- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 398
- 36
Canım öncelikle yemeğini yap diğerlerini sonra yaparsın artık.
fbetuly nasılsın canım yine kızın oluyo he mi annesi ne güzel Allah bağışlasın ben kızları çok severim,Benim hiç kırkardeşim yok bari çok kızlarım olsun istiyorum ama oğlum da olsun tabi inşallah.Gerçi yaş ilerliyor bu dediklerim nasıl olacak ben de bilmiyorum
Canım öncelikle yemeğini yap diğerlerini sonra yaparsın artık.
fbetuly nasılsın canım yine kızın oluyo he mi annesi ne güzel Allah bağışlasın ben kızları çok severim,Benim hiç kırkardeşim yok bari çok kızlarım olsun istiyorum ama oğlum da olsun tabi inşallah.Gerçi yaş ilerliyor bu dediklerim nasıl olacak ben de bilmiyorum
Amin canım inşallah hepimizin öyle olsunöyle yapıcam canım
inş istediğin kadar kızın ve oğlun olur
yaş çok ta öneli değil biliyosun
İstiyoruz da betülcüm elimize geçse,zaten Rana' yı güç bela tüpte yaptıksağol canım iyyiym çok şükür sen nasılsın.ewt bi kızım daha olucak inş.sende ranaya bi kızkardeş yap:)
İstiyoruz da betülcüm elimize geçse,zaten Rana' yı güç bela tüpte yaptık
canım geçen sene benim dr uma 21 yaşında yeni evli biri gelmişti çocuğunun olmama sebbi erken menapozdu ona çok üzülmüştüm
Amin canım inşallah hepimizin öyle olsun
Evet ama maalesef yaş 38 olunca önemli değil diyemiyorum prensesim ya:44::44::44:Biraz daha genç bir yaşta olsaydım bir kaç yıl daha beklerim derdim ama gerçi her şey Allahın takdiri...ALLAH vermek istemezse yaş genç olsa ne yazar dimi?
Hepinize hayırlı iftarlar kızlar Allah' a emanet olunuz
Evet öyle çok var , aslında Allah vermek istedikten sonra hiç bir şey engel olamaz, ne mucizeler vermiş Rabbim inşallah benim de isteyen herkesin de gönlüne göre versin Rabbimcanım geçen sene benim dr uma 21 yaşında yeni evli biri gelmişti çocuğunun olmama sebbi erken menapozdu ona çok üzülmüştüm
Rabbim isteyince oluyor herşey O nun takdiri
sana da canım
Merhaba sevinç hoşgeldin canım sana da hayırlı hafta sonlarıMutlu hafta sonlari hanimlarr
sara kaynosu iftara alacakti ne yapti nasil gec:18:ti
bir sevinçle topiğe geldim ama sevincim kursağımd akaldı.bugünlerde çok yoğun oldumu hep söylüyrm.ailevi sorunlaırm var eve bile gelmediğimiz günler oluyor beni merak etmeyin die arada yazıyrm sizee bakıyrmda o bile suç olmuş.keşke yazmayıp sizi gaygılandırsaydım belki böyle bir tepki almazdım.eve gelince yazıyrm saatlerce beklediğimd eoluyor topikte kimse gelmiyor bende çıkıyrm.okuyacak vaktim olmuyor çünkü eve gelincede ev işiydii çamaşır ütüydüüü bilg başında olmuyorum arada gelip bakıyrm size ama kimseler olmuyor.
artık haberde vermem merak etmeyinnn.
yinede hepinizi çok seviyorum allaha emanet olunnn.
hayırlı cumalar olsun herkeseee.
geçmişi okuyamadım.herkes iyidir umarım leyla ,sara daha ismini sayamadığım diğer arkadaşlar.
tünaydın hayırlı cumalarsaracım o fırçadan bende nasibimi alıyormuyum acaba:26: ben hiç bir topikte fazlakalamıyorum artık derdimide paylaşmak istemiyorum biliyomusun çünkü yoruldum her ay herkesle birlikte heyecanla bekleyip sonucun hüsranla bitmesinden
mesaj geldi canım..bende sana cevap yazdım...okursun tatlım..sara şimdi bunuda kıskanır...
Selam kızlar
oğlumu şimdi ayağımda sallıyorum
uyuyacak sanırım
bir uyusa ben de işime gücüme baksam
ev süpürülecek toz alınacak yeemek yapılacak
anlıyacağınız çok işim var çok
He yaw Sara ancak kıskançlık yapmış bi kerem bile beni merak etmemiş,oysa ben onu hep soruyorum dimi ama
Canım Prima kesinlikle Yahudinin malı ben Rana yeni doğduğunda kullanmıştım öğrenince bıraktım, müslüman kardeşlerimiz için mümkünse yahudi mallarından uzak duralım olmaz mı Leyloşum:44::44::44::44:Zaten Arakan'daki müslümanların hali gözümün önünden gitmiyor,Allah İslam düşmanlarını Kahhar ismiyle kahretsin inşallah...
Canım Buse'nin poposu bezden değil ya çok kaka yaptığından ya da aşırı sıcaklardan mahvolmuştur çünkü Rana da öyle.Bidenem hakiki zeytinyağını sür poposuna kuşumun Allahın izniyle iyileşir inşallah,ama havalar böyle sıcak ya devam edebilir dikkat etmemiz lazım dedim ya Rana da öyle. Hahi hazır sütleri kullanmayacaktın
Kullanma derim sağlıkla büyümesi için ama sen bilirsin yine,ben hazır olanlara güvenmiyorum ve Maranki de kesinlikle uzak durmamızı söylemişti...
Mutlu hafta sonlari hanimlarr
sara kaynosu iftara alacakti ne yapti nasil gec:18:ti
hepimizin sorunları var canım hiç birimiz güllük gülistanlık değiliz ama burada olmamızın sebebide birbirimize zor günlerimizde destek olmak sevinçli günlerimizde mutluluğumuzu paylaşmak zor günler geçiriyor olabilirsin anlarım saygılayla karşılarım Allah yardımcın olsun ama kusura bakma ama senin bu yaptığına zeytinyağı olmak denirinsan hiçmi arkadaşlarını merak etmez bunlar nasıl demez ama olsun sağlık olsun yinede bizde seni seviyoruz.
sağol canım seninde cuman mübarek olsun ben iyiyim sen nasılsın bebişin nasıl melike nasıl
merhaba melekcim yazdıklarım fırça amaçlı değildi canım insan arkadaşlarını merak ediyor ve aynı hassasiyeti karşı taraftanda bekliyo ama olsun sen nasılsın neden sıkıntılarını dile getirmekten vazcaydın bakim biz burda neciyiz arkadaşım elimizden hiç bişey gelmese bile dua ederiz ve emin ol senin yada diğer arkadaşların sıkıntılarını yazmaları beni sıkmaz sadece durumuna üzülür dua ederim elimden geldiğince seni seviyom men tızım
kıskanmam bikere tamam mı yazışın siz özelden yazışın
merhaba prensesim Allah oğluna iyi uykular versin sende accık dinlen işi gücü yaparsın önce yemeklerini hallet
kız cadı merak ediyorum bikere ama yazmamışım sadece o da şu yüzden rananın rahat vermediğini bildiğim için bu sebebten gelemedi dedim heralde yoksa hep aklımdasınız canım menim
sanada mutlu hafta sonları canım
kaynanamlar bugünde bende kalacaklar dün gece güzel geçti bak menümü yazayım sana
mercimek çorbası
karalahana sarması
etli taze fasulye
bulgur pilavı
fırında tavuklu güveç
patates salatası
sütlaç (kaynanam sevdiği için)
tulumba tatlısı (bu hazır ama bunuda görümcelerim sevdiği için aldım)
bugüne de sarma çorba sütlaç var ama karnıyarık ve pirinç pilavı yapayım diyorum nasıl olur acep:44::44::44::44::44::44::44:
Cok iyi olur hayatim karniyariktan banada gonder
sen calismiyormusun hayatim dun is yokmuydu
yoksa yarin da mi sendelerrrr
Olsun Rana'nın rahat vermediğini düşünsen bile sor bence merak edilmek güzel, illa dememiz mi lazım hııııııııııııhepimizin sorunları var canım hiç birimiz güllük gülistanlık değiliz ama burada olmamızın sebebide birbirimize zor günlerimizde destek olmak sevinçli günlerimizde mutluluğumuzu paylaşmak zor günler geçiriyor olabilirsin anlarım saygılayla karşılarım Allah yardımcın olsun ama kusura bakma ama senin bu yaptığına zeytinyağı olmak denirinsan hiçmi arkadaşlarını merak etmez bunlar nasıl demez ama olsun sağlık olsun yinede bizde seni seviyoruz.
sağol canım seninde cuman mübarek olsun ben iyiyim sen nasılsın bebişin nasıl melike nasıl
merhaba melekcim yazdıklarım fırça amaçlı değildi canım insan arkadaşlarını merak ediyor ve aynı hassasiyeti karşı taraftanda bekliyo ama olsun sen nasılsın neden sıkıntılarını dile getirmekten vazcaydın bakim biz burda neciyiz arkadaşım elimizden hiç bişey gelmese bile dua ederiz ve emin ol senin yada diğer arkadaşların sıkıntılarını yazmaları beni sıkmaz sadece durumuna üzülür dua ederim elimden geldiğince seni seviyom men tızım
kıskanmam bikere tamam mı yazışın siz özelden yazışın
merhaba prensesim Allah oğluna iyi uykular versin sende accık dinlen işi gücü yaparsın önce yemeklerini hallet
kız cadı merak ediyorum bikere ama yazmamışım sadece o da şu yüzden rananın rahat vermediğini bildiğim için bu sebebten gelemedi dedim heralde yoksa hep aklımdasınız canım menim
sanada mutlu hafta sonları canım
kaynanamlar bugünde bende kalacaklar dün gece güzel geçti bak menümü yazayım sana
mercimek çorbası
karalahana sarması
etli taze fasulye
bulgur pilavı
fırında tavuklu güveç
patates salatası
sütlaç (kaynanam sevdiği için)
tulumba tatlısı (bu hazır ama bunuda görümcelerim sevdiği için aldım)
bugüne de sarma çorba sütlaç var ama karnıyarık ve pirinç pilavı yapayım diyorum nasıl olur acep:44::44::44::44::44::44::44:
Sana da mutlu huzurlu hamile kalacağın bir ayın güzel günleri olsun, inşallah bu arada ben de hamiş olurumgünaydın kızlar
herkese sağlıklı mutlu ve huzurlu hafta sonları
dün doktora gittim dişimdeki dikişleri aldırdım iyileşmeye başlamışlar çok şükür
bideeeeeee bi fanus ve iki küçük japon balığı aldım çok şekeyley sabah yemlerini verdim gidip gelip onlara bakıyorum
leyloşum beni merak etmişsin canım ama dün o kadar yoğundumki hiç nete bakamadım doktordan gelip mutfağa koştum sen nasılsın buse nasıl oldu pişik oldu demişsin bepanteen krem varya ondan sürsen iyi gelir belki
Olsun Rana'nın rahat vermediğini düşünsen bile sor bence merak edilmek güzel, illa dememiz mi lazım hıııııııııııı
Kız Sara keşke bu yemekler burda olsa yapmaya üşeniyorum,akşama arkadaşlarla parka gidicez evden götürücez yemekleri.
Sana da mutlu huzurlu hamile kalacağın bir ayın güzel günleri olsun, inşallah bu arada ben de hamiş olurum
Ayyy yerim senin caponlarını
gönderirim canım ne demek yeterki iste
ben çalışıyorum canım ama dün doktora gitmek için izin aldım dişimdeki dikişleri aldıracaktım doktor için izin almışken daha gitmedim işe
eve gelip yemeklerimi yetiştirdim
bi gün önceden de temizliğimi yapmıştım ama çok yoruldum inan şimdi bile pestilim çıkmış gibi
sahurada peynirli poğaça yapmıştım bu geceye ne yapsamki :26::26::26::26::26::26:
yarın giderler sanırım
slm arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır kulübe giremiyorum hamileligin verdigi sıkıntıdan dolayı pc başına geçemiyordum arkadaşlar ben ogluşumu dogurdum 22 temmuzda zor bi dogum oldu yeni ayaklanabildim kusura bakmayın biraz geç haber verdim ama dedigim gibi zor bi dogumdu sezeryanla dogum yaptım ama kan pıhtılaşması nedeni ile kanamamı durduramadılar ve aynı zamanda kanım çok düşük çıkıyomuştu yogunbakımda yattım 1 gece alllahıma şükürler olsun şimdi ogluşumda bende iyiyiz rabbim tüm isteyenlere bu güzel duyguyu taddırır inşallahhh
sağlıkla büyüt canımmm facede resimlerini gördümmm allah nazardan saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?