Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım öyle diyorlar ama hurafe
ben öyle bir şeye uymazdım

mesala kırkı çıkmadan dışarıda çıkılmaz diyolar
ama been çıkıyorum nee ooo zaten sıkılıyoz bide
4ogün evdemi duracaz

edancım büyüklerimiz böyle derler ama ben şahsım ne inanırım nede takarım böyle şeyleri ona bakarsan hastanede aynı anda kaç kişi doğum yapıp aynı koğuşta kalıyo onlarında kırkımı karışıyo yani ben şahsım böyle düşünüyom ama yinede sen bilirsin kalbini ferah tutacaksan hiç kalbine almayacaksan ya bişey olursa diye git ablanı gör ama içinde şüphe kalacaksa gitme zaten az kalmış kırkının çıkmasına yinede sen bilirsin

canım üzülme.testin erken gebelik testlerindenmi,ne kadar bchg algılayabiliyor.çıkmayabilir üzme kendini nolur.en güveniliri kan testi.en iyisi .

erken gebelik testi değil canım bebe time marka bi test işte ve netten araştırdığıma göre hep yanlış sonuç çıkarıyomuş

erken gebelik testi değil canım bebe time marka bi test işte ve netten araştırdığıma göre hep yanlış sonuç çıkarıyomuş

erken değilse çıkmaması çok normal canım.benim 20mgbhcg algılayabiliyodu.ve 3 gün önce öğrenmiştim.ama normal test olsaydı algılayamaz negatif çıkardı.sen hiç kafanı bulandırma.kan testi kesin sonuç.dua edicem sana yarın yaptırıcaktın değilmi.

evet cnm çalışıyoruz ama eşimm çok isteksiz bana kalsa hergün yada gün aşırı maç yapacam ama eşimin koşulları buna el vermiooo.o çok isteksiz karışmayınca günlerce aklına bile gelmioooo.ama ahtım var gebe kalırsam eşim 9ay boyunca maç cezası vericemmm
evet canım yarın sabah kan verecem sağol canım inşallah sende bu sene hamile olursun
inşş cnm hepimizzzzz bu yılll anne olalım
bende ütüden nefret ediyorum akşam eşim geldin ütü masasını ona kurdurup ütü yapacam ütü masası ağır diye kaldırmıyorum
eğer çok acil değilse yrnı beklesen ütü içinnn
leyloşum akşama ne yemek yapacan ben patates salatası yapacam ama yanına ne yapayım

ben klasik yemeklerden bıktım bugün patates salatası ve yoğurtlu kara mercimek çorbası yaptım sivasınmış bu çorba netten buldum inşş tadıda güzeldir

kızlar gözüme takıldıda zelalce yook
ne oldu kendisi nerde bilen kimse varmı
acaba ççokkkk özledim onuda yaaa :26::26::26:

anladıııım ama çook uzun bi süre olmadımı
şu tatill yaa özlettin kendini bee kuzumm

yarın yapacam kan testini canım inşallah çıkar hayırlısıyla

ütüyü boşverdim zaten yarına kaldı

kızlar gözüme takıldıda zelalce yook
ne oldu kendisi nerde bilen kimse varmı
acaba ççokkkk özledim onuda yaaa :26::26::26:

zelalden haber yok canım bu mesajından sonra bi daha haber alamadık malesef bzde merak ediyoruz ama yapacak bişey yok

saraaaaaa canım cok merak ettim seni, insallah yarın sabah hayırlı sonuç olur canım, herşey Rabbimden...

idrar testinde benim 13. gün bile cıkmamıstı 14. gün cıktı anca, gidip kan verdigimde 400 kusurlu bişeyler cıkmıstı sanırım, yani demem o ki en iyi sonuç kan testinden belli olur canım..
Allahım dualarım seninle canım, insallah sıran gelmiş olur ve hamilesindir...

mesala kırkı çıkmadan dışarıda çıkılmaz diyolar
ama been çıkıyorum nee ooo zaten sıkılıyoz bide
4ogün evdemi duracaz
Ben de durmam evde
sadece bebeğimin biraz toparlanmasını beklerim

canım ben de bu testi yapmış silik çizgi görmüştüm ama sonuç negatifti inş seninki de öyle olur

saracım inşallah yarın pozitif olduğunu duyarız hepberaber
idrar testlerinin hele hele öğleden sonra yapılanların,pozitif çıkanlarına inan ama asla negatif çıkanlarına inanma,günün geçmeden de çıkmıyo zaten çoğu testte
heyecanla bekliyoruz.

herkeslere günaydınlarrrrrrrrrrrrr çok güzel bir gün olsun inşşşş
SARAM GÜZELYÜREKLİMMMM GÜZEL HABERLERLE GEL İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

günaydınlarrrrrrrrr güzell keyifli birgün olsun inşallahh..saracımm güzell haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum dualarım seninle ..

günaydın kızlar
bugün kontrolümüz vardı
çok şükür bebeğim dönmüş
ama bu kadar dönerse kordonu dolayabilirmiş
ufak bir bebek olacakmış

sara seni merak ettim
eşim gel dışarda yiyelim dedi
seni o kadar merak ettim ki
koşarak geldim ama sen henüz gelmedin
inş hayırlı haberlerle gelirsin

bebeğin döndüğüne göre normal doğum yolu gözüktü.hayırlısı olsun.benim kızımda tersti makat geliş.dönmedi de .mecbur sezeryan olmuştum.ufak bir bebek demekki yerim ben onu.doğumdan sonra bol bol emzirirsin bi bakmışsın kocaamaaan olmus
evet saradan hala haber yok.nasıl streslidir şu test olayları .inşallah iyi haberlerle döner.

günaydın prensesim bebişinin dönmesine çok sevindim
normal doğum sansın çok çok yüksek
inşallah normal olur canım

bende merak ediyorum sarayı hala gelmedi
inşalah hayırlı habere gelecek

sağol canım
ama bu gidişle tekrar dönebilirmiş
kilo olayını kafama çok takmıyorum
zaten dr um da ufak olması iyi dedi
doğum kolay olurmuş

inş sara bize güzel haberler verir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…