gecmis olsun canim.35haftayi assinlar.soyle o cadilara acele etmesinler.bende busede iyiyiz sukur teyzesi.
kıskanç kıskanç kıskanç
tatlım naila bu topikte yalnız beni tanıyo o yüzden tek bana selam vermiştir kendisi daha yeni doğum yaptı dünya tatlısı bi bebeği var
bozuktu ama düzeldi moralim ben çok hassasım bu günlerde niyeyse
hatalı bendim ama eşimin anlayışı sayesinde barıştık ben eşime kurban olurum ya
onu çok seviyoyum
sanada çok geçmiş olsun aman dikkat et söyle o cadılara dışarda bişey yok dursunlar içerde biraz daha zamanı gelince anneleri onları çıkaracak zaten
Geldim emme şinci de sen yoksun ya, offfffffffffff canım da çok sıkkın ...Başka topiclerde aylak aylak dolanıyodum işte kimse olmayıncahatresssssssssss topice gelsene tızımmmmmmmm yaaaaaaa..nerelerde geziyorsun bakayım......
herkese güzel hafta sonları.geçmşi okuyamadım.leyla neyaptın busenin şişliği geçtimi?
kaç gündür aklımdasın merak ettim
saol canim ... bende soyliyorum disarda birsey yok bak sizin yeriniz gayet iyi durun orda ama nekadar dinlicek cadilar bilmiyorum insalla birkac hafta daha dayanirlar .... sizin iyi olmaniza sevindim canim .. biraz gec oldu , Buse sanirim bir yerini morartmis cocuktur canim morarcakta kizarcakta oyle buyucek cok gecmis olsun
morelin duzelmesi cok iyi olmus canim cok sevindim onun icin ayleyis bazen onlar bazen biz anlayis gostericas ve hersey tatliya balancak ... saol canim o cadilara solim solemim anlamiler ilaki benim korkutcaklar durun orda bak sicacik iyip yatisiniz ..... ay canim insalla birkac hafta daha dayanirlar bu cadilar bari buyusunler biraz ....
slm caadıcım iyisin inşallah ee tabiki küçük cadılar da
Canım ne kadarlık evlisin tedavi ile mi oldu ikizlerin? Merak ettim bir mahsuru yoksa canım:44::44::44::44::44::44:
Bak sen şimdiden söz dinlemiler ha, ne ayıpppppp
iyim canim bugun rahatlar fazla zorlamadilar .... 9 yildir evliyim canim tedavilen oldular tup bebek yaptik 1 bucuk yil surdu tedavimiz ....sen nekadarlik evlisin cocuk varmi belkide okumusum yazmissindir ama bu hamilelikte okadar unutkan oldum ki
hayirlisiyla bir doosunlar onlarin popolarina vurucam hem dinlemiler hem neden bukadar sene bekletiler bizi
Allah bağışlasın canım bayağı beklemişsiniz...canım ben de 7 yıllık evliyim biz de tüp bebek yaptık hem de iki kez. İlk bebeğim 2 aylıkken karnımda öldü, ikincisinde kızım oldu çok şükür, şimdi 2 yaşında teyzesi
hatres ben cikiyorum sonra gorusuruz bay bay
merhaba kızlar benim kırmızılar teşrif ettiler
bu ay gecikmişlerdi biraqzda olsa umutlanmıştım ama yine olmadı
yeni ay yeni umutlar
bugün çok güzel bi gün geçirdim gezdik tozduk eşimle
moral depoladım şimdi geldik eve
leyla cadı hatres betül gelmişler hepiniz iyisinizdir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?