ay bende nefret ediyorum maonyacım ya..ütüüüüüüüüüüüü iğrenççççççç..çok gıcık oluyorum..bekletiyorum dağ gibi ütü yapıyorum sonundada...sana kolay gelsin bitanem...
saraaaaaaaaa sen benim sözüme güven..içimdeki his SARA HAMİLE DİYOR TATLIM...
ay bende nefret ediyorum maonyacım ya..ütüüüüüüüüüüüü iğrenççççççç..çok gıcık oluyorum..bekletiyorum dağ gibi ütü yapıyorum sonundada...sana kolay gelsin bitanem...
saraaaaaaaaa sen benim sözüme güven..içimdeki his SARA HAMİLE DİYOR TATLIM...
inşallah bitanem..eşim bazen bana diyorki senin hislerinden ve dualarından korkuyorum..inşşşşşşşşşş leylaaaaa inşşş yrn burda kutlama yaparızzzz
bak gördünmü cnm.
senin günlerde bana çok uzun geldiiiii bi türlü bitmek bilmeidii yrnı iple çekiyrmmm.sabah erkenden verirsin dimi kan tahlilini
iyiyim leylacım ütü yapacam ama ütüyü fişe taktım ben nete daldımütü yapmaktan nefret ediyorummm
slm saracm nasılsınn
test yapdınmı bugün yada akşama yapmayı düşünüyormusun
yoksa yarınımı bekliyorsunn gülümm
cnm sen aşılamamı yaptırdın yoksa tüp bebekmii
nler uygulandı anlatırmısın biraz gülümm ...
bende bu ay olmassa aşılamaya başlıcam
canım ben tüp bebek yaptım adetin ikinci günü iğnelerle başladık tedaviye ymoşlar kontrol edildi en son çatlatma iğnesi vurdum ve 36 saat sonra yumoşları anestezi altında topladılar sonra da 3.günde transfer yaptılar 12 gün sonrada test yapıcam yani yarın bugün idrar testi yaptım ama çıkmadı ama çıkmayabiliyomuş yarın kanda kesin belli olacak Allahın izniyle
senin içinde hayırlısı olsun canım inşallah aşılamayla gebe kalırsın bebeğine kavuşursun
ahh cnmm inşallahhh bebişlerin seninledir bütün sıkıntıları unutup gidersinizzz ...
acı çektinmi işlemler sırasında
hakkımızda hayırlısını yaşayalım inşallahh
cnm sen kaç yıllık ewlisin yaşın kaç
ayyyyy bilmiyorum ki saracım ya...ne yapasım var nede yiyesim...sen ne yapcan?leyloşum akşama ne yemek yapacan ben patates salatası yapacam ama yanına ne yapayım
ıspanak kavurması yapacaz sanırım..öğleyin annem öyle bişeyler diyordu..valla eğer annem yaptıysa ben yumulacam..çok acıktım...bilmiyorum nedendir bu günlerde ne iş yapasım var..acaleyloşum akşama ne yemek yapacan ben patates salatası yapacam ama yanına ne yapayım
ayyyyy bilmiyorum ki saracım ya...ne yapasım var nede yiyesim...sen ne yapcan?
ıspanak kavurması yapacaz sanırım..öğleyin annem öyle bişeyler diyordu..valla eğer annem yaptıysa ben yumulacam..çok acıktım...bilmiyorum nedendir bu günlerde ne iş yapasım var..acayip de sinirliyim ya...geceleri bazen uyku tutmuyor..niye böyle oldu bilmem...
kızlar moralim çok bozuk kendimi çok kötü hissediyorum gözyaşlarıma hakim olamıyorum oysa her sonuca hazırlamıştım kendimi ama insan hazırlanamıyomuş şimdi idrar testi yaptım ve çıkmadı yarın kanda baktıracam ama umudum yok olsa idrarda da çıkardı dimi bugün 12.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?