Sabırla Bebeğini Bekleyenler

öyle güzel yazmışsın ki şirkette olmasam bağıra çağıra ağlardım

hayırlı cumalar olsun herkeseee.
geçmişi okuyamadım.herkes iyidir umarım leyla ,sara daha ismini sayamadığım diğer arkadaşlar.
Sanada hayırlı cumalar canım...biz iyiyiz çok şükür betülüm...sen nasılsın bitanem...umarım sende karnındaki bebişinde iyisinizdir...melikede tabiki...melikeciği unutmadım bak...onu öp yanaklarından leyla teyzen seni çok öptü de olur mu?

sarada gelmemiş hatresde...nerde bu kızlar yaaaaaaaaaaaaa....cuma diye saracım kaytardın mı işten yoksa kızlar beni merakta bırakmayın plssssssssss....

topice bir gelin leyloşu merak ettirmek neymiş sorarım size ....

hatresssssssssssssss neredesin canım ya..meraktan öldürdün beni....

hatressssssssssssssssssss yazsana tızımmmmmmmmm yaaaaaaaaa...rana mı rahat vermiyor yoksa...:26::26::26:

hatressssssssssssssssssss yazsana tızımmmmmmmmm yaaaaaaaaa...rana mı rahat vermiyor yoksa...:26::26::26:
Hem Rana arada bir geliyor hem de bir sürü alıntıya cevap yazdım göndermedi kk,ufffffffff sinir oluyorum böyle iki kelam edecez 1 saatte ancak yazabiliyoruz ya önce yazdıklarımı yine deneyeyim bakayım

Son düzenleme:
Şükür gelebildim yaw arkidişler sizi öşledim

hatres bugün gelmedi...hatresssssssssssssssssssssss nere gittin canım ya..sensiz buralar sarmıyor...çabuk topice gel bakayım...
Geldim bidenem

Ben de ikinciyim o zaman

Kız işin gücün kıskanmak,insan bi merak eder bu kıza ne oldu diye, kıskançlıktan hal hatır sorma duyguların da körelmiş bacım

Yayla çorbasına yumurta koymaktan korkmayın arkadaşlar ben hep eklerim ve herkes benim yayla çorbamı çok beğenir,annemle yanyana geldiğimiz de hemen yapmamı ister.
hatresssssssssssssss neredesin canım ya..meraktan öldürdün beni....
Ayyyy canım ya, kız valla ben de sizleri özledim benim pc ye bişeyler oldu net var ama tam 4 gündür nete giremedim bir türlü,en son biraz önce sistemi bir kaç gün öncesine geri yüklemeyi deneyeyim şansıma düzelir inşallah dedim yoksa formatlayacaktım ki bi açtım anammmmmmmmmm ne kaaaaaa sevindim ya düzelmiş!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hemen kkyı açtım koştum buraya

slm Leyloşum ya
SLM BİDENEM....MERAKTAN ÖLDÜM SENİ YA...
Hem Rana arada bir geliyor hem de bir sürü alıntıya cevap yazdım göndermedi kk,ufffffffff sinir oluyorum böyle iki kelam edecez 1 saatte ancak yazabiliyoruz ya önce yazdıklarımı yine deneyeyim bakayım
AH BU KK..BUNU HEP YAPIYOR DEĞİLMİ?
VALLA BENDE SENİ ÖZLEDİM KIZ...BİRİNİZ OLMASA OLMUYOR..SARACIM BUGÜN HİÇ GELMEDİ..EN SON GECE GİRMİŞ KARDELENLE FALAN YAZIŞMIŞ...BİR DAHA HABER ALINAMADI KENDİSİNDEN..KESİN LEYLOŞ MERAK ETSİN DİYE GİRMEMİŞTİR O...HEP HATRESİ MERAK EDİYOR BİRAZDA BENİ MERAK ETSİN DEMİŞTİR... SARACIMMMMMMMM GELİNCE KAPIYI 3 KERE TIKLA CANIM BEN GELDİĞİNİ ANLARIM...OFFFFFFF BUGÜNDE SAAT 5:30 OLMADI YA...ŞU MESAİ BİTMİYOR BİR TÜRLÜ...BUSEMİN POPOSU KABARDI BEZDEN SANIRIM...ONADA CANIM SIKILIYOR...PRİMA KULLANIYORDUM GEÇEN GÜN BABAMA BEZ ALDIRDIM PRİMA KALMAMIŞ MARKETTE UYU VE OYNASINI TUTUŞTURMUŞLAR ADAMIN ELİNE..ÖNCEDEN ONUDA KULLANDIM BİŞEY OLMAMIŞTI SICAKLARINDA ETKİSİYLE BU SEFER DOKUNDU SANIRIM..POPOSU KABARDI YA...KREMLEMEKTEN Bİ HAL OLUYORUZ VALLA...PINARIN BEBEK SÜTÜNÜ ALDIM AKŞAM İNŞALLAH BAŞLAYACAM..BANA DUA EDİNDE BUSE HANIM SÜTÜNÜ BEĞENİP İÇSİN YA...

Leyla canım özeline de yazdım ama mesajın geldiğinden emin değilim:44:

prensessssssssss hg canım...nasılsın oğluşun nasıl?geçinebiliyormusunuz ufaklıkla?

Selam kızlar
oğlumu şimdi ayağımda sallıyorum
uyuyacak sanırım
bir uyusa ben de işime gücüme baksam
ev süpürülecek toz alınacak yeemek yapılacak
anlıyacağınız çok işim var çok

Son düzenleme:
He yaw Sara ancak kıskançlık yapmış bi kerem bile beni merak etmemiş,oysa ben onu hep soruyorum dimi ama
Canım Prima kesinlikle Yahudinin malı ben Rana yeni doğduğunda kullanmıştım öğrenince bıraktım, müslüman kardeşlerimiz için mümkünse yahudi mallarından uzak duralım olmaz mı Leyloşum:44::44::44::44:Zaten Arakan'daki müslümanların hali gözümün önünden gitmiyor,Allah İslam düşmanlarını Kahhar ismiyle kahretsin inşallah...
Canım Buse'nin poposu bezden değil ya çok kaka yaptığından ya da aşırı sıcaklardan mahvolmuştur çünkü Rana da öyle.Bidenem hakiki zeytinyağını sür poposuna kuşumun Allahın izniyle iyileşir inşallah,ama havalar böyle sıcak ya devam edebilir dikkat etmemiz lazım dedim ya Rana da öyle. Hahi hazır sütleri kullanmayacaktın
Kullanma derim sağlıkla büyümesi için ama sen bilirsin yine,ben hazır olanlara güvenmiyorum ve Maranki de kesinlikle uzak durmamızı söylemişti...

prensessssssssss hg canım...nasılsın oğluşun nasıl?geçinebiliyormusunuz ufaklıkla?

hb canım
ben iyiyim sadece ameliyat yerimde açıklık var o çok ağrı yapıyor
ben geçiniyorum da oğlum pek geçinemiyor anlaşılan
uyumuyor ve devamlı ağlıor
az önce gaz damlasını verdim emzirdim altını temizledim
şidi ayağımda sallıyorum inş uyuyacak gibi

bende iiyim şükür.biraz midemle ilgili problemlerim var.reflüm geldi:)ayy nazar ettim heralde kendime hiç midem bulanmadı çok iyiyim vs. diye diye.karnımdakide iyi heralde ultrasonda sürekli el sallıyor annesine
melike ablasıda iyi akşamları bahçede oynuo bisiklet sürüyo allahtan evimiz bahçelide oynayabiliyo.off bide sıcaklar felakett.
buse nasıl yazık poposumu kabardı kimbilir nsıl rahatsız ediyodur bezi onu.ankarada emzirenlere hamilelere falan izin verilmişti sen yararlanmadınmı bu izinden canımm

Selam kızlar
oğlumu şimdi ayağımda sallıyorum
uyuyacak sanırım
bir uyusa ben de işime gücüme baksam
ev süpürülecek toz alınacak yeemek yapılacak
anlıyacağınız çok işim var çok

Canım öncelikle yemeğini yap diğerlerini sonra yaparsın artık.

fbetuly nasılsın canım yine kızın oluyo he mi annesi ne güzel Allah bağışlasın ben kızları çok severim,Benim hiç kırkardeşim yok bari çok kızlarım olsun istiyorum ama oğlum da olsun tabi inşallah.Gerçi yaş ilerliyor bu dediklerim nasıl olacak ben de bilmiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…