Sabırla Bebeğini Bekleyenler

İnsan sevdiğine hiç küser mi?
Sebebsiz yere onu hiç üzer mi?
Eğlenerek oyanamak varken?
Arkasını dönüp hiç gider mi?
Ya tam yeri gelmişken Pepenin şarkısını da söyleyeyim, ama güzel olmadı mı Leyloş?
VAAWWWWW müdür oldun hemi, iyi estir rüzgarını
Canım özelden sana dönmem için 10 dakika beklemem lazımmış, Allahım Yarebbim, her şeyde bekletiyor bu kk:26::26::26::26::26:
Seni yakaladım peşime düşşmüşsün, ben de senin peşine düştüm ama diyorum ya messenger gibi titreşim özelliği yok, olacak ki o zaman acaip komik oluruz ya
Canım ben Rana' yı emzirdim tam 1 yaşındaydı çok şükür sütüm hiç azalmadı, hiç zorlanmadım. Hatta Rana 3 aylıkken 40 günlük borcumu da tutmuştum elhamdülillah bir sıkıntı olmadı.

maşallahhhhh canım ya...41 kere hemide... Allahım yardım eder ya...

oooo m üdürüm saygılar

Canım ben denemedim ama sanırım kolay bir kek hani normal bir kekin düz olarak kesilip ortasına krema konulanı var ya ,aynı şekilde pişen kek ortadan kesilip yuvarlak kalıba dökülüp üzeri örtülerek yapılmış.Ama güzel bence...

evet bende beğendim tatlım...deneyecem mutlaka..hafta sonu yapabilirim işim olmazsa eğer...

maşallahhhhh canım ya...41 kere hemide... Allahım yardım eder ya...

Evet canım Rabbim yardım ediyor seninde kolay olur inşallah, istersen oruç tutmayabilirsin ama ne bileyim sanki bizim tuttuğumuz orucun onların maneviyatına tesiri olur diye düşünüyorum inşallah.
Saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kız ne oldi saha, niye ses vermirsin bacım

oooo m üdürüm saygılar
thank you very muck şekerim... amannnn bir haftalık müdürlükten ne olacak ki...asil olmadıktan sonra..valla hiç öyle sıkıntılı işlere gelemem ben ya...mecbur kaldım vekaleti almaya niyetim yoktu aslında saracım...

evet bende beğendim tatlım...deneyecem mutlaka..hafta sonu yapabilirim işim olmazsa eğer...

E artıkım ben anlamam keki yapar bize gelirsin,kapıyı çalarsın tık tık,bi açarım anammmmmmmmmmmmmmmmmmmm Leyloş gelmiş kız du bi sarılam sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sara kaçmış onun mesaisi erken bitiy... bende çıkıyorum hatresim...valla belim felaket koltuktan nasıl kalkacam ya...ölüyorum valla...iyi akşamlar bitanem..ranayı öp benim için canım...

Ayyyyyy ayyyyyyyyy havanı yesinler, kız boş ver bir hafta mir hafta keyfini çıkar müdürlüğün
Kız bu Sara nereye citttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şimci:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

sara kaçmış onun mesaisi erken bitiy... bende çıkıyorum hatresim...valla belim felaket koltuktan nasıl kalkacam ya...ölüyorum valla...iyi akşamlar bitanem..ranayı öp benim için canım...

Heeeeeeeeee anladım insan bi eyi akşamlar der ama demi? Neyse yarın hesap sorarık SaradanCanım ben de seni çok öpüyorum. Allah hayırlı şifalar versin canım benim sana da hayırlı akşamlar,öperim teyzesi sen de Buse' mi öp tamam mı?
Ben de çıkıcam eşim gelmek üzere, Allah' a emanet ol...

ALLAHIM TUBA AĞACININ GÖLGESİNDE KEVSER HAVUZUNUN BAŞINDA EFENDİMİZ HZ MUHAMMED (S.AV)İLE MUHABET ETMEYİ NASİP EYLE AMİNNNNNNNNNNNNN hayırlı cumalar

günaydın kızlar

herkesin cuması mübarek olsun

Allah gönlümüzen geçeni hakkımızda hayırlı kılarak naip etsin

şincik hatres ve leyla hanımlar bu mesaj ikinize

leyloş benim mesim erken bitmiyo her memur gibi 17:30 da bitiyo öğlen mesailerimiz seninle uyuşmuyo sadece tamam mı

hatres cim sende bi eyi akşamlar desin demişsin ben kolay kolay habersiz çıkmam ama bazen elimde olmayan sebepler olabiliyo tamam mı

AYŞEGÜL TWETTY HG CANIM...NERELERDESİN KAÇAK...?

buralardayım canım işler yoğun, havalar sıcak, hala bekliyor olmanın verdiği psikolojik çöküntü.. iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın busecik nasıl epeyde büyümüştür prensesimiz maaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…