..sanada çok yakışır eminim saracım..değişiklik her zaman iyidir canım kes ve boyat eminim çok yakışacaktır sana
canım sacların uzunmu modeli nasıl rengi nasıl ona göre fikir verelim :26:
mükemmelllll menüüüüüüüüüüağzımın suyu aktı valla..acıktım yine
saol bitanem..sana çok yakışır eminim saracım..
omuzlarımı aşıyor canım..öyle aşırı uzun değil..röfleliyli ama tepeler azaldı boya attırmam lazım..yine röfle yaparım herhalde..eşim öyle seviyor...sizinde tavsiyenizi beklerim..
söyliyelim canımkızlar 2 tane mişsafirimiz var çay söyleyelimmi belki nikleriyle gelirler
mükemmelllll menüüüüüüüüüüağzımın suyu aktı valla..acıktım yine
saol bitanem..sanada çok yakışır eminim saracım..
omuzlarımı aşıyor canım..öyle aşırı uzun değil..röfleliyli ama tepeler azaldı boya attırmam lazım..yine röfle yaparım herhalde..eşim öyle seviyor...sizinde tavsiyenizi beklerim..
kızlar 2 tane mişsafirimiz var çay söyleyelimmi belki nikleriyle gelirler
saol canım yemiş kadar oldum..sanada afiyet olsun pelocummmm.söyliyelim canım
sagol canım keşke yakın olsaydık akşama misafirim olurdun...ayy bende acıkmıştım ama yemek yedim şimdi kendime geldim
degişiklik istiyosan kat kat kestirebilirsin canım ben oyle kestiriyorum güzelde oluyo...röfle güzel bence yakışıyomuşta onu yaptır yine...bende sarıya cevirmeye calışıyorum sacımı ama hep kısa kullandıgım icin şimdi uzattım
yakışır bacımaaaaaaaaa...biliyomusun benimde öyle omuızlarımı aşırmış kısa at kuyruğu oluyo işte ve röfleliydi ama yarıya kadar röfle gitmiş malesef ama bu sefer ben röfle yapmayacam çikolata kahveye boyatayım diyorum bakalım nasıl olacak
saol canım yemiş kadar oldum..sanada afiyet olsun pelocummmm...evet röfleye devam bu gidişle...
yakışır bacımaaaaaaaaa...
saol canım yemiş kadar oldum..sanada afiyet olsun pelocummmm...evet röfleye devam bu gidişle...
yakışır bacımaaaaaaaaa...
HOBBAAA ben geldimm
hoşgeldin canım ya epeydir görüşemiyoruz özledim seni nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?