Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21, fbetuly+, caadi+
kızlar gelin çay içelim...![]()
keklerde benden olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21, fbetuly+, caadi+
kızlar gelin çay içelim...![]()
ben geldim kızlar
uyudum ama çok halsiz uyandım
başım da ağrıyor![]()
hoşgeldin,geçmiş olsun.uyku düzenin bozuk ya o yüzden ağrıyordur başın.bende erken uyanınca veya gün içinde uyuyunca banada olur.
evet canım bende kullanmak taraftarıyım...sıkılsada öğrenir dediğin gibi...lazım yani..canım ben kullanmadım ama kullanmadığıma pişmanım.şimdi olsa kullanırım yani.sofra kültürü oluşuyo bence çocukta masada oturup yemek yeniceğini idrak eder bence.hem rahatlıkla önüne ver bişeyler kendi elleriyle yesin.döksün saçsın.bizim koca kazık hala sofrada oturup güzel güzel yemez.koltukta tepside ben yedirirsem çok güzel.işte eline bişey vermedim küçükken döker eder diye pişmanım anlıyacağın.belki başta sıkılır ama zamanla benimser bence.
inşallah bitanem...aminnnnnnn cümlemizin inşallah cadıcım...masalla canim yakinda boylede yaparen tatli en sirin zamanlari ALLAH salikla buyutur insalla canim ....
ellerine sağlık bitanem...ohhhhhh misssssskeklerde benden olsun![]()
hg prensesim geçmiş olsun...fazla uyuma tatlım..uykudu ağrı yapar...ben geldim kızlar
uyudum ama çok halsiz uyandım
başım da ağrıyor![]()
ayyyyyy bende cadının bebişlerinin cinsiyetini çok merak ediyorum...cadıcım sen napıyosun canım
bebelerimizin cinsiyetlerini ne zaman öğrencez![]()
cadıcım sen napıyosun canım
bebelerimizin cinsiyetlerini ne zaman öğrencez![]()
yavaş yavaş yemek hazırlıklarına başladım.akşamki menüleriniz neler.hergün şu yemek işleri ne yapsam ne yesemm![]()
offffff aynı dert bende de var valla..ne yapcam bilmiyorum...yapasımda yok...mercimek çorbası favoride yanına ne yapsak bilemiyorum...![]()
offffff aynı dert bende de var valla..ne yapcam bilmiyorum...yapasımda yok...mercimek çorbası favoride yanına ne yapsak bilemiyorum...![]()
aynnen düdüklüye mercimek attım.kırmızı biber patlıcan közledim.ondanda salata.makarna vardı dünden .araya bi yemek daha lazım sanki![]()
etlen patates dusunuyorum ama firindami yada tenceredemi karar veremedim salata domatesli bulgur pilavibenden bukadar
etlen patates dusunuyorum ama firindami yada tenceredemi karar veremedim salata domatesli bulgur pilavibenden bukadar
tebrikler menü tamam.zaten ne yapcağına karar vermek başarmanın yarısıkarnım çok acıktı yaaa
![]()
bende domatesli patlıcan yemeği yapcam kıymalı..süper olayürrrrrrrrrr...senin menüde harika canım...afiyet olsun..![]()
bulgur pilavına hasret kaldım cadıcım yaaaaaaa..yiyemiyorum çok seviyorum ama buseye gaz yapıyor...sütten kesince bol bol yerim...
kısssssssss sara yine kayıplardasın bari giderken haber ver şekerim...![]()