Sabırla Bebeğini Bekleyenler

çok sağol desteğin için hatrescim her şerde bi hayır vardır ne diyeceğimi bilmiyorum kafam karman çorman

Son düzenleme:

şu an ihtiyacım olan tek şey sabır Allahtan bunu diliyorum sevincim çok sağol canım

cadım canım menim çok sağol beni anladığını tahmin edebiliyorm sende yaşadın bunları biliyorum pes etmiyorum umutsuzda olmuyorum ama şu anda çokm büyük bi hayal kırıklığı yaşıyorum boşluktayım sanki sadece gözyaşlarım var bide çaresizliğim

canım arkadaşım ne desem boş gelir şimdi, elbetteki üzüleceksin biliyorum, ama cok inanıyorum ki hayırlısı böyleymiş, Rabbim hakkımızda her daim hayırlısını versin insallah...

O kadar cok duydum ve biliyorum ki tüpte olmayıpta daha sonra kendiliginden hamile kalan insanları, calışmaya devam arkadaşım, özellikle bu bir iki ay hala ilaçların etkisi devam eder biliyosun...

canım benim gerekirse ağla birkaç gün aksın gitsin içindeki hayal kırıklıkları, ama bilki en karanlık zaman güneş doğmadan önceki ANdır, unutma... seni cok seviyorum güzelim, insallah minik kuşunu (larını) kucağına alacağın vakitte gelecek canım...

çok sağol zeynom inşallah dediğin gibi olur ben şuan boşluktayım ne düşüneeğimi ne yazacağımı bilmiyorum sadece iyiki varsınız ve iyiki tanımışım sizi

çok sağol zeynom inşallah dediğin gibi olur ben şuan boşluktayım ne düşüneeğimi ne yazacağımı bilmiyorum sadece iyiki varsınız ve iyiki tanımışım sizi

tatlım bunları hissetmek gayet normal tabii ki, ama inan ki yavrun gelecek insallah sana, yüregini cok daraltma canım...

şu anda sözün bittiği yerdeyim canım içimdeki acının tarifi mümkün değil gözyaşlarıma hakim olmak elimde değil Allah yardımcımız olsun bende seviyorum biliyosun kader arkadaşım

saram kuzummm bilmezmiyimmm :26::26: tam 5 defa bunu yaşadım her seferinde elimden kayıp gidişini seyrettimm bebeğime bu kadar yaklaşmışken onu kaybetmek kavuşamamak nedemektir iyi bilirimmm umutlarıyın uçup gitmesiiii ne demketirben 10 gün boyunca (transferden test gününe kadar)hep onunla o küçücük embiryo ile konuştum ellerimi karnıma koyup onu ne kadar sevdiğimi ne kadar ihityacım olduğunu anlatım onaa yalvardım ne olur gel diye YALVARDIM RABBİME SAĞLIKLI HAYIRLI BİR EVLAT OLARAK ONU BANA NASİP ET DİYE ama olmadııı :44::44::44::44:ama SARAM SENİN DONDURLMUŞLARIN VAR ŞANSIN BENDEN DAHA FAZLA İNŞŞŞ HaS SENİ BEKLEYEN MELEKLERİN SENİ ANNE YAPARLARRRR

tatlım bunları hissetmek gayet normal tabii ki, ama inan ki yavrun gelecek insallah sana, yüregini cok daraltma canım...

bende inanıyorum bi gün muhakkak olacak ama bu kadar yaklamışken elimden kayıp gitmelerine engel olamadım bişey yapamadım ama Rabbimin takdiri böyleymiş elden bişey gelmiyoki

yeterim canım menim inşallah bi gün anne olacaz hastaedeki bebeklerim beni biraz bekleyecekler bekleme sırası onlarda kendimi toplamak kafamı dağıtmak istiyorum bi kaç ay bebek fikrinden uzak kalmak bana iyi gelecek diye düşünüyorum

ablacım ya kıyamam inanki olumlu sonuç olacağından o kadar emindim ki. kimbilir sen ne kadarümitlenmiştin.

peki bişşi sorcam bebişler düşmüşmü bişi olsa hissetmezmiydin. kusura bakma cahillişğime ver bilmiyorum çünkü.

dua etmeye devam olacak ümidimizi kaybetmeyelim

saracım sözün bittiği yerdeyim ne desem boş ve anlamsızzz.
sırf senin için girdim nete eve gelir gelmezzz.
ahh ahh buda bizim sınavımız

saracım ne denir bilmiyorum inşallah dondurulmaşlarla kavuşursun bebeğine

evet canım
dert etmiyorum kilosunu sağlıklı olsun da
dr um da küçük bebek kolay doğar dedi inş öyle olur
amin canım
amin canım sağol
inşallah dönmez yaaaa

inş canım:44::44:

canım yapma böyle
Rabbimden istiyorsun birgün muhakkak verecek istediklerini
O her şeye Kadirdir
Rabbim kullarının dualarını boş çevirmez
Allah yardımcın olsun
çok duygulandım

canım Rabbim sabrının mükafatını elbet verecek
sen de inş anne olacaksın zamanı gelince
insan böyle bir durumda elbet üzülür
ama ümitvar olmak gerekir
Rabbim sana bol sabır versin

günaydııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaar

herkes için güzel başlangıçların olduğu bi gün olsun

ben bugün nasılmıyım hastayım sanırım üşütmüşüm sesim kısılmış halsizim:2::2::2::2::2::2::2::2:

içim bi garip tuhaf bi sakinli var üzerimde belkide kabullenmişlik durumumu

herşey iyi olacak biliyorum çünkü olmak zorunda

iyileşeyim yaralarımı sarayım yeniden sarılacam hayata hemde bu sefer dört elle hiç bırakmamacasına

diyetisyene gidip zayıflayacam bide bu dönemde bi psikologdan yardım alacam çünkü

bu zor dönemde uzman yardımı almam şart gibi geliyo

bana dua edin bende size dua edecem

haaaaaaaa unutmadan dün zelalim bana mesaj yazmış beni bu zor günümde de yalnız bırakmayıp gerçek dostluğunu gösterdi canım bacım menim
onu çok seviyorum hepiniz biliyosunuz yakında aramıza dönecek inşallah
hepinize çok selamı var hamişlere kolay doğum bebeği olanlara hayırlı olsun diliyo ve buseyi çok öpüyo leyloşum

benden haberler bu kadar şimdi kalkıp güzel bi kahvaltı yapıp ilaç içecem

sonrada 20 gündür temizlemediğim evime bi süpürge açacam

öğlene annemin gönderdiği izmire özel asma yaprağından sarma yapacam bide arpa şehriye çorbası içine bol limon sıkacam belkim gribe iyi gelir

arada buraya bakarım gelinde sohbet ederiz beni yanlız bırakmayın

canım Rabbim sabrının mükafatını elbet verecek
sen de inş anne olacaksın zamanı gelince
insan böyle bir durumda elbet üzülür
ama ümitvar olmak gerekir
Rabbim sana bol sabır versin

sağol canım menim inşallah sende normal doğum yaparsın bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…