senin canının sıkıntısı geçtimi onu söyle bakim
ağlamak yok evi başına yıkmak yok tamam mı
neyse saracım mesai saatlerine bu kadar takılmıyorum..ayrıca sana niye inanmayayım ki ..elbette inanıyorum canım benim..kimse kimsenin mesaisi bilemezki dimi ama...yanyana olsaydık keşke ne güzel komşuluk ederdik dimi...kapı kapıya olsaydık..buseyi akşam sana bırakırdım bir kaç saat yemeğimi falan rahatça yapardım o ara sen onunla oynardın eminim seve seve ilgilenirdin...evet canım akşam babası bu görüntüyü çekip babamlara yollayalım diyor nasıl mutlu oldu..Rabbim bu günleri sana ve isteyen herkesi göstersin saram benim..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah canım...eşinle niye tartıştın bakayım..insan stresten olur olmaz şeylere kafayı takıyor..kafana tokadan başka bişey takma canım ya..erkeklerin fıtratı öyle canım ya...üzülme mübarek gün lütfen..olurmu..öptüm tatlı yanaklarından...günaydın canım sağol nasılsın artık bu topiğe hiç uğramıyosun
tatlım ister inan ister inanma ama bizde mesai saatleri öyle sabah 08:30 da başlıyo öğlen 12:00 öğleden sonrada 13 :00 de başlıyo akşam 17:30 sonuç olarak 8 saati tamamlıyoruz yani
komşuluktan bahsetmişsiniz benimde o kadar ihtiyacım varki kafa dengi beni anlayan istediğim saatte kapısını çalacağım oda istediği saatte bana gelebilecek bi komşuya bi arkadaşa ama malesef yok
hesap sormak değildi yazdıklarınıza cevaptı yazdıklarım tamam mı
buse yürümeye başlamış gözün aydın ne büyük mutluluktur dimi leyloşum maşallah yeğenime
bugün çok güzel başlayan günüm az önce eşimle ettiğim tartışmadan sonra çok sıkıcı olmaya başladı işte olmasam bağıra bağıra ağlamak istiyorum
niye bu erkekler bazen bu kadar bencil ve anlayışşsız olur anlamıyorum
saracım ve leylacım bazen uğruyorum yazacak oluyorum bakıyorum hiiç kimseler yok
geliyorum ve gidiyorum dünden beride bi hayli keyifsizimmoral bulmak için sizinle biraz dertleşeyim dedim
teşekküy edeyim canım...:124:birazcık şımaydım galiba saracım...topik bayağı ıssız günler geçirdi ama leyloşun dönmesiyle yine hareketlendi
artık gelebilirsin dertleşirizde eğlenirizde
niye canın sıkkın bakim
üzülme bitanem ya...biliyorum insanın elinde değil ama..mutlaka Rabbim gününü ayarlamıştır...inşallah sizlerede bu duyguyu Rabbim tatdıracak..sen hep gel bitanem..dertleşiriz konuşuruz ağlaşırız...ayrıca msn muhabbetine girmişsiniz sarayla..benim eşimde karşı bu msn ye...yapacak bişey yok..bu gibi konular yüzünden eşimle sıkıntı yaşamak istemem..burda konuşuyoruz işte...ne edelim...buda yeterli bence...adetim 1 temmuzdu dün akşam test yaptım gider gitmez (-) çıktı bende evi yıkarcasına ağladım eşimde üzüldü sen böyle ağlayacaksan ben çocuk falan istemiyorum çok üzülüyorum bırak olmazsa olmasın dedi o öyle dedikçe tabi
ben daha çok ağladımdün 5 te kahve içtim sonra gittim 1 saat sonra test yaptım
ondanmı çıkmadı, olmadığı içinmi bilmiyorum ama çok üzüldüm ilk kez bu kadar geçiyo
çok umutlanmıştımbeni tek umutlandıran şey adet gecikmesi ve kasık batmaları
sürekli bıçak saplanır gibi bişiler olması daha önce hiç yaşamadığım için bunu umutlandım tabi haliylebilmiyorum neden bu kadar gecikti hiç bu kadar gecikmemişti :26:
buydayım tızımmmmm..sizlere cevap yazıyordum...leylaaaaaaaaaaaaaa nereye gittin hatuuunn
neyse saracım mesai saatlerine bu kadar takılmıyorum..ayrıca sana niye inanmayayım ki ..elbette inanıyorum canım benim..kimse kimsenin mesaisi bilemezki dimi ama...yanyana olsaydık keşke ne güzel komşuluk ederdik dimi...kapı kapıya olsaydık..buseyi akşam sana bırakırdım bir kaç saat yemeğimi falan rahatça yapardım o ara sen onunla oynardın eminim seve seve ilgilenirdin...evet canım akşam babası bu görüntüyü çekip babamlara yollayalım diyor nasıl mutlu oldu..Rabbim bu günleri sana ve isteyen herkesi göstersin saram benim..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah canım...eşinle niye tartıştın bakayım..insan stresten olur olmaz şeylere kafayı takıyor..kafana tokadan başka bişey takma canım ya..erkeklerin fıtratı öyle canım ya...üzülme mübarek gün lütfen..olurmu..öptüm tatlı yanaklarından...
teşekküy edeyim canım...:124:birazcık şımaydım galiba saracım...
üzülme bitanem ya...biliyorum insanın elinde değil ama..mutlaka Rabbim gününü ayarlamıştır...inşallah sizlerede bu duyguyu Rabbim tatdıracak..sen hep gel bitanem..dertleşiriz konuşuruz ağlaşırız...ayrıca msn muhabbetine girmişsiniz sarayla..benim eşimde karşı bu msn ye...yapacak bişey yok..bu gibi konular yüzünden eşimle sıkıntı yaşamak istemem..burda konuşuyoruz işte...ne edelim...buda yeterli bence...sende ne problem vardı canım..doktor takibi falan yapıyormusun?
gunaydin kizlar hayirli cumalar ..........
buydayım tızımmmmm..sizlere cevap yazıyordum...
neyse saracım mesai saatlerine bu kadar takılmıyorum..ayrıca sana niye inanmayayım ki ..elbette inanıyorum canım benim..kimse kimsenin mesaisi bilemezki dimi ama...yanyana olsaydık keşke ne güzel komşuluk ederdik dimi...kapı kapıya olsaydık..buseyi akşam sana bırakırdım bir kaç saat yemeğimi falan rahatça yapardım o ara sen onunla oynardın eminim seve seve ilgilenirdin...evet canım akşam babası bu görüntüyü çekip babamlara yollayalım diyor nasıl mutlu oldu..Rabbim bu günleri sana ve isteyen herkesi göstersin saram benim..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah canım...eşinle niye tartıştın bakayım..insan stresten olur olmaz şeylere kafayı takıyor..kafana tokadan başka bişey takma canım ya..erkeklerin fıtratı öyle canım ya...üzülme mübarek gün lütfen..olurmu..öptüm tatlı yanaklarından...
teşekküy edeyim canım...:124:birazcık şımaydım galiba saracım...
üzülme bitanem ya...biliyorum insanın elinde değil ama..mutlaka Rabbim gününü ayarlamıştır...inşallah sizlerede bu duyguyu Rabbim tatdıracak..sen hep gel bitanem..dertleşiriz konuşuruz ağlaşırız...ayrıca msn muhabbetine girmişsiniz sarayla..benim eşimde karşı bu msn ye...yapacak bişey yok..bu gibi konular yüzünden eşimle sıkıntı yaşamak istemem..burda konuşuyoruz işte...ne edelim...buda yeterli bence...sende ne problem vardı canım..doktor takibi falan yapıyormusun?
evet canım haklısın..iyiki kk var ya..iyiki tanışıp dost olmuşuz...ne mutlu bize...hepinizi çok seviyorum ben..şımar tabi şımarmak yakışır benim arkadaşıma keşke komşu olaydık buseyle ilgilenmezmiydim hemde seve seve
insan tatlı bi melekten sıkılabilirmi hiç
bende canım sıkıldığında üzgün olduğumda yada mutlu olduğumda beni anlayan bi arkadaşımın olduğunun bilirdim
buda bana yeterdi ama ne yapalım burayla yetinmek zorundayız iyiki buradasınız
günaydın ikizlerin annesi..nasılsın bugün cadıcım?gunaydin kizlar hayirli cumalar ..........
umudunu hiç yitirme canım..insan öyle bir noktaya geliyor ki Rabbim insana ummadığı anda ummadığı kapılar açıyor..inşallah sizlere o kapıyı açacak canım...hakkımızda hayırlısı leylacım ama bunca gecikmesi beni çok düşündürüyor tabi umutlandırıyorda..
ne güzel demekki zamanı var tatlım..boş yere üzülüyorsun..bak bu iş birazda moral işi...hiç moralini bozmayacaksın ayşegülcüm...hep yüksek olsun moralin...eğer doktora gitmiyorsan doktor takibi yap..yumoş takibi yapılsın sorun yoksa mutlaka gebe kalırsın bitanem ...sorunumuz yok çok şükür demekki zamanı var ne diyelim :26:
sanada afiyet olsun saracım...bende çıkacam birazdan canım...kızlar ben birazdan çıkarım
hepinize afiyet olsun
sadece saraya meraba demişsin ama bizde burdayız canım...sanada merhaba...paylaşdığın haber çok güzel..herkese umut olsun..saracım meraba canım nasılsın?gecen hafta 1,5 yıldır uğraştıkları halde hamile kalamayan kuzenimin hamile olduğunu öğrendim çok mutlu oldum sizinle paylaşmak istedim sizlerede moral olsun sakın umudunuzu yitirmeyin
günaydın canım sanada hayrılı cumalar
nasılsın bakim tatlı cadı ve saz ekibi
evet canım haklısın..iyiki kk var ya..iyiki tanışıp dost olmuşuz...ne mutlu bize...hepinizi çok seviyorum ben..
günaydın ikizlerin annesi..nasılsın bugün cadıcım?
umudunu hiç yitirme canım..insan öyle bir noktaya geliyor ki Rabbim insana ummadığı anda ummadığı kapılar açıyor..inşallah sizlere o kapıyı açacak canım...
ne güzel demekki zamanı var tatlım..boş yere üzülüyorsun..bak bu iş birazda moral işi...hiç moralini bozmayacaksın ayşegülcüm...hep yüksek olsun moralin...eğer doktora gitmiyorsan doktor takibi yap..yumoş takibi yapılsın sorun yoksa mutlaka gebe kalırsın bitanem ...
iyim canim ne olsun bir iyim bir kotuyum carsamba aksami benim cadilar oyle bir korkutu ki bizi..... okadar cok basladilar gezmeye ki arilarim basladi kramplar basladi boyle 1 saaten fazla surdu ... acaba erken doomu diye korkmaya basladim ,bende elbiseleri alik hersey hazir ama ikanip utulenmesi lazim ... aridan evin icinde geziyorum diyer yandanda cadilarin ustlerinin etiketlerini kopariyorum makinaya atmak icin ,,esim pesimde dolasiyor gel biraz uzan elbiselerin acelesi yok ondar salikla doosun ciplak dursun diyor tam bir filim gibiydikama simdi iyim cok sukur arilar kramplar durdu ....sen nasilsin canim tam okuyamadim ama sanirim morelin bozuk ....
iyim canim cok sukur sen nasilsin BUSE nasil oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?