- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 398
- 36
merabalar bugn kızımın aşısı vardı onu yaptırdık
sizlere bi sorum olacak yaa biz ablamla aynı gün doğum yaptık
ve ablammı daha göremedm büyüklerimiz 2kırklı kadın
kırkı çıkmadan yanyana gelmesi iyi değil diyolar
ama ben onları özledim gitmek istiyorum yanına sizce varmı öyle birşey kızlar bilgisi olan
yazsın kızlar merakla bklyrm
canım öyle diyorlar ama hurafe
ben öyle bir şeye uymazdım
mesala kırkı çıkmadan dışarıda çıkılmaz diyolar
ama been çıkıyorum nee ooo zaten sıkılıyoz bide
4ogün evdemi duracaz
merabalar bugn kızımın aşısı vardı onu yaptırdık
sizlere bi sorum olacak yaa biz ablamla aynı gün doğum yaptık
ve ablammı daha göremedm büyüklerimiz 2kırklı kadın
kırkı çıkmadan yanyana gelmesi iyi değil diyolar
ama ben onları özledim gitmek istiyorum yanına sizce varmı öyle birşey kızlar bilgisi olan
yazsın kızlar merakla bklyrm
canım üzülme.testin erken gebelik testlerindenmi,ne kadar bchg algılayabiliyor.çıkmayabilir üzme kendini nolur.en güveniliri kan testi.en iyisi .
erken gebelik testi değil canım bebe time marka bi test işte ve netten araştırdığıma göre hep yanlış sonuç çıkarıyomuş
evet cnm çalışıyoruz ama eşimm çok isteksiz bana kalsa hergün yada gün aşırı maç yapacam ama eşimin koşulları buna el vermiooo.o çok isteksiz karışmayınca günlerce aklına bile gelmioooo.ama ahtım var gebe kalırsam eşim 9ay boyunca maç cezası vericemmm
inşallah bitanem..eşim bazen bana diyorki senin hislerinden ve dualarından korkuyorum..Rabbime yürekten inanıyorum ki inşallah saram hamiledir... Rabbim olmayan herkese bu duyguyu tattırsın..hepiniz anne olun inşallah.. maonyam sen çalışıyormusun canım..yani bebiş çalışması..
inşş cnm hepimizzzzz bu yılll anne olalımevet canım yarın sabah kan verecem sağol canım inşallah sende bu sene hamile olursun
eğer çok acil değilse yrnı beklesen ütü içinnnbende ütüden nefret ediyorum akşam eşim geldin ütü masasını ona kurdurup ütü yapacam ütü masası ağır diye kaldırmıyorum
leyloşum akşama ne yemek yapacan ben patates salatası yapacam ama yanına ne yapayım
kızlar ben bi süre yokum evde olmucam akrabalara gidiyom azcık kafa dağıtayım dönünce görüşürüz inş. döndüğümde hepinizden müjdeler alırım Allaha emanet olun hepinizi çok seviyom ve çok özlücem kendinize iyi davranın kendinizi sevin şekeyler Rabbim tez vakitte hepimizin yüzünü güldürsün inş.
erken değilse çıkmaması çok normal canım.benim 20mgbhcg algılayabiliyodu.ve 3 gün önce öğrenmiştim.ama normal test olsaydı algılayamaz negatif çıkardı.sen hiç kafanı bulandırma.kan testi kesin sonuç.dua edicem sana yarın yaptırıcaktın değilmi.
evet cnm çalışıyoruz ama eşimm çok isteksiz bana kalsa hergün yada gün aşırı maç yapacam ama eşimin koşulları buna el vermiooo.o çok isteksiz karışmayınca günlerce aklına bile gelmioooo.ama ahtım var gebe kalırsam eşim 9ay boyunca maç cezası vericemmm
inşş cnm hepimizzzzz bu yılll anne olalım
eğer çok acil değilse yrnı beklesen ütü içinnn
ben klasik yemeklerden bıktım bugün patates salatası ve yoğurtlu kara mercimek çorbası yaptım sivasınmış bu çorba netten buldum inşş tadıda güzeldir
kızlar gözüme takıldıda zelalce yook
ne oldu kendisi nerde bilen kimse varmı
acaba ççokkkk özledim onuda yaaa :26::26::26:
erken gebelik testi değil canım bebe time marka bi test işte ve netten araştırdığıma göre hep yanlış sonuç çıkarıyomuş
Ben de durmam evdemesala kırkı çıkmadan dışarıda çıkılmaz diyolar
ama been çıkıyorum nee ooo zaten sıkılıyoz bide
4ogün evdemi duracaz
cadıcım mrb akıntın nasıldı oluyomuydu akıntıı???
günaydın kızlar
bugün kontrolümüz vardı
çok şükür bebeğim dönmüş
ama bu kadar dönerse kordonu dolayabilirmiş
ufak bir bebek olacakmış
sara seni merak ettim
eşim gel dışarda yiyelim dedi
seni o kadar merak ettim ki
koşarak geldim ama sen henüz gelmedin
inş hayırlı haberlerle gelirsin
günaydın kızlar
bugün kontrolümüz vardı
çok şükür bebeğim dönmüş
ama bu kadar dönerse kordonu dolayabilirmiş
ufak bir bebek olacakmış
sara seni merak ettim
eşim gel dışarda yiyelim dedi
seni o kadar merak ettim ki
koşarak geldim ama sen henüz gelmedin
inş hayırlı haberlerle gelirsin
sağol canımbebeğin döndüğüne göre normal doğum yolu gözüktü.hayırlısı olsun.benim kızımda tersti makat geliş.dönmedi de .mecbur sezeryan olmuştum.ufak bir bebek demekki yerim ben onu.doğumdan sonra bol bol emzirirsin bi bakmışsın kocaamaaan olmus
evet saradan hala haber yok.nasıl streslidir şu test olayları .inşallah iyi haberlerle döner.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?