küsme tabikide...cevap gelmeyince yazdıklarıma alındın sandım tatlişim...kimseyi kırmak istemem hayatta...
buydayım tızım...sana laf yetiştirmekle meşguldum...deminde müdür geldi haftaya yok vekaleti bana devretti..bir hafta müdürüm...
maşallahhhhh canım ya...41 kere hemide...
İnsan sevdiğine hiç küser mi?
Sebebsiz yere onu hiç üzer mi?
Eğlenerek oyanamak varken?
Arkasını dönüp hiç gider mi?
Ya tam yeri gelmişken Pepenin şarkısını da söyleyeyim, ama güzel olmadı mı Leyloş?
VAAWWWWW müdür oldun hemi, iyi estir rüzgarını
Canım özelden sana dönmem için 10 dakika beklemem lazımmış, Allahım Yarebbim, her şeyde bekletiyor bu kk:26::26::26::26::26:
Seni yakaladım peşime düşşmüşsün, ben de senin peşine düştüm ama diyorum ya messenger gibi titreşim özelliği yok, olacak ki o zaman acaip komik oluruz ya
Canım ben Rana' yı emzirdim tam 1 yaşındaydı çok şükür sütüm hiç azalmadı, hiç zorlanmadım. Hatta Rana 3 aylıkken 40 günlük borcumu da tutmuştum elhamdülillah bir sıkıntı olmadı.
oooo m üdürüm saygılar
evet bende beğendim tatlım...deneyecem mutlaka..hafta sonu yapabilirim işim olmazsa eğer...
Canım ben denemedim ama sanırım kolay bir kek hani normal bir kekin düz olarak kesilip ortasına krema konulanı var ya ,aynı şekilde pişen kek ortadan kesilip yuvarlak kalıba dökülüp üzeri örtülerek yapılmış.Ama güzel bence...
maşallahhhhh canım ya...41 kere hemide...Allahım yardım eder ya...
thank you very muck şekerim...oooo m üdürüm saygılar
evet bende beğendim tatlım...deneyecem mutlaka..hafta sonu yapabilirim işim olmazsa eğer...
sara kaçmış onun mesaisi erken bitiy...Evet canım Rabbim yardım ediyor seninde kolay olur inşallah, istersen oruç tutmayabilirsin ama ne bileyim sanki bizim tuttuğumuz orucun onların maneviyatına tesiri olur diye düşünüyorum inşallah.
Saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kız ne oldi saha, niye ses vermirsin bacım
thank you very muck şekerim...amannnn bir haftalık müdürlükten ne olacak ki...asil olmadıktan sonra..valla hiç öyle sıkıntılı işlere gelemem ben ya...mecbur kaldım vekaleti almaya niyetim yoktu aslında saracım...
sara kaçmış onun mesaisi erken bitiy...bende çıkıyorum hatresim...valla belim felaket koltuktan nasıl kalkacam ya...ölüyorum valla...iyi akşamlar bitanem..ranayı öp benim için canım...
efet
bazen uykusunda gülüyo
birde ben uzanıyorum onu da göğsüme yatırıyorum işte o zaman saatlerce uyur ben de onu koklarım
diyecek tek kelime bulamadım
onu koklamakkkkk
AYŞEGÜL TWETTY HG CANIM...NERELERDESİN KAÇAK...?
günaydın kızlar
herkesin cuması mübarek olsun
Allah gönlümüzen geçeni hakkımızda hayırlı kılarak naip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?