Sabırla Bebeğini Bekleyenler

E artıkım ben anlamam keki yapar bize gelirsin,kapıyı çalarsın tık tık,bi açarım anammmmmmmmmmmmmmmmmmmm Leyloş gelmiş kız du bi sarılam sanaaaaaaaaa
ay ne güzel olurdu..keşke yakın olsaydık ya...kek neki neler yapardım neler canım benim...yiyeceğin kek olsun senin bitanem benim...senin gibi komşuya aslında öyle ihtiyacım varki hatresim...buralarda komşuluk falan yok ya...:26:
Ayyyyyy ayyyyyyyyy havanı yesinler, kız boş ver bir hafta mir hafta keyfini çıkar müdürlüğün
Kız bu Sara nereye citttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şimci:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
haftaya azcık süslenem bari...
tamam canım..sara bize özel cevap yazmış... biz ona hesap soracaktık ama o bize hesap sormuş...kız saracım yakalarım ben seni ama...
kızlar biz aşımızı yapıp geldik
inş ateş falan yapmıyordur

ben geldim siz gitmişsiniz
maşallah canım...merak etme ilk aşı bizde ateş yapmamıştı..umarım iyidir oğluşun canım...
kızlar oğlum çok ağlıyor
oyyyy kıyamam ben yavruma ya...ateş mi yaptı acaba...Allah yardımcın olsun prensesim..
mesai öğleyin 13:00 de başlarsa 17:30 bitmesi biraz farklı geldi bana ya...niye öyle kafamıza kafamıza vurdun hatresle bakayım...mesai saatleri valilik belirleyebilir ama bununda bir standartı var canım...öğleyin 12:00 de çıkarsan 13:00 başlarsın akşamda 17:00 de biter diye biliyorum...sen kafamıza vurmuşsun bizde gardımızı alalım bari
canım inşallah sende tez vakitte anne olursun ayşegülcüm...bende iyiyim şükürler olsun canım busede yürümeye çalışıyor..akşam babasıyla ellerinden tutup evin içinde yürüttük öyle mutlu oluyor ki anlatamam..Rabbim bu mutluluğu inş..hepinize yaşatsın bitanem..yürekten diliyorum...

günaydın kızlar

herkesin cuması mübarek olsun

Allah gönlümüzen geçeni hakkımızda hayırlı kılarak naip etsin
amin canım..seninde cuman mübarek olsun saracım..
ALLAHIM TUBA AĞACININ GÖLGESİNDE KEVSER HAVUZUNUN BAŞINDA EFENDİMİZ HZ MUHAMMED (S.AV)İLE MUHABET ETMEYİ NASİP EYLE AMİNNNNNNNNNNNNN hayırlı cumalar
aminnnnnnnn yetercim...sanada hayırlı cumalar olsun tatlım..

günaydın saracım, seninde cuman mübarek olsun canım

günaydın canım sağol nasılsın artık bu topiğe hiç uğramıyosun

tatlım ister inan ister inanma ama bizde mesai saatleri öyle sabah 08:30 da başlıyo öğlen 12:00 öğleden sonrada 13 :00 de başlıyo akşam 17:30 sonuç olarak 8 saati tamamlıyoruz yani

komşuluktan bahsetmişsiniz benimde o kadar ihtiyacım varki kafa dengi beni anlayan istediğim saatte kapısını çalacağım oda istediği saatte bana gelebilecek bi komşuya bi arkadaşa ama malesef yok

hesap sormak değildi yazdıklarınıza cevaptı yazdıklarım tamam mı

buse yürümeye başlamış gözün aydın ne büyük mutluluktur dimi leyloşum maşallah yeğenime

bugün çok güzel başlayan günüm az önce eşimle ettiğim tartışmadan sonra çok sıkıcı olmaya başladı işte olmasam bağıra bağıra ağlamak istiyorum

niye bu erkekler bazen bu kadar bencil ve anlayışşsız olur anlamıyorum

Son düzenleme:
saracım ve leylacım bazen uğruyorum yazacak oluyorum bakıyorum hiiç kimseler yok
geliyorum ve gidiyorum dünden beride bi hayli keyifsizim moral bulmak için sizinle biraz dertleşeyim dedim

saracım ve leylacım bazen uğruyorum yazacak oluyorum bakıyorum hiiç kimseler yok
geliyorum ve gidiyorum dünden beride bi hayli keyifsizim moral bulmak için sizinle biraz dertleşeyim dedim

topik bayağı ıssız günler geçirdi ama leyloşun dönmesiyle yine hareketlendi

artık gelebilirsin dertleşirizde eğlenirizde

niye canın sıkkın bakim

topik bayağı ıssız günler geçirdi ama leyloşun dönmesiyle yine hareketlendi

artık gelebilirsin dertleşirizde eğlenirizde

niye canın sıkkın bakim

adetim 1 temmuzdu dün akşam test yaptım gider gitmez (-) çıktı bende evi yıkarcasına ağladım eşimde üzüldü sen böyle ağlayacaksan ben çocuk falan istemiyorum çok üzülüyorum bırak olmazsa olmasın dedi o öyle dedikçe tabi
ben daha çok ağladım dün 5 te kahve içtim sonra gittim 1 saat sonra test yaptım
ondanmı çıkmadı, olmadığı içinmi bilmiyorum ama çok üzüldüm ilk kez bu kadar geçiyo
çok umutlanmıştım beni tek umutlandıran şey adet gecikmesi ve kasık batmaları
sürekli bıçak saplanır gibi bişiler olması daha önce hiç yaşamadığım için bunu umutlandım tabi haliyle bilmiyorum neden bu kadar gecikti hiç bu kadar gecikmemişti :26:

Son düzenleme:

tatlım seni çok iyi anlıyorum ama kanda baktır bide bazen idrarda hemen çıkmayabiliyo

kahve içmenle alaksının olacağını sanmıyorum

ama olmadıysada ağlayıp üzülerek kendini harap etme elbet bi gün olacak hiç umudunu kaybetme
bak bana geçn ay tüp bebek denedim ilk defa ne umutlarla ama olmadı
olamyınca olmuyo yapacak bişey yok

ama şuanda bende ağlamyı çok istiyorum bişeyleri kırmayı rahatlardım belki ama yapamıyorum

yanyana olaydık seninle ağlayıp bağıraydık millet bizi deli zannederdi

Son düzenleme:

kesin deli sanarlardı haa

offf saraaaaaa eşinde int.te takılmana bişi demiyo msn niye kızıyo anlamıyoruumm

herkesin bi düşüncesi var canım bende buna saygı duyuyorum msn için eşimle tartışma yaşamak istemem
buradanda konuşuyoruz ne güzel msn olması gerekmiyoki

herkesin bi düşüncesi var canım bende buna saygı duyuyorum msn için eşimle tartışma yaşamak istemem
buradanda konuşuyoruz ne güzel msn olması gerekmiyoki

tabiki tartışılmaz, ama burdan tek tek mail atar gibi gidiyor msjlar olmuyor ondan dedim sıkıntı yok yani

Son düzenleme:

merhaba canım hoşgeldin nasılsın bebeğin nasıl daha sık gelsene topiğe sohbet ederiz

kuzenin için çok sevindim Allah hayırlı uğurlu etsin gözün aydın canım
darısı başımıza böyle hamile haberleri bana hep umut oluyo sağol canım menim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…