evet sen küçüksün minnacıksın benim gözümde itirazınmı var
sara ablan zayıflamaya karar verdi başakçım belkim zayıflarsam bebeğim beni beğenir gelir didim
itirazım yok küçük olmayı hep severim:93:
o zaman sen şimdik zayifla bakalım o sıpa için her istediğini yap. hele bi gelsin o zaman sorarsın ona sen beni beğenmiyomuydun diye totosuna yapıştırırsınne demek şişko anne istememek (şaka şaka sara ablam şişko diil )
üzülme canım ya..anlıyorum seni ama işte uzatmalardasın ya ister istemez merak ediyorum...bir avazda kurtulursunuz inşallah tatlım sen ve tüm hamişler...selam tatlım,hep seni merakta bırakıyorum ya,çok üzülüyorum
sabah işlerim vardı,öğleden sonra da arkadaşa davetliydim,o yüzden giremedim,akşam da eşim odayı boyuyodu ikinci katını,o yüzden giremedim,sonra net gitti
sanki sırasıyla mazeret gibi ama gerçekten böyle oldu,napabilirim ki
bu arada zeloşun mesaj yazmasına sevindim(en azından iyi diye haber almış oldum)demekki gizliden bizi hep takip ediyo ama niyekiiiiii,neden açıktan da gelmiyosun zeloş,sen artık bizi sevmiyo musun
hamile halimle beni neden üzüyosun,o kadar da size aşerdiğimi söylemiştim oysa
edancım kızına geçmiş olsun,inşallah temiz çıkar son tahlili
geçmiş olsun saracım..dikkat et kendine canım ya...havalar çok fena..bugün yine arazide dağ bayır dolaştım..çok yorgunum...saat 3 te tekrar araziye gidecem...size bir bakayım dedim...ışığın yanıyor ama başka yerdesin sanırım...merhaba kızlar ben çok hastayım fena üşütmüşüm galiba
gittigin topicte peşinden geldim ama yakalayamadım ya..bim topicinde sana yazdım ama görmedin sanırım canım...gelde sohbet edelim ya...15 dkya çıkacam...
üzülme canım ya..anlıyorum seni ama işte uzatmalardasın ya ister istemez merak ediyorum...bir avazda kurtulursunuz inşallah tatlım sen ve tüm hamişler...
geçmiş olsun saracım..dikkat et kendine canım ya...havalar çok fena..bugün yine arazide dağ bayır dolaştım..çok yorgunum...saat 3 te tekrar araziye gidecem...size bir bakayım dedim...ışığın yanıyor ama başka yerdesin sanırım...
gittigin topicte peşinden geldim ama yakalayamadım ya..bim topicinde sana yazdım ama görmedin sanırım canım...gelde sohbet edelim ya...15 dkya çıkacam...
son gün 2 temmuz tatlım..2 temmuza kadar hergün arazideyim...merhaba leylacım bim topiğindeydim annem aradı onunla konuşmaya daldım topiğe bakamadım
ben bugün daha iyiyim sen nasılsın canım arazi işin çok sürecekmi daha
son gün 2 temmuz tatlım..2 temmuza kadar hergün arazideyim...
kızlar dün kızımı uzman bi doktora götüelm dedik
çünkü kızımın ağlaması hiç normal görünmüyo ağlayınca elimde simsyah
oluyodu:26::26::26: onun için götürüp bi bakalım dedik ve
doktor bizden ultrasyon idrar vs vs birsiri tahlil istedi
sonuçlar pek iyi çıkmadı kızlar
kızımın sağ böbreğinde 2 adet 2mm taş çıktı
ama doktorum kızınızn büyük ihtimal gazdan dolayı ağladığını söyledi bisonuç kaldı onuda
cuma günü geln ona göre ilaç yazacağını söyledi :26::26::26:
merhaba kızlar ben çok hastayım fena üşütmüşüm galiba
merhaba kızlar ben çok hastayım fena üşütmüşüm galiba
bişeyi çok merak ediyorum hamınlar bebeğin göbeğindeki kordon annenin içeride midesine falanmı bağlı????....birde doğumda bebeğin kordonu kesilince anneden nasıl koparıyolar o kordonu aklıma takıldı yarım edin lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?