araMızDa özel Mi var sara ablam yaaa
1 adet majezik aldım üstünede 1 yıl boyunca başını ağrıttığım günler için yazdım
1 adet çikolata aldım tatlı tadında geçen günlerimiz için yazdım
1 adet bebek patiği aldım üstüne ileride doğacak bebeğimiz için yazdım
hepsini kapli bi kutuya koydum üstüne nice yıllara ömrüm yazdım
eve gelince giydiği esofmanının üstüne koydum hemen gelince görsün diye
resimlerini çektim ama nasıl eklerim bilmiyorum
eşimde pasta ve hediye almış bana ama eve eli boş geldi
bende bi hayal kırıklığı
beni yatak odasına çağırdı dedim bişe yapacak odada sonra oda geldi bişe sordu tamam geç odaya dedi
geçtim odada oturuyorum eşimde geldi 5 dk oturdu sonra kolidora çıktı beni çağırdı gel diye
yatak odasına götürdü sarıldı sıkı sıkı kutuyu çıkardı teşekkür ettiiii
hadi yatalım dedi meğerse yatağın içine paket koymuş yorganı kaldırdım paket çıktı
bana etek bluz pardesü almış hemde çok güzellerdi hadi giyin odaya gel dedi
giyindim gittim masanın üstünde pasta ve üstünde 1 yazıyor onu kestik yedik
sonra üstünü giyindi geldi oda hayırdır dedim dışarı gidiyoruz dedi
deniz kenarında yemek yedik gezdik 1de eve geldik işte
aaayyyyy çok güzeldi valllaaa
CANIM RANA NE ZAMAN YÜRÜMEYE BAŞLAMIŞTI TAM OLARAK ONU SORACAKTIM YA..BİRDE ŞUANDA NELER YEDİYORSUN.?
çok sağol desteğin için hatrescim her şerde bi hayır vardır ne diyeceğimi bilmiyorum kafam karman çorman
canım ne güne ne güzel başlamışsıngünaydııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaar
herkes için güzel başlangıçların olduğu bi gün olsun
ben bugün nasılmıyım hastayım sanırım üşütmüşüm sesim kısılmış halsizim:2::2::2::2::2::2::2::2:
içim bi garip tuhaf bi sakinli var üzerimde belkide kabullenmişlik durumumu
herşey iyi olacak biliyorum çünkü olmak zorunda
iyileşeyim yaralarımı sarayım yeniden sarılacam hayata hemde bu sefer dört elle hiç bırakmamacasına
diyetisyene gidip zayıflayacam bide bu dönemde bi psikologdan yardım alacam çünkü
bu zor dönemde uzman yardımı almam şart gibi geliyo
bana dua edin bende size dua edecem
haaaaaaaa unutmadan dün zelalim bana mesaj yazmış beni bu zor günümde de yalnız bırakmayıp gerçek dostluğunu gösterdi canım bacım menim
onu çok seviyorum hepiniz biliyosunuz yakında aramıza dönecek inşallah
hepinize çok selamı var hamişlere kolay doğum bebeği olanlara hayırlı olsun diliyo ve buseyi çok öpüyo leyloşum
benden haberler bu kadar şimdi kalkıp güzel bi kahvaltı yapıp ilaç içecem
sonrada 20 gündür temizlemediğim evime bi süpürge açacam
öğlene annemin gönderdiği izmire özel asma yaprağından sarma yapacam bide arpa şehriye çorbası içine bol limon sıkacam belkim gribe iyi gelir
arada buraya bakarım gelinde sohbet ederiz beni yanlız bırakmayın
sağol canım inşsağol canım menim inşallah sende normal doğum yaparsın bacım
sağol tatlım ben de seni öpüyorum
PRENSES VE KARDELEN BU SÜREÇTE DOĞUM YAPABİLİR..ONLARA SAĞLIKLI DOĞUMLAR DİLİYORUM..ÇOK ÖPÜYORUM SİZLERİ KIZLAR...
nice mutlu yıldönümleriniz olsungeçmiş olsun tatlım yaa dikkat et kendine
ben bugün çok mutluyum valla
ilk evlilik yıldönümüm çok güzel geçti
süprizlerle dolu
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 55 ziyaretçi)
- LeYLa_21
heyyyyyyyyyyyyyyyy ziyaretçilerrrrrrrrrr nikinizle gelinnnnnnnnnnnnn arkadan gözlem yapmayınız plssssssssss
ablacım ya kıyamam inanki olumlu sonuç olacağından o kadar emindim ki. kimbilir sen ne kadarümitlenmiştin.
peki bişşi sorcam bebişler düşmüşmü bişi olsa hissetmezmiydin. kusura bakma cahillişğime ver bilmiyorum çünkü.
dua etmeye devam olacak ümidimizi kaybetmeyelim
saracım ne denir bilmiyoruminşallah dondurulmaşlarla kavuşursun bebeğine
saracım canım çok üzüldüm gerçekten
ama sen bununda üstesinden geleceksin eminim herşey bigün daha güzel olacak inşallahh
üşütmüşsün çok geçmiş olsun çok yorma bugünkendini dinlen bol bol öpüyorum kocamannnnnn
gunaydin kizlar nasilsiniz
Canım Rana tam 11 ayına girdiği gün başladı yürümeye.Ama bizim kız da hiç emekleme yoktu daha da geç yürür sanıyorduk. Her çocuk farklı canım o nedenle Buse neden yürümedi diye merak etme . Arkadaşın 9 aylıkken yürümüştü belli olmuyor bu veletlerin işi
Canım yese her şeyi de yediriyorum artık ama çok yemeye meraklı değil. Buse seçmiyorsa eğer sen de size yaptığınız her yemekten ver bakalım.3 yaşa kadar kuruyemiş türlerini pek yememeleri gerekiyor ama bizimki seviyor onlarıCanım yemek konusunda aklıma geldikçe yazarım inşallah sana ama şimdi kafam çok dağınık kendimi yazmaya veremiyorum, neden dersen ben de bilmiyorum bi tuhaflık var üstümde sanki:44: ben de tuvalet eğitimine başladım her yerimizi kaka çiş götürmeye başladı tırstım valla
Offfffffffff ya topic ne kadar hüzünlü, senin için, yeter ve henüz bebeği olmayan diğer arkadaşlar için yazılanları okudukça yüreğim çok burkuldu Allahım herkesin gönlündeki muradını hayırlısıyla versin inşallah...
canım ne güne ne güzel başlamışsın
çok çok güzel kararlar almışsın
evet destek alman çok önemli
işlerinde başarılar
bu arada geçmiş olsun
dikkat et kendine sen herşeyden önemlisin
bugün zeloşu gördüm rüyamda topiğe gelmişti
demek bizi unutmamış ha
sağol canım inş
nikahta 6. düğünde 3.cü yılım canım...atama nedeniyle yer değiştirmeyim diye nikahı erken kıymıştık tatlım...bizde yağmurdan eser yok günlük güneşlik canım
kıskanma leyoşum yaaa daha ilk bu ilerikirde ben değilde eşimin unutma ihtimali yüksek bizdede
senin kaçıncı yılın?
eşim geç kaldı diyip diyip sinirimi bozuyor ya...Annemde herşeyin zamanı var emeklemiyor diyordunuz bak nasıl emekledi diyor..tutunup kalkıyor koltuktanda dikiliyorda yürüyecek ama inşallah ....insan işte hemen koşsun oynasın diyor..içim kıpır kıpır oluyor..bir kez anne diye önüme koşsa yavrum..Allahım isteyen herkese bu günleri göstersin baştada bizim topicteki kızlarımıza...incir yedirmeye çalışıyorum şu ara ama nafile ...çekirdeklerine gıcık oluyor ökkkkkk diyor...Canım Rana tam 11 ayına girdiği gün başladı yürümeye.Ama bizim kız da hiç emekleme yoktu daha da geç yürür sanıyorduk. Her çocuk farklı canım o nedenle Buse neden yürümedi diye merak etme . Arkadaşın 9 aylıkken yürümüştü belli olmuyor bu veletlerin işi
Canım yese her şeyi de yediriyorum artık ama çok yemeye meraklı değil. Buse seçmiyorsa eğer sen de size yaptığınız her yemekten ver bakalım.3 yaşa kadar kuruyemiş türlerini pek yememeleri gerekiyor ama bizimki seviyor onlarıCanım yemek konusunda aklıma geldikçe yazarım inşallah sana ama şimdi kafam çok dağınık kendimi yazmaya veremiyorum, neden dersen ben de bilmiyorum bi tuhaflık var üstümde sanki:44: ben de tuvalet eğitimine başladım her yerimizi kaka çiş götürmeye başladı tırstım valla
Offfffffffff ya topic ne kadar hüzünlü, senin için, yeter ve henüz bebeği olmayan diğer arkadaşlar için yazılanları okudukça yüreğim çok burkuldu Allahım herkesin gönlündeki muradını hayırlısıyla versin inşallah...
kız 5 ti ben 55 yaptım muzipliğim tuttu...sağol tatlım ben de seni öpüyorum
dikkat et kendine arazilerde
nice mutlu yıldönümleriniz olsun
mutluluğunuz daim olsun
güzel birgün geçirmişsiniz
sizin adınıza çok sevindim
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
leyloş nerden buldun bunları
sen benden evvel davranmışsın saram ama gelen gidenden iki saatte zor yazdım yazıyıleyloşum yağmur durmadımı gitmedinizmi araziye:26::26::26::26::26::26:
betülllllllllllllll insan bir selam verir tatlım yaoturu...topice girip çıktın hemen..
sen benden evvel davranmışsın saram ama gelen gidenden iki saatte zor yazdım yazıyıbırakmıyorlar iki dakka kkya takılam yav... gittim canım gittim yağmur çamur dolu farketmiyor bizim işte...gittik malesef ama arazide yağmur yoktu enterasan bişey yani..merkezde yağmur var arazide yoktu..sen nere kayboldun bakalım..çabuk gel topice iki laf yapalım..akşama ne yemek var..bana fikir ver..ben ne yapsam acaba... :26:
canım yemek yapmaya gittim bi tencere sarma sardım yoğurt mayaladım evi biraz topladım başım çok ağrıyo yaaaaa oooooooooooof
üzülme buse yürür kızı kendine haline bırakın acele etmeyin tatlım menim o istediği zaman yürüyecek
oh oh hamarat hanım seni.yakın olsakda şu sarmalarından bende yesem:)
ablacım çok geçmş olsun evdesin bugün heralde Allah şifa versin. keşkem yanında olabilseydim maddi manevi destek olurdum sana çorba yapardımgünaydııııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaar
herkes için güzel başlangıçların olduğu bi gün olsun
ben bugün nasılmıyım hastayım sanırım üşütmüşüm sesim kısılmış halsizim:2::2::2::2::2::2::2::2:
içim bi garip tuhaf bi sakinli var üzerimde belkide kabullenmişlik durumumu
herşey iyi olacak biliyorum çünkü olmak zorunda
iyileşeyim yaralarımı sarayım yeniden sarılacam hayata hemde bu sefer dört elle hiç bırakmamacasına
diyetisyene gidip zayıflayacam bide bu dönemde bi psikologdan yardım alacam çünkü
bu zor dönemde uzman yardımı almam şart gibi geliyo
bana dua edin bende size dua edecem
haaaaaaaa unutmadan dün zelalim bana mesaj yazmış beni bu zor günümde de yalnız bırakmayıp gerçek dostluğunu gösterdi canım bacım menim
onu çok seviyorum hepiniz biliyosunuz yakında aramıza dönecek inşallah
hepinize çok selamı var hamişlere kolay doğum bebeği olanlara hayırlı olsun diliyo ve buseyi çok öpüyo leyloşum
benden haberler bu kadar şimdi kalkıp güzel bi kahvaltı yapıp ilaç içecem
sonrada 20 gündür temizlemediğim evime bi süpürge açacam
öğlene annemin gönderdiği izmire özel asma yaprağından sarma yapacam bide arpa şehriye çorbası içine bol limon sıkacam belkim gribe iyi gelir
arada buraya bakarım gelinde sohbet ederiz beni yanlız bırakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?