ablacım çok geçmş olsun evdesin bugün heralde Allah şifa versin. keşkem yanında olabilseydim maddi manevi destek olurdum sana çorba yapardım
anladım canım...buse iyi çok şükür teyzesi...evet canım mama sandalyesi ve arabasını 2-3 hafta önce aldım...gayet memnunum tatlım..araba baby2go mamasandalyeside caminonun canım..bende çıkacam birazdan..acayip şimşek çakıyor ya eve nasıl gidecem...ah canım pcnin başında nasıl oturuyorum bana sor.acele ecele geçmiş okudum.o ara kızım geldi okuldan.çantası nı dök yerleştir sene sonu geldi ya.pc açık ocak topiğindeydim ama etkisiz elemanım yanee:)
naber canım buse nasıl,mama sandalyesi almışmıydın sen.bende erkenden araştırmalara başladımda,bebek arabası oyun parkı falan.sen yeni annesin tavsiyelerin dinlenir.
annemde öyle diyorda işte..eşim beni sinir ediyor...yaşına girmeden yürüsün istiyorum ya...sara teyzesi kızımın doğum gününü sen organize edecen unutma sakıncanım yemek yapmaya gittim bi tencere sarma sardım yoğurt mayaladım evi biraz topladım başım çok ağrıyo yaaaaa oooooooooooof
üzülme buse yürür kızı kendine haline bırakın acele etmeyin tatlım menim o istediği zaman yürüyecek
ah canım ya gelen giden burası baya bi kalabaydı..yarın işim zor..akşam geç bile gelebilirim...şimdiden yazayımda merak etmeyin beni olurmu tatlılarım ...öpüyorum sizi..annemde dün yaprak sarması yapmış..süperdi valla..görüşmek üzere..mesai bitti..şimdide evdeki mesaim başlıyor..yemek çocuk...leylaaaaaaaaa huuuuuuuuu nerdesin men geldim şimdide sen yoksun bacım
anladım canım...buse iyi çok şükür teyzesi...evet canım mama sandalyesi ve arabasını 2-3 hafta önce aldım...gayet memnunum tatlım..araba baby2go mamasandalyeside caminonun canım..bende çıkacam birazdan..acayip şimşek çakıyor ya eve nasıl gidecem...
annemde öyle diyorda işte..eşim beni sinir ediyor...yaşına girmeden yürüsün istiyorum ya...sara teyzesi kızımın doğum gününü sen organize edecen unutma sakın
ah canım ya gelen giden burası baya bi kalabaydı..yarın işim zor..akşam geç bile gelebilirim...şimdiden yazayımda merak etmeyin beni olurmu tatlılarım ...öpüyorum sizi..annemde dün yaprak sarması yapmış..süperdi valla..görüşmek üzere..mesai bitti..şimdide evdeki mesaim başlıyor..yemek çocuk...
merhaba kızlar
sabah erkenden hastaneye gittik kan verdik sonuç çıktı ama
ne yazıkki olmadı kızlar malesef hamile değilim
sonucum 5,8 çıktı olmadı demekki kısmet değilmiş hayırlı değilmiş
güçlü olmaya çalışsamda moralim çok kötü ama atlatıcam inşallah
Allah büyük elbet bizede gülecek dimi
hepinize tek tek ayrı ayrı ilginizi ve desteğiniz için teşekküy ediyorum
evdeyim canım bu hafta da izinliydim haftaya işe başlayacam
sağol canım düşünmen bile yeterli tatlım menim sen menim küçük bacım gibisin biliyosun
Meraba saracım öncelikle düngiremediğim için özür dilerim
çünkü dün gün boyu eşimle hastanedeydik kızım için
herşeyde var bi hayır bitanem ama hiç bi zaman umudunu kesme canım
dilerim rabbim öyle bi anda verirki çook şaşırırsın inşaallah
allah herşeyi gönlüne göre versin allah büyüktür
demek hayırlısı şimdilik böyle ama rabbimden dilerimki çok geçmeden
güzell haberlelrle gelirsin inşallah
biliyorum cnm küçüküm dimi ben minnacıkımbomba gibi başla işe inşallahhhhhhhh yeni günler yenii umutlarrr koca totolu sara ablam kilomu vercekmişsin sen ne ööle duydum sankim ihtiyacınmı var
kızlar dün kızımı uzman bi doktora götüelm dedik
çünkü kızımın ağlaması hiç normal görünmüyo ağlayınca elimde simsyah
oluyodu:26::26::26: onun için götürüp bi bakalım dedik ve
doktor bizden ultrasyon idrar vs vs birsiri tahlil istedi
sonuçlar pek iyi çıkmadı kızlar
kızımın sağ böbreğinde 2 adet 2mm taş çıktı
ama doktorum kızınızn büyük ihtimal gazdan dolayı ağladığını söyledi bisonuç kaldı onuda
cuma günü geln ona göre ilaç yazacağını söyledi :26::26::26:
sağol edancım güzel yürekli arkadaşım gelmesende yüreğinin burada oldğunu biliyorum
evet sen küçüksün minnacıksın benim gözümde itirazınmı var
sara ablan zayıflamaya karar verdi başakçım belkim zayıflarsam bebeğim beni beğenir gelir didim
çok geçmiş olsun canım bi aylık bebekte taşmı olurmuş çok üzüldüm Allah şifa versin gülüm inşallah diğer sonuçları temiz çıkar yağmurumuzun
sağol başakcım ümidim hep var ama insan boşluğa düşüyo işte
amin canım çok sağol
sağol yeşilcim bende seni çok öpüyorum anım menim
ben iyi olmaya çalışıyorum tatlı cadım sizler nasılsınız
yakında gülüp oynadığımız zamanlarda olacak hatrescim şimdilik böyle işte idare et
sağol canım menim
evet zeloşumuz bizi unutmamış hamilelerin hepsine kolay doğumlar diliyodu canım inşallah yakında gelecek
canım yemek yapmaya gittim bi tencere sarma sardım yoğurt mayaladım evi biraz topladım başım çok ağrıyo yaaaaa oooooooooooof
üzülme buse yürür kızı kendine haline bırakın acele etmeyin tatlım menim o istediği zaman yürüyecek
kardelen bugün hiç gelmemiş...saat 16 oldu ya...doğum mu yaptı acaba?kardelenncimmmmmmmmm nerdesin tatlım?
kızlar dün kızımı uzman bi doktora götüelm dedik
çünkü kızımın ağlaması hiç normal görünmüyo ağlayınca elimde simsyah
oluyodu:26::26::26: onun için götürüp bi bakalım dedik ve
doktor bizden ultrasyon idrar vs vs birsiri tahlil istedi
sonuçlar pek iyi çıkmadı kızlar
kızımın sağ böbreğinde 2 adet 2mm taş çıktı
ama doktorum kızınızn büyük ihtimal gazdan dolayı ağladığını söyledi bisonuç kaldı onuda
cuma günü geln ona göre ilaç yazacağını söyledi :26::26::26:
merhaba kızlar ben çok hastayım fena üşütmüşüm galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?