• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım ben kullanmadım ama kullanmadığıma pişmanım.şimdi olsa kullanırım yani.sofra kültürü oluşuyo bence çocukta masada oturup yemek yeniceğini idrak eder bence.hem rahatlıkla önüne ver bişeyler kendi elleriyle yesin.döksün saçsın.bizim koca kazık hala sofrada oturup güzel güzel yemez.koltukta tepside ben yedirirsem çok güzel.işte eline bişey vermedim küçükken döker eder diye pişmanım anlıyacağın.belki başta sıkılır ama zamanla benimser bence.
evet canım bende kullanmak taraftarıyım...sıkılsada öğrenir dediğin gibi...lazım yani..:nazar::38::38:
masalla canim yakinda boylede yapar :emir_bebek: en tatli en sirin zamanlari ALLAH salikla buyutur insalla canim ....
inşallah bitanem...aminnnnnnn cümlemizin inşallah cadıcım...:nazar::38::38::38:
keklerde benden olsun :56:
ellerine sağlık bitanem...ohhhhhh missssss :nazar::39::39::39:
ben geldim kızlar
uyudum ama çok halsiz uyandım
başım da ağrıyor:30::30:
hg prensesim geçmiş olsun...fazla uyuma tatlım..uykudu ağrı yapar...:nazar::38::38:
cadıcım sen napıyosun canım
bebelerimizin cinsiyetlerini ne zaman öğrencez:emir_bebek::emir_bebek:
ayyyyyy bende cadının bebişlerinin cinsiyetini çok merak ediyorum...:nazar::38::38:

yavaş yavaş yemek hazırlıklarına başladım.akşamki menüleriniz neler.hergün şu yemek işleri ne yapsam ne yesemm:52:

yavaş yavaş yemek hazırlıklarına başladım.akşamki menüleriniz neler.hergün şu yemek işleri ne yapsam ne yesemm:52:

offffff aynı dert bende de var valla..ne yapcam bilmiyorum...yapasımda yok...mercimek çorbası favoride yanına ne yapsak bilemiyorum...:nazar::39::39::39:

offffff aynı dert bende de var valla..ne yapcam bilmiyorum...yapasımda yok...mercimek çorbası favoride yanına ne yapsak bilemiyorum...:nazar::39::39::39:

aynnen düdüklüye mercimek attım.kırmızı biber patlıcan közledim.ondanda salata.makarna vardı dünden .araya bi yemek daha lazım sanki:1::1:

aynnen düdüklüye mercimek attım.kırmızı biber patlıcan közledim.ondanda salata.makarna vardı dünden .araya bi yemek daha lazım sanki:1::1:

bende domatesli patlıcan yemeği yapcam kıymalı..süper olayürrrrrrrrrr...senin menüde harika canım...afiyet olsun..:nazar::38::38:

etlen patates dusunuyorum ama firindami yada tenceredemi karar veremedim salata domatesli bulgur pilavi :56:benden bukadar

bulgur pilavına hasret kaldım cadıcım yaaaaaaa..yiyemiyorum çok seviyorum ama buseye gaz yapıyor...:nazar::31::31::31:sütten kesince bol bol yerim...:nazar::39::39::39::39::39::39:

kısssssssss sara yine kayıplardasın bari giderken haber ver şekerim...:nazar::33::33::33::33::33::33:

Son düzenleme:
tebrikler menü tamam.zaten ne yapcağına karar vermek başarmanın yarısı:1::56:karnım çok acıktı yaaa:52:

bende acıktım betülüm yaaaaaaa...öğleyin eve gidince yumurta ceviz pekmez ekmek içi muz devam sütü karışımı kahvaltı hazırladım buseye...inşallah yemiştir...aklım onda...:nazar::38::38:

ya çocuk hareket edince bu mama sandalyeleri devrilir mi acaba?:nazar::26::26::26::26::26:

geldim kızlar kusura bakmayın eşim arayınca hemen çıkmak zorunda kaldım doktordan randevu almış doktora gittim ama sinir olup geri geldim.jinekoloğa gittim idrar yollarımı üşütmüşüm diye doktor şikayetlerimi dinleyince oda hak verdi belirtiler aynı onu gösteriyo dedi ama tahlil istedi gelin görünki tahlişlde idrar yolu enfeksiyonu çıkmadı.ultrasonla muayene etti baktı vajinit olmuşsun içerisi bayağı iltihaplı dedi oda yapar bu şikayetleri dedi ilaç yazdı buraya kadar herşey normal.geldik ilaçları aldık ilaçlarının içini okumak gibi bi huyum var nedir ne değildir diye bi baktım tek dozluık yazdığı bi antibiyotikte nadirde olsa ani ölüme sebep olabilir diyo.korktum aradım doktoru bozuldu ve cevabı ben bu ilacı yüzlerce kez reçete ettim kimse ölmedi ama sen ölebilirsin içme peki yerine başka bi ilaç yazmayacakmısınız dedim hayır dedi fitil vermiş bide suda eriyen bi ilaç bunlarla yetineceksin zaten bünyen alerjik vereceğim diğer ilaçlarıda kullanamayacaksın o yüzden başka ilaç yazmayacam dedi ya şimdi ben sinir olmıyım kim olsun sormak benim hakkım değilmi bana böyle tavır yapması normal mi

Son düzenleme:
Back
X