Sabırla Bebeğini Bekleyenler

inşşşşşşşşşş leylaaaaa inşşş yrn burda kutlama yaparızzzz

HATRES bugün hiç gelmedi ya..hatressssssss çabuk topice gel bakalım...seni bekliyorum canım...sana bişeyler soracam...

inşallah tatlım yaaaaaaaa sağol canım

inşşşşşşşşşş leylaaaaa inşşş yrn burda kutlama yaparızzzz
inşallah bitanem..eşim bazen bana diyorki senin hislerinden ve dualarından korkuyorum..Rabbime yürekten inanıyorum ki inşallah saram hamiledir...Rabbim olmayan herkese bu duyguyu tattırsın..hepiniz anne olun inşallah..maonyam sen çalışıyormusun canım..yani bebiş çalışması..

slm saracm nasılsınn
test yapdınmı bugün yada akşama yapmayı düşünüyormusun
yoksa yarınımı bekliyorsunn gülümm
cnm sen aşılamamı yaptırdın yoksa tüp bebekmii
nler uygulandı anlatırmısın biraz gülümm ...
bende bu ay olmassa aşılamaya başlıcam

canım ben tüp bebek yaptım adetin ikinci günü iğnelerle başladık tedaviye ymoşlar kontrol edildi en son çatlatma iğnesi vurdum ve 36 saat sonra yumoşları anestezi altında topladılar sonra da 3.günde transfer yaptılar 12 gün sonrada test yapıcam yani yarın bugün idrar testi yaptım ama çıkmadı ama çıkmayabiliyomuş yarın kanda kesin belli olacak Allahın izniyle

senin içinde hayırlısı olsun canım inşallah aşılamayla gebe kalırsın bebeğine kavuşursun

Son düzenleme:

ahh cnmm inşallahhh bebişlerin seninledir bütün sıkıntıları unutup gidersinizzz ...
acı çektinmi işlemler sırasında
hakkımızda hayırlısını yaşayalım inşallahh
cnm sen kaç yıllık ewlisin yaşın kaç

canım işlem sırasında ağrı duymadım çünkü anestezi etkisindeydim uyanınca biraz ağrın oluyo haliyle ama onada ağrı kesici veriyolar geçiyo transfer işlemindede anestezi yoktu ama ondada acı duymadım normal muayene gibi düşünben 4 yıllık evliyim 37 yaşındayım canım Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Son düzenleme:
leyloşum akşama ne yemek yapacan ben patates salatası yapacam ama yanına ne yapayım

leyloşum akşama ne yemek yapacan ben patates salatası yapacam ama yanına ne yapayım
ıspanak kavurması yapacaz sanırım..öğleyin annem öyle bişeyler diyordu..valla eğer annem yaptıysa ben yumulacam..çok acıktım...bilmiyorum nedendir bu günlerde ne iş yapasım var..acayip de sinirliyim ya...geceleri bazen uyku tutmuyor..niye böyle oldu bilmem...

işlerin çok geceler buse uyutmuyo sinirli olman ondandır canım birazı kafanı dinlesen kısa bi tatil yapsan belki iyi gelir

canım üzülme.testin erken gebelik testlerindenmi,ne kadar bchg algılayabiliyor.çıkmayabilir üzme kendini nolur.en güveniliri kan testi.en iyisi .

merabalar bugn kızımın aşısı vardı onu yaptırdık
sizlere bi sorum olacak yaa biz ablamla aynı gün doğum yaptık
ve ablammı daha göremedm büyüklerimiz 2kırklı kadın
kırkı çıkmadan yanyana gelmesi iyi değil diyolar
ama ben onları özledim gitmek istiyorum yanına sizce varmı öyle birşey kızlar bilgisi olan
yazsın kızlar merakla bklyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…