- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 398
- 36
sağol canımbebeğin döndüğüne göre normal doğum yolu gözüktü.hayırlısı olsun.benim kızımda tersti makat geliş.dönmedi de .mecbur sezeryan olmuştum.ufak bir bebek demekki yerim ben onu.doğumdan sonra bol bol emzirirsin bi bakmışsın kocaamaaan olmus
evet saradan hala haber yok.nasıl streslidir şu test olayları .inşallah iyi haberlerle döner.
sağol canımbebeğin döndüğüne göre normal doğum yolu gözüktü.hayırlısı olsun.benim kızımda tersti makat geliş.dönmedi de .mecbur sezeryan olmuştum.ufak bir bebek demekki yerim ben onu.doğumdan sonra bol bol emzirirsin bi bakmışsın kocaamaaan olmus
evet saradan hala haber yok.nasıl streslidir şu test olayları .inşallah iyi haberlerle döner.
merhaba kızlar
sabah erkenden hastaneye gittik kan verdik sonuç çıktı ama
ne yazıkki olmadı kızlar malesef hamile değilim
sonucum 5,8 çıktı olmadı demekki kısmet değilmiş hayırlı değilmiş
güçlü olmaya çalışsamda moralim çok kötü ama atlatıcam inşallah
Allah büyük elbet bizede gülecek dimi
hepinize tek tek ayrı ayrı ilginizi ve desteğiniz için teşekküy ediyorum
merhaba kızlar
saracım ne dicemi bilemiyorum ama dediğin gibi,hayırlı zaman değil demekki
rabbim en kısa zamanda güldürsün yüzünü inşallah
canım ya inan çok üzüldüm
ama hayırlısı böyleymiş
inş kendiliğinden gelir meleğin
günaydın prensesim bebişinin dönmesine çok sevindim
normal doğum sansın çok çok yüksek
inşallah normal olur canım
bende merak ediyorum sarayı hala gelmedi
inşalah hayırlı habere gelecek
hadi bakalım hayırlısı olsun prensesim...normal doğum yolu gözüktü sanada...busede 2450gr doğmuştu..ufacık bir bebişte..ufak doğması hiç sorun değil canım.sürekli emzir hemen kilo alır merak etme...ufak bebeğin doğumu daha kolay olur..benim tek ıkınmada çıktı ufak olduğu için..şuan maşallahı var teyzesi...devamlı emzirceksin ama..Rabbim bir avazda kurtarsın canım seni ve tüm hamiş kızlarımızı..günaydın kızlar
bugün kontrolümüz vardı
çok şükür bebeğim dönmüş
ama bu kadar dönerse kordonu dolayabilirmiş
ufak bir bebek olacakmış
sara seni merak ettim
eşim gel dışarda yiyelim dedi
seni o kadar merak ettim ki
koşarak geldim ama sen henüz gelmedin
inş hayırlı haberlerle gelirsin
saracım inşallah bir bakmışsın öbür ay normal yoldan oluvermiş belli mi olur tatlım..umudunu hiç yitirme..Rabbim hayırlısını versin...merhaba kızlar
hadi bakalım hayırlısı olsun prensesim...normal doğum yolu gözüktü sanada...busede 2450gr doğmuştu..ufacık bir bebişte..ufak doğması hiç sorun değil canım.sürekli emzir hemen kilo alır merak etme...ufak bebeğin doğumu daha kolay olur..benim tek ıkınmada çıktı ufak olduğu için..şuan maşallahı var teyzesi...devamlı emzirceksin ama..Rabbim bir avazda kurtarsın canım seni ve tüm hamiş kızlarımızı..
saracım inşallah bir bakmışsın öbür ay normal yoldan oluvermiş belli mi olur tatlım..umudunu hiç yitirme..Rabbim hayırlısını versin...
her ne kadar biz üzülme desekte insan üzülüyor elbette canım..ama Rabbim senin ne kadar uğraştığını ve istediğini biliyor..sadece demekki kardeleninde dediği gibi zamanı var saram..en büyük erdem sabırdır..Rabbim siz benden yeterki isteyin ben sizlere herşeyi veririm diyor..ben inanıyorum ki Rabbim senin ve isteyen herkesin kucağını doldurcak bitanem..hiç üzülme..ilerde bu günleri gülerek hatırlayacaz..
her ne kadar biz üzülme desekte insan üzülüyor elbette canım..ama Rabbim senin ne kadar uğraştığını ve istediğini biliyor..sadece demekki kardeleninde dediği gibi zamanı var saram..en büyük erdem sabırdır..Rabbim siz benden yeterki isteyin ben sizlere herşeyi veririm diyor..ben inanıyorum ki Rabbim senin ve isteyen herkesin kucağını doldurcak bitanem..hiç üzülme..ilerde bu günleri gülerek hatırlayacaz..sağol canım şu an sadece başım çok ağrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?