Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ablacım çok geçmş olsun evdesin bugün heralde Allah şifa versin. keşkem yanında olabilseydim maddi manevi destek olurdum sana çorba yapardım

evdeyim canım bu hafta da izinliydim haftaya işe başlayacam

sağol canım düşünmen bile yeterli tatlım menim sen menim küçük bacım gibisin biliyosun

anladım canım...buse iyi çok şükür teyzesi...evet canım mama sandalyesi ve arabasını 2-3 hafta önce aldım...gayet memnunum tatlım..araba baby2go mamasandalyeside caminonun canım..bende çıkacam birazdan..acayip şimşek çakıyor ya eve nasıl gidecem...
annemde öyle diyorda işte..eşim beni sinir ediyor...yaşına girmeden yürüsün istiyorum ya...sara teyzesi kızımın doğum gününü sen organize edecen unutma sakın
leylaaaaaaaaa huuuuuuuuu nerdesin men geldim şimdide sen yoksun bacım
ah canım ya gelen giden burası baya bi kalabaydı..yarın işim zor..akşam geç bile gelebilirim...şimdiden yazayımda merak etmeyin beni olurmu tatlılarım ...öpüyorum sizi..annemde dün yaprak sarması yapmış..süperdi valla..görüşmek üzere..mesai bitti..şimdide evdeki mesaim başlıyor..yemek çocuk...

güle güle canım annene selam söyle buseyide öp benim için doğum gününü en güzel şekilde yapacaz

Meraba saracım öncelikle düngiremediğim için özür dilerim
çünkü dün gün boyu eşimle hastanedeydik kızım için
herşeyde var bi hayır bitanem ama hiç bi zaman umudunu kesme canım
dilerim rabbim öyle bi anda verirki çook şaşırırsın inşaallah
allah herşeyi gönlüne göre versin allah büyüktür
demek hayırlısı şimdilik böyle ama rabbimden dilerimki çok geçmeden
güzell haberlelrle gelirsin inşallah

Son düzenleme:
evdeyim canım bu hafta da izinliydim haftaya işe başlayacam

sağol canım düşünmen bile yeterli tatlım menim sen menim küçük bacım gibisin biliyosun

biliyorum cnm küçüküm dimi ben minnacıkım bomba gibi başla işe inşallahhhhhhhh yeni günler yenii umutlarrrkoca totolu sara ablamkilomu vercekmişsin sen ne ööle duydum sankimihtiyacınmı var

kızlar dün kızımı uzman bi doktora götüelm dedik
çünkü kızımın ağlaması hiç normal görünmüyo ağlayınca elimde simsyah
oluyodu:26::26::26: onun için götürüp bi bakalım dedik ve
doktor bizden ultrasyon idrar vs vs birsiri tahlil istedi
sonuçlar pek iyi çıkmadı kızlar
kızımın sağ böbreğinde 2 adet 2mm taş çıktı
ama doktorum kızınızn büyük ihtimal gazdan dolayı ağladığını söyledi bisonuç kaldı onuda
cuma günü geln ona göre ilaç yazacağını söyledi :26::26::26:

sağol edancım güzel yürekli arkadaşım gelmesende yüreğinin burada oldğunu biliyorum

biliyorum cnm küçüküm dimi ben minnacıkım bomba gibi başla işe inşallahhhhhhhh yeni günler yenii umutlarrrkoca totolu sara ablamkilomu vercekmişsin sen ne ööle duydum sankimihtiyacınmı var

evet sen küçüksün minnacıksın benim gözümde itirazınmı var

sara ablan zayıflamaya karar verdi başakçım belkim zayıflarsam bebeğim beni beğenir gelir didim

çok geçmiş olsun canım bi aylık bebekte taşmı olurmuş çok üzüldüm Allah şifa versin gülüm inşallah diğer sonuçları temiz çıkar yağmurumuzun

Son düzenleme:

sağol bitanm tşk ederz inşalah bende çok şaşırdm taş denilince

bizde iyiz canim bugun ekoya gitim bebisler gayet iyi haftalarina gore dediler biri 896 gr diyeride 894 gr hersey normal .... tabi benim halsizliklerim ayaklarimin sismesi onlar devam ediyor ........ seninde iyi olmana sevindim canim hersey yoluna girer zaman herseyin ilaci ben eminim en yakin zamanda sende anne olucaksin

ahhhhhhhhhhhhhhh aksam aksam sarma canim cekti sara ahhh olsada yesek hamarat arkadasim benim ..... afiyet olsun canim

kardelen bugün hiç gelmemiş...saat 16 oldu ya...doğum mu yaptı acaba?kardelenncimmmmmmmmm nerdesin tatlım?

selam tatlım,hep seni merakta bırakıyorum ya,çok üzülüyorum
sabah işlerim vardı,öğleden sonra da arkadaşa davetliydim,o yüzden giremedim,akşam da eşim odayı boyuyodu ikinci katını,o yüzden giremedim,sonra net gitti
sanki sırasıyla mazeret gibi ama gerçekten böyle oldu,napabilirim ki

bu arada zeloşun mesaj yazmasına sevindim(en azından iyi diye haber almış oldum)demekki gizliden bizi hep takip ediyo ama niyekiiiiii,neden açıktan da gelmiyosun zeloş,sen artık bizi sevmiyo musun
hamile halimle beni neden üzüyosun,o kadar da size aşerdiğimi söylemiştim oysa

edancım kızına geçmiş olsun,inşallah temiz çıkar son tahlili

çok geçmiş olsun bebeğine.inş en yakın zamanda iyileşir.

herkese günaydınlar..
kızı okula yolladım.çıkıp biraz yatayım dedim.uykum kaçtı.
bu günlerimi ileride çok arıyacam biliyorum aslında şimdiden bol bol uyusam ya

merhaba kızlar ben çok hastayım fena üşütmüşüm galiba

günaydın kızlar nasılsınız saracım canım geçmiş olsun havalardandır canım bi açıp bi kapatıyo hava çok dengesizleşti 2 gündür bende rahatsızım canım asonucunu almışsın çok üzüldüm demekki daha vakti zamanı gelmemiş canım herşeyde vardır bi hayır ama okuduguma göre sen yine çok güçlüsün herzamanki gibi kendini bırakmaman en iyisi canım rabbim herşeyi gönlünce versin kendine çok dikat et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…