Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canımm sanada günaydın ne güzel bi başlangıç yaptın güne.
çok güçlü bi kadınsın,seni taktir ettim.hiç isyana düşmedin.
rabbim vericek mükafatını.sen ve eşin yeeterki sağlıklı olun.
bebişin gelincede poposunu ısırırsın niye beklettin diyye:)

her şey güzel olacak bebem inşşşşşşşşşşşşş

canım yapma böyle
Rabbimden istiyorsun birgün muhakkak verecek istediklerini
O her şeye Kadirdir
Rabbim kullarının dualarını boş çevirmez
Allah yardımcın olsun
çok duygulandım

canım bazan sırtımdaki yükün ağırlından çok yoruluyorummmm

saracım canım çok üzüldüm gerçekten
ama sen bununda üstesinden geleceksin eminim herşey bigün daha güzel olacak inşallahh
üşütmüşsün çok geçmiş olsun çok yorma bugünkendini dinlen bol bol öpüyorum kocamannnnnn

inşşş canımmmm sen kendini ne zaman hazır hisedersen o zaman gitt AL VE GEL MELEKLERİNİ

görüyorum ki çok güzel kararlar almışsın canım..Rabbim inşallah bebeğini sana yollayacak saracım..üşütmüşsün geçmiş olsun..dikkat et kendine...zeloşun sana yazmasına sevindim..görüşürsen bizdende selamlar söyle..demekki bizi geriden geriye takip ediyormuş zeloş...canım ben bugün ve artık 2 temmuza kadar hergün araziye çıkacam.ara ara topice bakmaya çalışacam...merak etmeyin giremessem..çok öpüyorum tatlım..

PRENSES VE KARDELEN BU SÜREÇTE DOĞUM YAPABİLİR..ONLARA SAĞLIKLI DOĞUMLAR DİLİYORUM..ÇOK ÖPÜYORUM SİZLERİ KIZLAR...

leyloşum hemen gitme sana özelden bişeyler yazacam

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)

• LeYLa_21

Yeterrrrrrrr ikinci üye sensin galiba...senin yazdıklarınıda okudum..seçmiştim ama çıkmamış..bu şekilde yazayım bari...yazdıkların beni derinden etkiledi arkadaşım..inşallah sende annelik duygusunu tadarsın...ben hepinizin birgün anne olacağına inanıyorum..sadece zamanı var demekki...Rabbim sağlıklar versin herkese..çok öpüyorum senide...kendini bu kadar yıpratma lütfen...ALLAH BÜYÜKTÜR VE HERŞEYE KADİRDİR O yüzden inanıyorum ki sizlerede Rabbim nasip edecek inşallah...dualarda buluşmak dileğiyle...

canım dün öğleden sonra çok yoğundum bu sabahta bi heyecanla açtım neden bilmiyorum çokçok üzgünüm ne hissettiğimi tarif edicek kelime bulamıyorum bu kadar çaba emek maddi manevii yoruluyorr insann oluruna bırakayım diyosun sonra zaman akıp gidiyo Allahım bizim gibi bekleyen herkese bu mübarekk günlerin hatrına dualarımızı kabul etsinn ve anneliği bizlerede yaşatsın inşaallah ..

sağol melekcim ne yapalım buda bizim sınavımız katlanmaktan başka yapacak bişeyimiz yok

Allah büyük elbet bizede güler dimi

senin adına çok sevindim

özel olmayacaksa anlatırmısın neler yaptınız

araMızDa özel Mi var sara ablam yaaa
1 adet majezik aldım üstünede 1 yıl boyunca başını ağrıttığım günler için yazdım
1 adet çikolata aldım tatlı tadında geçen günlerimiz için yazdım
1 adet bebek patiği aldım üstüne ileride doğacak bebeğimiz için yazdım
hepsini kapli bi kutuya koydum üstüne nice yıllara ömrüm yazdım
eve gelince giydiği esofmanının üstüne koydum hemen gelince görsün diye
resimlerini çektim ama nasıl eklerim bilmiyorum

eşimde pasta ve hediye almış bana ama eve eli boş geldi
bende bi hayal kırıklığı
beni yatak odasına çağırdı dedim bişe yapacak odada sonra oda geldi bişe sordu tamam geç odaya dedi
geçtim odada oturuyorum eşimde geldi 5 dk oturdu sonra kolidora çıktı beni çağırdı gel diye
yatak odasına götürdü sarıldı sıkı sıkı kutuyu çıkardı teşekkür ettiiii
hadi yatalım dedi meğerse yatağın içine paket koymuş yorganı kaldırdım paket çıktı
bana etek bluz pardesü almış hemde çok güzellerdi hadi giyin odaya gel dedi
giyindim gittim masanın üstünde pasta ve üstünde 1 yazıyor onu kestik yedik
sonra üstünü giyindi geldi oda hayırdır dedim dışarı gidiyoruz dedi
deniz kenarında yemek yedik gezdik 1de eve geldik işte
aaayyyyy çok güzeldi valllaaa

Son düzenleme:
günaydın saracım
günaydın leylam
nasılsınız ???
günaydın tatlım..valla nasıl olduğumu bende bilmiyorum..araziye çıkacam yağmur başladı..bilmem gidermiyiz gitmezmiyiz..acayip yağmur var ya..
geçmiş olsun tatlım yaa dikkat et kendine
ben bugün çok mutluyum valla
ilk evlilik yıldönümüm çok güzel geçti
süprizlerle dolu
ayyyyyyy kıskandım şimdi seni...biz yıldönümünü bile unutmuşuz...

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 55 ziyaretçi)

heyyyyyyyyyyyyyyyy ziyaretçilerrrrrrrrrr nikinizle gelinnnnnnnnnnnnn arkadan gözlem yapmayınız plssssssssss

bizde yağmurdan eser yok günlük güneşlik canım
kıskanma leyoşum yaaa daha ilk bu ilerikirde ben değilde eşimin unutma ihtimali yüksek bizdede
senin kaçıncı yılın?

sağol melekcim ne yapalım buda bizim sınavımız katlanmaktan başka yapacak bişeyimiz yok

Allah büyük elbet bizede güler dimi

inşallah canım benim Rabbim başka dert vermesin sağlığımız yerinde çok şükürr dualarımızdan eksik etmeyelim birbirimizi ..

Allahım nice senelere böyle ağzınızın tadını bozmadan sağlıkla huzurla girmeyi nasip etsin inşallah .. senin yaptığın sürprizi bende eşime yapmıştım ve çok mutlu olmuştu canım ... iyi düşünmüşsün ama bu ara nete düşmüşş herkesin dilinde :))))))

amin canım inşallahhhhh
olsun canım bak herkes fikir oluyor işte ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…