Sabırla Bebeğini Bekleyenler

insalla dayanirlar canim ama dunden beri benim kafami kurcaliyan birsey var ben 4 haftadir hic kilo almadim bu cadilar bu kiloyu nereden aldi sanirim hemsire yalnis soyledi :26: evet dolaptan suyu bende cok iciyorum icim volkan gibi yaniyor butun gun ama dikat etmek zorundayiz sen calisan birisin ben se iki can tasiyorum

canim cok cok gecmis olsun ALLAH acil sifa versin BUSEYE ... insalla birdaha yasamasiniz boyle bir gece

leylacım çok geçmiş olsun buseye.en kısa zamanda atlatır inş.

leyloş çok geçmiş olsun,rabbim şifa versin tüm bebelere

geçmiş olsun canım Allah şifa versin kuzumuza her diploma alan malesef doktor olmuyo leyloşum sıkma canını neyseki anlayan bi doktor bulmuşsunuz canım

leyloş çok geçmiş olsun canım ya Allah şifa versin çok üzüldüm

saracım sağol canım
Kızlar hepinize teşekkür ediyorum...güzel dualarınıza yürekten aminnnnnn diyorum canlarım ....
leylaaaaaa nerdesin kız az gelde bi haber ver buse nasıl oldu merak ediyorum
iki gündür izinliydim canım..bugün işe başladım...2-3 gündür ilaçlarını kullanıyoruz...çok şükür durumu daha iyi teyzesi...inşallah tamamen iyileşecek...hafta sonu çok sıkıntı çekti bebeğim tabi bizde...ilginize teşekkür ederim canım benim...

10 büyük insan hasta olsun ama çocuk olmasın ya...ne kadar zor...Allahım tüm yavrularımıza şifa versin..

10 büyük insan hasta olsun ama çocuk olmasın ya...ne kadar zor...Allahım tüm yavrularımıza şifa versin..

şükür neyseki iyiymiş busemiz canım haklısın çocuklar hasta oldumu daha zor çünkü kendilerini ifade edemiyolar

şükür neyseki iyiymiş busemiz canım haklısın çocuklar hasta oldumu daha zor çünkü kendilerini ifade edemiyolar
evet saracım ya çok zor oluyor canım...derdini söyleyemiyor şuram ağrıyor diyemiyor...anca ağlıyor hemde hiç susmamacasına...Rabbim birdaha böyle şeyler yaşatmasın hiç kimseye...insan böyle durumlarda annesinin değerini daha iyi anlıyor valla...insanın o anda evladı için canını bile veresi geliyor yeterki iyi olsun ağlamasın yavrum diye... sen nasılsın canım..halsizim diye yazmışsın umarım kötü bişey yoktur...herkes grip bu ara dikkat et kendine saracım...

biraz daha dayansınlar canım...benim eltimde ikizlere hamile..oda bugün yarın doğuracak..belkide aynı anda doğurursunuz...oda 36 haftalık hamile sanırım...

Selam kızlar nasılsınız? Uzun zamandan sonra gelebildim tekrar... Leyla Buse hasta mı oldu? Çok geçmiş olsun canım... Ben yine tedaviye basladım bu ay ama galiba gene husran( pembe akintilarla haber verdi bugun kirmizilar, cok moralim bozuk(
Sizler nasilsiniz? Sara, Kardelen, Cadi.... Ve diger kizlar umarim herkes iyidir... Opuyorum hepinizi

grip değilimde canım bi halsizlik var üstümde yutkunurken boğazımda ağrıyo inşallah hasta olmam

evet canım annelerimizin kıymetini anca böyle zamanlarda anlıyoruz evlat başka bişey olsa gerek analık zaten kutsal başka söze gerek yok

hoşgeldin kadercim uzun zamandır kayıplardaydın özlettin kendini nasılsın neler yapıyosun tedavi derken tüp bebek falan mı

bende mayıs ayında tüp bebek denedim ama olmadı inşallah kendiliğinden gelir bebeklerimiz

kardelen oğlunu doğurdu onunla ilgileniyo şimdilerde

cadıda ikizlere hamile eli kulağında doğurdu doğuracak

leyloşun busesi hastaydı ama şimdi daha iyice

Son düzenleme:
kızlar bugünbkü menümü yazayım sizlerde gelince yazın menülerinizi

ayran aşı
etli kurufasulye
pirinç pilavı
kadınbudu köfte
yoğurtlu yeşil fasulye
salata
yoğurt
baklava
kavun karpuz
şeftali armut

ayran aşı
etli kurufasulye
pirinç pilavı
kadınbudu köfte
yoğurtlu yeşil fasulye
salata
yoğurt
baklava
kavun karpuz
şeftali armut

Tüp bebek değil canım, ondan önce ilacla deniyelim dedik yine, klomen ve menogon igne, ama yine olmadi, 3 ay boyle deneyecegiz olmazsa tüp yapacagiz biz de... Demek sen de tup denedin ama olmadi, kısmetten ziyade olmuyor iste Saracim, vardir bir hayir diyorum ama ben cok yoruldum artik ya, cok mu kafaya takiyorum ondan mi olmuyor acaba diyorum... İnsallah en yakin zamanda gelir bebislerimiz...
Gecmise baktim biraz, Kardelen dogurmus evet, hayirli olsun... Saglikli, mutlu, guzellilerle dolu bir hayati olsun bebisinin Kardelencim :))
Cadinin da az kalmis doguma, saglikla kucagina al ikizlerini Cadicim.. :))

evet fazla kafaya takmakla alakası var canım hemde çok ama kafaya takmayıpta ne yapacaz yada nasıl kafamızdan atacaz ben bunu bilmiyorum.olacak elbet olacak ama inşallah çok gecikmeden olur bazen bende dayancak gücüm kalmadı diyorum ama sonra topluyorum kendimi Allah büyük şu anda olmuyosa vardır bi bildiği

Aynen canim, her ay 'bu ay kafaya takmiyacagim' diyorum ama nafile yine kendimi dusunurken buluyorum her gün... Zamani gelince olacak elbet ama insallah gecikmeden olur canim, isteyen herkese nasip etsin Allahim...

hg bitanem..özlettin kendini..nerelerdesin bakayım sen?hafta sonu buse çok hasta oldu teyzesi..acillik olduk..ama şükürler olsun şuan iyi...umarım en kısa zamanda Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin canım...kafana fazla takma..bu iş birazda moral işi...umursamadığın zaman kendiliğinden bile gelir bak göreceksin...çok öpüyorum seni canım benim...
valla havadan mı nedir herkes öyle söylüyor saracım ya..dikkat et kendine...soğuk şeyler yiyip içme..dişin düzeldimi ne alemde...?dikişler alınınca biraz daha rahatladın sanırım..

ayran aşı
etli kurufasulye
pirinç pilavı
kadınbudu köfte
yoğurtlu yeşil fasulye
salata
yoğurt
baklava
kavun karpuz
şeftali armut
ayran aşı nedir canım...?yoğurtlu çorbamı?yoksa şu adana taraflarında soğuklu aş diyorlar omu..yarma ve nohutla yapılan naneli?:26::26:menün bir harika...ellerine sağlık tatlişim..

Slm kızlar nasılsınız,iyi olmanızı diliyorum. Leylacım Buse için çok geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin...

Hosbulduk Leylacım, geldim artık buralardayım, çok özledim ben de sizi:)) Busenin iyi olmasina sevindim canim, opuyorum ben de seni

Saracım sen üşütmüşsün, prensesim sen bayılmışsın, cadıcım senin de küçük cadılar seni zorlamış okuduğum kadarıyla, hepinize geçmişler olsun...

merhaba kızlar geçmişi okuyamadım yağmurumu en son yine hastaneye götürdük ilaç yazdılar taşını düşürmesi
için 1.5 ay sonra tekrar kontrole gidecez çoook şükürr kızım 3 gündür televizyona alışmış onüne bırakıyorum gidip işimi
yapıyorum çook şükür yaaa böyle sakin olacağını gözlerimle göreceğime inanmıyordum maşlaahhh
bu rada oruç tutamıyorum arada bi tutuyorum çünkü doktor bol bol emzir ve su ver inşallah iyleşir
yorumlarınız içinde çook tşk ederim çok sağolun sizede içimi dökmeseydim deliririm herhalde
saracım sende iyisin inşallah bu arada leylacım buse nasıl umarım iyidir hepinizi ayrı ayrı öpüyorum

hoşgeldin kadercim,geçen gün profiline baktım en son ne zaman girmiş,neler yapıyo diye,geldiğini gördüm ama buraya yazmanı bekledim
inşallah tedavinin sonucudur pembe akıntılar,bebişinin gelişinin işareti olsun,değilse de yeni dönem kendiliğinden gelsin canım
teşekkür ederim güzel dileklerin için
leylacım gerçekten çocuğun hasta olması çok zormuş,ben geçen hastanede ne rahatsız çocuklar gördüm,rabbim acil şifa versin hepsine,annelerine de dayanma gücü versin,dermansız hastalık olmasın hiçbirininki inşallah
yafff sara,kızıyom ama heee,ben yapamadıkça önümde kocaman kocaman menüler görmek gıcık ediyo,uzanamadığım ete mundar diyom zaaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…