Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ne güzel canım Allah mutluluğunuzu daim etsin senin adına çok sevindim

CANIM RANA NE ZAMAN YÜRÜMEYE BAŞLAMIŞTI TAM OLARAK ONU SORACAKTIM YA..BİRDE ŞUANDA NELER YEDİYORSUN.?

Canım Rana tam 11 ayına girdiği gün başladı yürümeye.Ama bizim kız da hiç emekleme yoktu daha da geç yürür sanıyorduk. Her çocuk farklı canım o nedenle Buse neden yürümedi diye merak etme . Arkadaşın 9 aylıkken yürümüştü belli olmuyor bu veletlerin işi
Canım yese her şeyi de yediriyorum artık ama çok yemeye meraklı değil. Buse seçmiyorsa eğer sen de size yaptığınız her yemekten ver bakalım.3 yaşa kadar kuruyemiş türlerini pek yememeleri gerekiyor ama bizimki seviyor onları Canım yemek konusunda aklıma geldikçe yazarım inşallah sana ama şimdi kafam çok dağınık kendimi yazmaya veremiyorum, neden dersen ben de bilmiyorum bi tuhaflık var üstümde sanki:44: ben de tuvalet eğitimine başladım her yerimizi kaka çiş götürmeye başladı tırstım valla

çok sağol desteğin için hatrescim her şerde bi hayır vardır ne diyeceğimi bilmiyorum kafam karman çorman

Offfffffffff ya topic ne kadar hüzünlü, senin için, yeter ve henüz bebeği olmayan diğer arkadaşlar için yazılanları okudukça yüreğim çok burkuldu Allahım herkesin gönlündeki muradını hayırlısıyla versin inşallah...

canım ne güne ne güzel başlamışsın
çok çok güzel kararlar almışsın
evet destek alman çok önemli
işlerinde başarılar
bu arada geçmiş olsun
dikkat et kendine sen herşeyden önemlisin

bugün zeloşu gördüm rüyamda topiğe gelmişti
demek bizi unutmamış ha
sağol canım menim inşallah sende normal doğum yaparsın bacım
sağol canım inş

PRENSES VE KARDELEN BU SÜREÇTE DOĞUM YAPABİLİR..ONLARA SAĞLIKLI DOĞUMLAR DİLİYORUM..ÇOK ÖPÜYORUM SİZLERİ KIZLAR...
sağol tatlım ben de seni öpüyorum
dikkat et kendine arazilerde
geçmiş olsun tatlım yaa dikkat et kendine
ben bugün çok mutluyum valla
ilk evlilik yıldönümüm çok güzel geçti
süprizlerle dolu
nice mutlu yıldönümleriniz olsun
mutluluğunuz daim olsun
güzel birgün geçirmişsiniz
sizin adınıza çok sevindim
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 55 ziyaretçi)

heyyyyyyyyyyyyyyyy ziyaretçilerrrrrrrrrr nikinizle gelinnnnnnnnnnnnn arkadan gözlem yapmayınız plssssssssss

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

leyloş nerden buldun bunları

sağol başakcım ümidim hep var ama insan boşluğa düşüyo işte

saracım ne denir bilmiyorum inşallah dondurulmaşlarla kavuşursun bebeğine

amin canım çok sağol

sağol yeşilcim bende seni çok öpüyorum anım menim

gunaydin kizlar nasilsiniz

ben iyi olmaya çalışıyorum tatlı cadım sizler nasılsınız

yakında gülüp oynadığımız zamanlarda olacak hatrescim şimdilik böyle işte idare et

sağol canım menim

evet zeloşumuz bizi unutmamış hamilelerin hepsine kolay doğumlar diliyodu canım inşallah yakında gelecek

Son düzenleme:
bizde yağmurdan eser yok günlük güneşlik canım
kıskanma leyoşum yaaa daha ilk bu ilerikirde ben değilde eşimin unutma ihtimali yüksek bizdede
senin kaçıncı yılın?
nikahta 6. düğünde 3.cü yılım canım...atama nedeniyle yer değiştirmeyim diye nikahı erken kıymıştık tatlım...

eşim geç kaldı diyip diyip sinirimi bozuyor ya...Annemde herşeyin zamanı var emeklemiyor diyordunuz bak nasıl emekledi diyor..tutunup kalkıyor koltuktanda dikiliyorda yürüyecek ama inşallah ....insan işte hemen koşsun oynasın diyor..içim kıpır kıpır oluyor..bir kez anne diye önüme koşsa yavrum..Allahım isteyen herkese bu günleri göstersin baştada bizim topicteki kızlarımıza...incir yedirmeye çalışıyorum şu ara ama nafile ...çekirdeklerine gıcık oluyor ökkkkkk diyor...ama ben sabırlıyım kızım illa yiyecen diyorum...
kız 5 ti ben 55 yaptım muzipliğim tuttu... ay arazi işim erken bitti..geldim şimdide dairede boğuldum gelen giden..offffff bitsin bu kabus Allahım..öbür elemanlar yine arazi olmuş...

saraaaaaaaaaaaaaaaa bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmm arazi işim erken bitti geldim çene yapmaya..nerdesin kuşum...?

leyloşum yağmur durmadımı gitmedinizmi araziye:26::26::26::26::26::26:
sen benden evvel davranmışsın saram ama gelen gidenden iki saatte zor yazdım yazıyı bırakmıyorlar iki dakka kkya takılam yav...gittim canım gittim yağmur çamur dolu farketmiyor bizim işte...gittik malesef ama arazide yağmur yoktu enterasan bişey yani..merkezde yağmur var arazide yoktu..sen nere kayboldun bakalım..çabuk gel topice iki laf yapalım..akşama ne yemek var..bana fikir ver..ben ne yapsam acaba...:26:

kardelen bugün hiç gelmemiş...saat 16 oldu ya...doğum mu yaptı acaba?kardelenncimmmmmmmmm nerdesin tatlım?

betülllllllllllllll insan bir selam verir tatlım ya...topice girip çıktın hemen..

betülllllllllllllll insan bir selam verir tatlım yaoturu...topice girip çıktın hemen..

ah canım pcnin başında nasıl oturuyorum bana sor.acele ecele geçmiş okudum.o ara kızım geldi okuldan.çantası nı dök yerleştir sene sonu geldi ya.pc açık ocak topiğindeydim ama etkisiz elemanım yanee:)
naber canım buse nasıl,mama sandalyesi almışmıydın sen.bende erkenden araştırmalara başladımda,bebek arabası oyun parkı falan.sen yeni annesin tavsiyelerin dinlenir.

canım yemek yapmaya gittim bi tencere sarma sardım yoğurt mayaladım evi biraz topladım başım çok ağrıyo yaaaaa oooooooooooof

üzülme buse yürür kızı kendine haline bırakın acele etmeyin tatlım menim o istediği zaman yürüyecek

oh oh hamarat hanım seni.yakın olsakda şu sarmalarından bende yesem:)

ablacım çok geçmş olsun evdesin bugün heralde Allah şifa versin. keşkem yanında olabilseydim maddi manevi destek olurdum sana çorba yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…