Sabırla Bebeğini Bekleyenler

selamlarrr.
taze anneler yeni bebişleri okudukça gözüm korktu anammmmmm.ben napcam bizim cadıyla acaba:)
hamilelik ayrı bi stres insan bişeyin tadını çıkaramıyoo ki yaa.bu çarşamba 4lü test sonucumu alcam .aklıma kötü bişe getirmesemde
isteristemez stres yapıyorum.
reflü demişsiniz bebeklerde aman allah korusun.bende reflü çıktı resmen canım çıkıyo.çoık zormuş.artık kusmaya bile başladım yani.ilk 3 ay çok güzel geçmişti.bende bi terslik var galibaa:)

günaydın kızlar
hala gelen giden olmamış
bu gece 3 saat uyudum çok mutluyum
bugünlerde oğlumu sünnet ettirmek istiyorum
şimdi cesaretimi toplamaya çalışıyorum

sen tecrübelisin ya canım,kolay atlatırsın,biz bebek ne ister,ne yapmalıyız ı bilemedik baştan,teoriyle pratik arasında dağlar kadar fark varmış
günaydın kızlar
hala gelen giden olmamış

ben de bayramdan sonraya düşünüyorum nasipse

günaydı kızlarrr dün yoktum ŞEHİT HABERLERİNE ÇOK ÜZÜLDÜM RABBİM AİLELEİRNE SABIR VERSİNN
belimdene çok fene bir ağrı var sebebini bilmediğim

gunaydin kizlar yeni hafta yeni umutlar ... hakimizda en hayirli neyse onu yasiyalim .... biz iyiz ama belim feci ariyo oturup kalkama benim icin bir kyabus oldu herseyin hayirlisi ..........

merhaba kızlar ben bugünlerde çok yoğunum ev iş misafir temizlik koşturuyorum inşallah sizler iyisinizdir

leyla buse rahatsız demişsin nasıl oldu şimdi iyimi

hatres küstünmü kız artık gelmiyosun

kardelen ve prenses oğluşlarını sünnet ettirecekmiş şimdiden hayırlı uğurlu olsun

cadı kızlar biraz daha dayanır inşallah bizi habersiz bırakma

günaydın kızlar
hala gelen giden olmamış
şimdiden hayırlı olsun prensesim...sağlıkla sıhhatle inşallah bitanem...
ah saracım ah...cumadan beri anamdan emmidiğim süt burnumdan geldi...cuma akşamı işten eve geldim ateşi yine hafif vardı..akşam dolven verdim..düşmesi gereken ateş gittikçe yükseliyordu...gece 00:30 da uyuttum..sonra birden ağlama sesiyle gece 1:30 gibi yataktan fırladım...hemen busenin odasına koştum..annem kucağına almış uykudan uyanmış ama bebek ateşten yanıyordu...Aman Yarabbim belki 40 ın bile üstündeydi yanakları al al olmuştu...hemen kucağıma aldığım gibi eşimin yanına gittim..kaldırdım onu uykudan apar topar hastaneye acile koştuk..hastene bize yarım saatlik yol....çocuk susmuyor arabada yarım saatlik yol sanki bana 10 saatlik gibi geldi...yolda giderden buse üzerime kustu..kusunca biraz ferahladı ateşi biraz düşer gibi oldu sanki...hemen özelin aciline gittik...ordada öküz birini doktor diye koymuşlar..Allahım adam yerinden kıpırdamıyordu...eşim doktora bağırdı çocuğa bakacaksın herhalde dimi dedi...zor tuttum valla üstüne yürüyecekti..bebek bas bas hasteneyi inletiyor adam öküz gibi yerinden kalkmıyor..hemen hemşire koştu ateşi ölçüldü...doktor muayene etti ama bilmem o hayvana kim diploma vermiş..Allah böylelerini kahretsin ya mübarek etmediğim beddua kalmadı valla...eşim dediki bu bizi oyalacak tahlille dedi..hakketen öyle oldu..herifçioğlu bişey bilmiyorki birde doktor olmuş...neyse idrar kan tahlili alındı o ara annemle bohçanın içine koyup acilde salladık ara ara emzirdim..çocuk sanki kollarımda eridi ya...kan alınırken üzerine eğildim öpe öpe zor sakinleşdirdim gözlerimin yaşı durmadı valla annelik işte insan dayanamıyor...sabah saat 6 ya geliyordu ve hiç bir müdahale yapmadı ara ara ateşine baktılar sonra o öküz herif yanımıza geldi...çocuk doktoru 9 da gelir ona gösterelim bir görsün dedi...bişey bilmiyorki acile doktor olmuş birde..eşime dedim bundan şikayetçi olalım dedim ...bu işin peşini bırakmayalım dedim..neyse eve geldik 9 da tekrar çocuk doktoruna gittik...doktor bir güzel muayene etti..boğazları kızarmış dedi...karnından film çekti..çok gazı var dedi..buse uyandı devamını yazarım yine

insalla dayanirla canim ama gitikce zor oluyo ALLAHTA sana yardim etsin hem is hem misafir yorulman gayet normal dikat et kendine

canim cok cok gecmis olsun ALLAH acil sifa versin BUSEYE ... insalla birdaha yasamasiniz boyle bir gece

geçmiş olsun canım Allah şifa versin kuzumuza her diploma alan malesef doktor olmuyo leyloşum sıkma canını neyseki anlayan bi doktor bulmuşsunuz canım

leyloş çok geçmiş olsun canım ya Allah şifa versin çok üzüldüm

saracım sağol canım

sağol prensesim oğluşun daha iyidir inşallah

insalla canim dikat et kendine ... benimde bugun dok. kontrolum vardi cadilar gayet iyi yaklasik 2 500 gr olmuslar dok. hersey iyi gidiyor dedi insalla daha iki hafta dayanirlar

sağol canım dikkat ediyorum ama bu sıcaklarda dolaptan su işçmesen olmuyo içincede hasta oluyosun neyseki bugün daha iyiyim

ikizlere maşşallah az kaldı iki hafta daha dayansınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…