Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canlar nasılsınız bu gün çok yoğun bir gündü benim için köydeyim biliyorsunuz annemlerdeyimmmm eşimin ilaçlrı bitmişti onları yazdırmak için ilçeye gittim hem aile hekimimize hemde devlet has gitmem gerekiyorduuuuu eh ilçeye gidince birde kuaföre uğramadan olmazdı derken köye dönmem akşamı buldu çok yoruldummm ............................... silerde keyifler nasıl bakalımmmm herkesler iyidir inşşş

herkese hayırlı hafta sonları kızlar...prenses hala gelmemiş..onu iyice merak etmeye başladım...:26::26:

hatresssssssssss topice gelsene tızımmmmmmmm yaaaaaaa..nerelerde geziyorsun bakayım......

herkese güzel hafta sonları.geçmşi okuyamadım.leyla neyaptın busenin şişliği geçtimi?
kaç gündür aklımdasın merak ettim

gecmis olsun canim.35haftayi assinlar.soyle o cadilara acele etmesinler.bende busede iyiyiz sukur teyzesi.

saol canim ... bende soyliyorum disarda birsey yok bak sizin yeriniz gayet iyi durun orda ama nekadar dinlicek cadilar bilmiyorum insalla birkac hafta daha dayanirlar .... sizin iyi olmaniza sevindim canim .. biraz gec oldu , Buse sanirim bir yerini morartmis cocuktur canim morarcakta kizarcakta oyle buyucek cok gecmis olsun

morelin duzelmesi cok iyi olmus canim cok sevindim onun icin ayleyis bazen onlar bazen biz anlayis gostericas ve hersey tatliya balancak ... saol canim o cadilara solim solemim anlamiler ilaki benim korkutcaklar durun orda bak sicacik iyip yatisiniz ..... ay canim insalla birkac hafta daha dayanirlar bu cadilar bari buyusunler biraz ....

hatresssssssssss topice gelsene tızımmmmmmmm yaaaaaaa..nerelerde geziyorsun bakayım......
Geldim emme şinci de sen yoksun ya, offfffffffffff canım da çok sıkkın ...Başka topiclerde aylak aylak dolanıyodum işte kimse olmayınca

herkese güzel hafta sonları.geçmşi okuyamadım.leyla neyaptın busenin şişliği geçtimi?
kaç gündür aklımdasın merak ettim

Sana da fbetuly mutlu hafta sonları canım

slm caadıcım iyisin inşallah ee tabiki küçük cadılar da
Canım ne kadarlık evlisin tedavi ile mi oldu ikizlerin? Merak ettim bir mahsuru yoksa canım:44::44::44::44::44::44:

Bak sen şimdiden söz dinlemiler ha, ne ayıpppppp

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
hatres, caadi
Ziyaretçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sen kimsin, çabuk çıhhhh ortaya

slm caadıcım iyisin inşallah ee tabiki küçük cadılar da
Canım ne kadarlık evlisin tedavi ile mi oldu ikizlerin? Merak ettim bir mahsuru yoksa canım:44::44::44::44::44::44:

iyim canim bugun rahatlar fazla zorlamadilar .... 9 yildir evliyim canim tedavilen oldular tup bebek yaptik 1 bucuk yil surdu tedavimiz ....sen nekadarlik evlisin cocuk varmi belkide okumusum yazmissindir ama bu hamilelikte okadar unutkan oldum ki

hatres
Menekşe
Aaaaa bugün menekşe olmuşum, papatyaydım nergis oldum, şimdi de menekşe olmuşum...İki tane olmuş kalplerim...Sanki madalya takmışlar gibiBu KKda ne kadar çok vakit geçirip geçirmeyişimize göre mi belirleniyor acaba:44::44::44::44:
Kızlar gelin topice can sıkıntısından papatyalarla menekşelerle uğraşıyorum yaa

iyim canim bugun rahatlar fazla zorlamadilar .... 9 yildir evliyim canim tedavilen oldular tup bebek yaptik 1 bucuk yil surdu tedavimiz ....sen nekadarlik evlisin cocuk varmi belkide okumusum yazmissindir ama bu hamilelikte okadar unutkan oldum ki

hayirlisiyla bir doosunlar onlarin popolarina vurucam hem dinlemiler hem neden bukadar sene bekletiler bizi

Allah bağışlasın canım bayağı beklemişsiniz...canım ben de 7 yıllık evliyim biz de tüp bebek yaptık hem de iki kez. İlk bebeğim 2 aylıkken karnımda öldü, ikincisinde kızım oldu çok şükür, şimdi 2 yaşında teyzesi

ALLAH baslasin kizini ALLAH annali babali buyutsun .......

fbetuly canım sessiz sedasız gittin...Yukarıda yazmıştım sana görmedin sanırım...

merhaba kızlar benim kırmızılar teşrif ettiler
bu ay gecikmişlerdi biraqzda olsa umutlanmıştım ama yine olmadı
yeni ay yeni umutlar

bugün çok güzel bi gün geçirdim gezdik tozduk eşimle
moral depoladım şimdi geldik eve

leyla cadı hatres betül gelmişler hepiniz iyisinizdir umarım

canım hayırlısı Rabbim doğru zamanı biliyor bekleyelim görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…