Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saracım meraba canım nasılsın?gecen hafta 1,5 yıldır uğraştıkları halde hamile kalamayan kuzenimin hamile olduğunu öğrendim çok mutlu oldum sizinle paylaşmak istedim sizlerede moral olsun sakın umudunuzu yitirmeyin

neyse saracım mesai saatlerine bu kadar takılmıyorum..ayrıca sana niye inanmayayım ki ..elbette inanıyorum canım benim..kimse kimsenin mesaisi bilemezki dimi ama...yanyana olsaydık keşke ne güzel komşuluk ederdik dimi...kapı kapıya olsaydık..buseyi akşam sana bırakırdım bir kaç saat yemeğimi falan rahatça yapardım o ara sen onunla oynardın eminim seve seve ilgilenirdin...evet canım akşam babası bu görüntüyü çekip babamlara yollayalım diyor nasıl mutlu oldu..Rabbim bu günleri sana ve isteyen herkesi göstersin saram benim..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah canım...eşinle niye tartıştın bakayım..insan stresten olur olmaz şeylere kafayı takıyor..kafana tokadan başka bişey takma canım ya..erkeklerin fıtratı öyle canım ya...üzülme mübarek gün lütfen..olurmu..öptüm tatlı yanaklarından...
saracım ve leylacım bazen uğruyorum yazacak oluyorum bakıyorum hiiç kimseler yok
geliyorum ve gidiyorum dünden beride bi hayli keyifsizim moral bulmak için sizinle biraz dertleşeyim dedim

topik bayağı ıssız günler geçirdi ama leyloşun dönmesiyle yine hareketlendi

artık gelebilirsin dertleşirizde eğlenirizde

niye canın sıkkın bakim
teşekküy edeyim canım...:124:birazcık şımaydım galiba saracım...
üzülme bitanem ya...biliyorum insanın elinde değil ama..mutlaka Rabbim gününü ayarlamıştır...inşallah sizlerede bu duyguyu Rabbim tatdıracak..sen hep gel bitanem..dertleşiriz konuşuruz ağlaşırız...ayrıca msn muhabbetine girmişsiniz sarayla..benim eşimde karşı bu msn ye...yapacak bişey yok..bu gibi konular yüzünden eşimle sıkıntı yaşamak istemem..burda konuşuyoruz işte...ne edelim...buda yeterli bence... sende ne problem vardı canım..doktor takibi falan yapıyormusun?

şımar tabi şımarmak yakışır benim arkadaşıma keşke komşu olaydık buseyle ilgilenmezmiydim hemde seve seve
insan tatlı bi melekten sıkılabilirmi hiç
bende canım sıkıldığında üzgün olduğumda yada mutlu olduğumda beni anlayan bi arkadaşımın olduğunun bilirdim
buda bana yeterdi ama ne yapalım burayla yetinmek zorundayız iyiki buradasınız

sorunumuz yok çok şükür demekki zamanı var ne diyelim :26:

evet canım haklısın..iyiki kk var ya..iyiki tanışıp dost olmuşuz...ne mutlu bize...hepinizi çok seviyorum ben..
gunaydin kizlar hayirli cumalar ..........
günaydın ikizlerin annesi..nasılsın bugün cadıcım?
hakkımızda hayırlısı leylacım ama bunca gecikmesi beni çok düşündürüyor tabi umutlandırıyorda..
umudunu hiç yitirme canım..insan öyle bir noktaya geliyor ki Rabbim insana ummadığı anda ummadığı kapılar açıyor..inşallah sizlere o kapıyı açacak canım...
sorunumuz yok çok şükür demekki zamanı var ne diyelim :26:
ne güzel demekki zamanı var tatlım..boş yere üzülüyorsun..bak bu iş birazda moral işi...hiç moralini bozmayacaksın ayşegülcüm...hep yüksek olsun moralin...eğer doktora gitmiyorsan doktor takibi yap..yumoş takibi yapılsın sorun yoksa mutlaka gebe kalırsın bitanem ...

sadece saraya meraba demişsin ama bizde burdayız canım...sanada merhaba...paylaşdığın haber çok güzel..herkese umut olsun..

günaydın canım sanada hayrılı cumalar

nasılsın bakim tatlı cadı ve saz ekibi

iyim canim ne olsun bir iyim bir kotuyum carsamba aksami benim cadilar oyle bir korkutu ki bizi..... okadar cok basladilar gezmeye ki arilarim basladi kramplar basladi boyle 1 saaten fazla surdu ... acaba erken doomu diye korkmaya basladim ,bende elbiseleri alik hersey hazir ama ikanip utulenmesi lazim ... aridan evin icinde geziyorum diyer yandanda cadilarin ustlerinin etiketlerini kopariyorum makinaya atmak icin ,,esim pesimde dolasiyor gel biraz uzan elbiselerin acelesi yok ondar salikla doosun ciplak dursun diyor tam bir filim gibiydik ama simdi iyim cok sukur arilar kramplar durdu ....sen nasilsin canim tam okuyamadim ama sanirim morelin bozuk ....

iyim canim cok sukur sen nasilsin BUSE nasil oldu

Uffffffffffffffffffffffffff ya gene gitti yazdıklarımYeniden yazmaya vaktim yok,daha sofram yerde evi toplayacam güya:44::44::44::44:

Leylooooşum,,, canım menim canım menim seni ben pek çok pek çok seveyim

iyim canim cok sukur sen nasilsin BUSE nasil oldu

gecmis olsun canim.35haftayi assinlar.soyle o cadilara acele etmesinler.bende busede iyiyiz sukur teyzesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…