günaydııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaar
herkes için güzel başlangıçların olduğu bi gün olsun
ben bugün nasılmıyım hastayım sanırım üşütmüşüm sesim kısılmış halsizim:2::2::2::2::2::2::2::2:
içim bi garip tuhaf bi sakinli var üzerimde belkide kabullenmişlik durumumu
herşey iyi olacak biliyorum çünkü olmak zorunda
iyileşeyim yaralarımı sarayım yeniden sarılacam hayata hemde bu sefer dört elle hiç bırakmamacasına
diyetisyene gidip zayıflayacam bide bu dönemde bi psikologdan yardım alacam çünkü
bu zor dönemde uzman yardımı almam şart gibi geliyo
bana dua edin bende size dua edecem
haaaaaaaa unutmadan dün zelalim bana mesaj yazmış beni bu zor günümde de yalnız bırakmayıp gerçek dostluğunu gösterdi canım bacım menim
onu çok seviyorum hepiniz biliyosunuz yakında aramıza dönecek inşallah
hepinize çok selamı var hamişlere kolay doğum bebeği olanlara hayırlı olsun diliyo ve buseyi çok öpüyo leyloşum
benden haberler bu kadar şimdi kalkıp güzel bi kahvaltı yapıp ilaç içecem
sonrada 20 gündür temizlemediğim evime bi süpürge açacam
öğlene annemin gönderdiği izmire özel asma yaprağından sarma yapacam bide arpa şehriye çorbası içine bol limon sıkacam belkim gribe iyi gelir
arada buraya bakarım gelinde sohbet ederiz beni yanlız bırakmayın
ben bugün nasılmıyım hastayım sanırım üşütmüşüm sesim kısılmış halsizim:2::2::2::2::2::2::2::2:
iyileşeyim yaralarımı sarayım yeniden sarılacam hayata hemde bu sefer dört elle hiç bırakmamacasına
diyetisyene gidip zayıflayacam bide bu dönemde bi psikologdan yardım alacam çünkü
b
haaaaaaaa unutmadan dün zelalim bana mesaj yazmış beni bu zor günümde de yalnız bırakmayıp gerçek dostluğunu gösterdi canım bacım menim
hepinize çok selamı var hamişlere kolay doğum bebeği olanlara hayırlı olsun diliyo ve buseyi çok öpüyo leyloşum
öğlene annemin gönderdiği izmire özel asma yaprağından sarma yapacam bide arpa şehriye çorbası içine bol limon sıkacam belkim gribe iyi gelir
canım yapma böyle
Rabbimden istiyorsun birgün muhakkak verecek istediklerini
O her şeye Kadirdir
Rabbim kullarının dualarını boş çevirmez
Allah yardımcın olsun
çok duygulandım
yeterim canım menim inşallah bi gün anne olacaz hastaedeki bebeklerim beni biraz bekleyecekler bekleme sırası onlarda kendimi toplamak kafamı dağıtmak istiyorum bi kaç ay bebek fikrinden uzak kalmak bana iyi gelecek diye düşünüyorum
ben bugün nasılmıyım hastayım sanırım üşütmüşüm sesim kısılmış halsizim:2::2:
görüyorum ki çok güzel kararlar almışsın canım..Rabbim inşallah bebeğini sana yollayacak saracım..üşütmüşsün geçmiş olsun..dikkat et kendine...zeloşun sana yazmasına sevindim..görüşürsen bizdende selamlar söyle..demekki bizi geriden geriye takip ediyormuş zeloş...canım ben bugün ve artık 2 temmuza kadar hergün araziye çıkacam.ara ara topice bakmaya çalışacam...merak etmeyin giremessem..çok öpüyorum tatlım..
PRENSES VE KARDELEN BU SÜREÇTE DOĞUM YAPABİLİR..ONLARA SAĞLIKLI DOĞUMLAR DİLİYORUM..ÇOK ÖPÜYORUM SİZLERİ KIZLAR...
günaydın saracım
günaydın leylam
nasılsınız ???
günaydın efsunum ben hastayım sen nasılsın
geçmiş olsun tatlım yaa dikkat et kendine
ben bugün çok mutluyum valla
ilk evlilik yıldönümüm çok güzel geçti
süprizlerle dolu
merhaba kızlar
sabah erkenden hastaneye gittik kan verdik sonuç çıktı ama
ne yazıkki olmadı kızlar malesef hamile değilim
sonucum 5,8 çıktı olmadı demekki kısmet değilmiş hayırlı değilmiş
güçlü olmaya çalışsamda moralim çok kötü ama atlatıcam inşallah
Allah büyük elbet bizede gülecek dimi
hepinize tek tek ayrı ayrı ilginizi ve desteğiniz için teşekküy ediyorum
canım dün öğleden sonra çok yoğundum bu sabahta bi heyecanla açtım neden bilmiyorum çokçok üzgünüm ne hissettiğimi tarif edicek kelime bulamıyorumbu kadar çaba emek maddi manevii yoruluyorr insann oluruna bırakayım diyosun sonra zaman akıp gidiyo Allahım bizim gibi bekleyen herkese bu mübarekk günlerin hatrına dualarımızı kabul etsinn ve anneliği bizlerede yaşatsın inşaallah ..
senin adına çok sevindim
özel olmayacaksa anlatırmısın neler yaptınız
günaydın tatlım..valla nasıl olduğumu bende bilmiyorum..araziye çıkacam yağmur başladı..bilmem gidermiyiz gitmezmiyiz..acayip yağmur var ya..günaydın saracım
günaydın leylam
nasılsınız ???
ayyyyyyy kıskandım şimdi seni...biz yıldönümünü bile unutmuşuz...geçmiş olsun tatlım yaa dikkat et kendine
ben bugün çok mutluyum valla
ilk evlilik yıldönümüm çok güzel geçti
süprizlerle dolu
günaydın tatlım..valla nasıl olduğumu bende bilmiyorum..araziye çıkacam yağmur başladı..bilmem gidermiyiz gitmezmiyiz..acayip yağmur var ya..
ayyyyyyy kıskandım şimdi seni...biz yıldönümünü bile unutmuşuz...
sağol melekcim ne yapalım buda bizim sınavımız katlanmaktan başka yapacak bişeyimiz yok
Allah büyük elbet bizede güler dimi
araMızDa özel Mi var sara ablam yaaa
1 adet majezik aldım üstünede 1 yıl boyunca başını ağrıttığım günler için yazdım
1 adet çikolata aldım tatlı tadında geçen günlerimiz için yazdım
1 adet bebek patiği aldım üstüne ileride doğacak bebeğimiz için yazdım
hepsini kapli bi kutuya koydum üstüne nice yıllara ömrüm yazdım
eve gelince giydiği esofmanının üstüne koydum hemen gelince görsün diye
resimlerini çektim ama nasıl eklerim bilmiyorum
eşimde pasta ve hediye almış bana ama eve eli boş geldi
bende bi hayal kırıklığı
beni yatak odasına çağırdı dedim bişe yapacak odada sonra oda geldi bişe sordu tamam geç odaya dedi
geçtim odada oturuyorum eşimde geldi 5 dk oturdu sonra kolidora çıktı beni çağırdı gel diye
yatak odasına götürdü sarıldı sıkı sıkı kutuyu çıkardı teşekkür ettiiii
hadi yatalım dedi meğerse yatağın içine paket koymuş yorganı kaldırdım paket çıktı
bana etek bluz pardesü almış hemde çok güzellerdi hadi giyin odaya gel dedi
giyindim gittim masanın üstünde pasta ve üstünde 1 yazıyor onu kestik yedik
sonra üstünü giyindi geldi oda hayırdır dedim dışarı gidiyoruz dedi
deniz kenarında yemek yedik gezdik 1de eve geldik işte
aaayyyyy çok güzeldi valllaaa
Allahım nice senelere böyle ağzınızın tadını bozmadan sağlıkla huzurla girmeyi nasip etsin inşallah .. senin yaptığın sürprizi bende eşime yapmıştım ve çok mutlu olmuştu canım ... iyi düşünmüşsün ama bu ara nete düşmüşş herkesin dilinde :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?