Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sağol leyloşum sanırım havalardan ama şimdide boyun fıtığım zorlamış dün gece hiç uyuyamadım bu ara hergün misafir alınca sanırım yorgun düştüm işten eve git koştur koştur iftara yemekler hazırla herkes gidirnce evi sil süpür ertesi güne iş kalmasın diye sonra sahura kalk tekrar yat çok yoruldum canım ya

ayran aşı şöyle bi çorba canım

aşurelik buğdayı bi kaç saat önceden ıslatıyosun pişiriyosun soğutuyosun sonra koyu bi ayran yapıp içine buğdayları ekliyosun ve kaynayana kadar karıştırıyosun kaynadıktan sonra içine bolca maydanoz doğruyosun ve ocaktan indirdikten sonra tuzunu ekliyosun soğuduktan sonra yaz günleri için harika bi çorba oluyo.ama kaynayana kadar karıştırama dersen vede ayranın kıvamını tutturamamaktan dolayı çorbanın kesilmesinden korkarsan kaynatmadan da yapabilirsin ayranı yap buğdayları ekle ben o zamanda maydanoz yerine kuru nane katıyorum öylede güzel oluyo

Saracım sen üşütmüşsün, prensesim sen bayılmışsın, cadıcım senin de küçük cadılar seni zorlamış okuduğum kadarıyla, hepinize geçmişler olsun...

sağol canım ama bunca zamandır nerdeydin yazmamışsın :44::44::44::44::44::44::44:

yağmurun düzelmesine sevindim canım bundan sonra daha iyşi olur inşallah o taşıda düşürürde iyi olur yavrun canım menim sen nasılsın moralin nasıl ben bildiğin gibiyim işte

kıyamam canım ya kızma ama ahmetcik büyüsün sende yaparsın daha olmadı ban gelirsin ben sana yaparım güzel mamalar

günaydınalrrr canlarrrrrrr nasılsınızzzz

günaydın yetercim nasılsın ne var ne yok canım

Slm kızlar nasılsınız,iyi olmanızı diliyorum. Leylacım Buse için çok geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin...
saol bitanem...nerelerdesin hatresim..özledik seni ya...internettemi sorun vardı canım...bizi sensiz bırakma...özlüyoruz ama...rana nasıl umarım iyidir..öksürüğü iyileştimi kuzumuzun?
Hosbulduk Leylacım, geldim artık buralardayım, çok özledim ben de sizi:)) Busenin iyi olmasina sevindim canim, opuyorum ben de seni
saol bitanem...çok şükür daha iyi teyzesi...çocuk biraz biraz yürümeye başlamıştı hastalanınca onuda bıraktı..nazar değdi yavruma ya...
yağmurun iyi olmasına çok sevindim canım...busede iyi çok şükür teyzesi..ilaçlarını kullanıyoruz...uzaktan ateş ölçer siparişi verdim...yarın gelir sanırım...koltuk altındakiyle ölçtürmüyor..hemen çekip çıkarıyor..eşimde internetten satın aldı...onu bekliyorum bakalım..umarım kullanışlı olur..hastanelerde olandan aldık...sende iyiki varsın...canım oruç tutma..emzikli kadına zaten oruç yok...sütün tamamen kesilir..bir giderse bir daha gelmez...kaza edersin nasılsa...bende seni ve yağmuru öpüyorum bitanem...demek tv ye alıştı ..yerim ben o cimcimeyi..eşinle ilgili gelişme varmı canım?umarım aranız daha iyidir...
aminnnnnnn kardelenim ya...gerçekten çok zor..Rabbim dermansız dert vermesin...ahmetçik nasıl iyimi?

soğuklu aşı bende çok severim...üniversitede adanalı bir ev arkadaşım vardı..o hep yapardı...bayılırım ben ya...onunkinde maydonoz yoktu nane serpiyordu üzerine içine buğday ve nohut haşlayıp koyuyordu..eminim ki seninkide süper oluyordur saram....ellerine sağlık tatlişim...kendini çok yorma ya..bak fıtığın yine nüksetmiş...hasta olma saracım aman dikkat...

hıııııı aynı çorbaymış ama ben nohut katmıyorum canım yöreden yöreye farklılık gösteriyo sanırım

sen nasılsın buse nasıl bugün

günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyorr saracım döktürmüşsün gene nefis yemek tariflerini

günaydın canım nasılsın

yemek yapmayı seviyom ben yaaaaaa

hamd olsun canım iyi olmaya çalışıyorum 2 gecedir sahura kalkmıyorum uyku tatlı geliyor Allahım affetssin
banada ramazanda bi zor geliyorr yemek yapmak anlatamam öylee böyle ramazan bitiyorr bi haftaa kaldı

hıııııı aynı çorbaymış ama ben nohut katmıyorum canım yöreden yöreye farklılık gösteriyo sanırım

sen nasılsın buse nasıl bugün
evet canım..yöreden yöreye değişiyor...her yörenin tadı güzel bence...buse sabah pörtledi uyandı...bırakmadı peşimi..bir babası aldı bir ben..gideceğimizi anladı ananeye gitmiyor..kadın kucağına alınca ağlıyor..artık bahçeye indirdim gönlü olsun diye...babası arabaya bindirdi beni işe bıraktılar.arabada hemen anneme verdim çığlığı bastı oynuyordu kucağımda etrafı izliyordu...araba giderken hala ağlıyordu..anne bırakma beni der gibi...yani çok zor oluyor..bu durumlarda çalışan anne olmaktan nefret ediyor insan...
leyloş A 101 de bugün güveç seti var gördünmü gidip alsam diyorum
A101 ne saracım...al canım al...fiyatı ne kadar ? güzel güveçler yap bizde sana yemeye gelelim..

çalışan anne olmak çok zor haklısın ama çalışmadan da olmuyo canım hayat şartları malum

Allah seni kahretmesin emi A 101 market hai şu bim in benzeri şimdi sakın bim ne diye sorma bak linki vereyim bak

güveçin fiyatı uygun 12 liramı ne altı tane kaesside 6 lira gibi bişey

A 101 - Hoşgeldiniz

Son düzenleme:
günaydın canım iyi olmanıza sevindim bende iyi diyeyim iyi olayım modundayım boyun fıtığım zorluyo beni

iyiz demek adet olmus aslinda bel arisindan zor oturup kalkiyorum cadilarda iyice asaya inmis onlara zarar vermemek icin nasil oturup kalkicami sasiriyorum ikiz bebek tasimak nekadar zormus sanada gecmis olsun canim boyun

leyla nasilsin Buse bu sabah pesinden aglamis ay kiyamam nekadar zordur ayrilmak ondan ... ALLAH kolaylik versin calisan kadinlara

güzelmiş saracım ya...nasıl alınabilir bunlar..net üzerinden mi alacaksın?valla benimde hoşuma gitti heee..süper bişey...nasıl alacaz canım?:26::26:

leyla nasilsin Buse bu sabah pesinden aglamis ay kiyamam nekadar zordur ayrilmak ondan ... ALLAH kolaylik versin calisan kadinlara
amin bitanem...gerçekten o ağlayınca artık benim gözlerim doluyor..hasta olduğundan beri bana daha düşkün oldu...evde eşime gidince bana hiç gelmezdi..şimdi kollarımı açıp gel kızım deyince babasının kucağından kendini atıyor hemen...ALLAHIM YOKLUKLARINI GÖSTERMESİN CANIM..Rabbim sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin olmayanlarada tez vakitte nasip etsin...Rabbim yaşantımızdan bu güzellikleri eksik etmesin inşallah cadıcım...ikizler zorluyor ha seni...benim eltimde çok şikayetci..oda akşamlı sabahlı...doğum sancısı başlamış ama doktor durdurmuş onun doğumuda ....1-2 hafta daha sabredin demiş...Allah zorda olanları kurtarsın sağlıkla inşallah...

444 4 101 nolu teli arayınca siparişle gelir sanırım...market bulamazsan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…