- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 398
- 36
kızlar moralim çok bozuk kendimi çok kötü hissediyorum gözyaşlarıma hakim olamıyorum oysa her sonuca hazırlamıştım kendimi ama insan hazırlanamıyomuş şimdi idrar testi yaptım ve çıkmadı yarın kanda baktıracam ama umudum yok olsa idrarda da çıkardı dimi bugün 12.gün
üzülme canım ya
hem idrar testi yanıltabiliyor
en iyisi kanda baktırana kadar ümitli olmak
inş çıkıcak
canım eşimin sgk da işleri vardı onun çıktım çok sıcak burasıı gelincede çay olana kadar size bakim dedim belkim test yaptımışsındır diye
ama bence sen hamişsinnnnnnnnnnn
eniştem haklı başlayın çalışmalara ben eniştemden yanayım ona göre leyloşum
canım ya hemen niye moralini bozuyorsun..idrarda belli olmayabilir..yarını beklemek en güzelikızlar moralim çok bozuk kendimi çok kötü hissediyorum gözyaşlarıma hakim olamıyorum oysa her sonuca hazırlamıştım kendimi ama insan hazırlanamıyomuş şimdi idrar testi yaptım ve çıkmadı yarın kanda baktıracam ama umudum yok olsa idrarda da çıkardı dimi bugün 12.gün
test günüm yarın olduğun için bekliyorum maonyacım
hamilelikte yoğun akıntı olur sende varmı
test günüm yarın olduğun için bekliyorum maonyacım
hamilelikte yoğun akıntı olur sende varmı
günaydın güzel topiğimin güzel hatunları
kızlar moralim çok bozuk kendimi çok kötü hissediyorum gözyaşlarıma hakim olamıyorum oysa her sonuca hazırlamıştım kendimi ama insan hazırlanamıyomuş şimdi idrar testi yaptım ve çıkmadı yarın kanda baktıracam ama umudum yok olsa idrarda da çıkardı dimi bugün 12.gün
yok cnm seninde varmı die sorucaktım.
geçen aylarda adetime kadar yoğun akıntı yaşadım ama ade toldum.
bu ayda adetimin 20.günü daha bugün azıcık akıntım oldu.çok üzülüyrm hiç yumurtlayamıyrm
bozma moralini saram kan testi yaptır hemen
idrar testlerine belli olmuyor bazen yanılta biliyor canım
üzülmeeeee
inanamıyorum sana sarammmm yaaaa bu güne kadar bekledind ebu gün idrardanmı yaptımmmmmidrar tesine asla güvenme ve kendini üzme git kandan baktırrr inşşşşş hamilesindirrrr lütfen üzülmeeee her şey güzel olacak
Saol bitanem..iyiyim çok şükür..işler yoğun biraz...leylacım nasılsınnnn ne var ne yok
üzülmek yokkkkkkk..inşallah yarın hamiş haberini alacaz...kızma yetercim bana yayarın kanda baktıracam varsa bugün idrarda da çıkar didim ama beb time marka gebel,k testiyşe yaptım netten araştırdım hep yanlış sonuç veriyomuş o test o yüzden biraz rahatladım yarın belli olacak herşey ama bugün çok üzüldüm cidden
Saol bitanem..iyiyim çok şükür..işler yoğun biraz...sen nasılsın tatlım..?
üzülmek yokkkkkkk..inşallah yarın hamiş haberini alacaz...kurtuluşun yok mutlaka hamile kalacaksın bitanem...
kızma yetercim bana yayarın kanda baktıracam varsa bugün idrarda da çıkar didim ama beb time marka gebel,k testiyşe yaptım netten araştırdım hep yanlış sonuç veriyomuş o test o yüzden biraz rahatladım yarın belli olacak herşey ama bugün çok üzüldüm cidden
inşallah leylacım inşallah ama öğlen yemek bile yemedim ağlamaktan ne zormuş bu süreç Allahım hiç kimseyi bu sınavla sınamasın isteyen herkese bebeklerini göndersin içindede bana
ah canım ya...üzme kendini....neyin ne olacağını ancak Rabbim bilir.bak saracım hakkımızda neyin hayırlı olacağını bizler bilemeyiz..hayır bildiklerimizde şer şer bildiklerimizde hayır vardır saram..inşallah Rabbim senin meleğinide sana gönderecek canım benim..inşallah leylacım inşallah ama öğlen yemek bile yemedim ağlamaktan ne zormuş bu süreç Allahım hiç kimseyi bu sınavla sınamasın isteyen herkese bebeklerini göndersin içindede bana
Saol bitanem..iyiyim çok şükür..işler yoğun biraz...sen nasılsın tatlım..?
üzülmek yokkkkkkk..inşallah yarın hamiş haberini alacaz...kurtuluşun yok mutlaka hamile kalacaksın bitanem...
kızlar teste şimdi bi daha baktım tam 3 saat sonra yani ikinci çizgi silik olarakçıkmış bu test mayak anladım ben
ay bende nefret ediyorum maonyacım ya..ütüüüüüüüüüüüü iğrenççççççç..çok gıcık oluyorum..bekletiyorum dağ gibi ütü yapıyorum sonundada...iyiyim leylacım ütü yapacam ama ütüyü fişe taktım ben nete daldımütü yapmaktan nefret ediyorummm
saraaaaaaaaa sen benim sözüme güven..içimdeki his SARA HAMİLE DİYOR TATLIM...kızlar teste şimdi bi daha baktım tam 3 saat sonra yani ikinci çizgi silik olarakçıkmış bu test mayak anladım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?