biraz daha dayansınlar canım...benim eltimde ikizlere hamile..oda bugün yarın doğuracak..belkide aynı anda doğurursunuz...oda 36 haftalık hamile sanırım...
Saracım sen üşütmüşsün, prensesim sen bayılmışsın, cadıcım senin de küçük cadılar seni zorlamış okuduğum kadarıyla, hepinize geçmişler olsun...
hg bitanem..özlettin kendini..nerelerdesin bakayım sen?hafta sonu buse çok hasta oldu teyzesi..acillik olduk..ama şükürler olsun şuan iyi...umarım en kısa zamanda Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin canım...kafana fazla takma..bu iş birazda moral işi...umursamadığın zaman kendiliğinden bile gelir bak göreceksin...çok öpüyorum seni canım benim...
valla havadan mı nedir herkes öyle söylüyor saracım ya..dikkat et kendine...soğuk şeyler yiyip içme..dişin düzeldimi ne alemde...?dikişler alınınca biraz daha rahatladın sanırım..
ayran aşı nedir canım...?yoğurtlu çorbamı?yoksa şu adana taraflarında soğuklu aş diyorlar omu..yarma ve nohutla yapılan naneli?:26::26:menün bir harika...ellerine sağlık tatlişim..
Saracım sen üşütmüşsün, prensesim sen bayılmışsın, cadıcım senin de küçük cadılar seni zorlamış okuduğum kadarıyla, hepinize geçmişler olsun...
merhaba kızlar geçmişi okuyamadım yağmurumu en son yine hastaneye götürdük ilaç yazdılar taşını düşürmesi
için 1.5 ay sonra tekrar kontrole gidecez çoook şükürr kızım 3 gündür televizyona alışmış onüne bırakıyorum gidip işimi
yapıyorum çook şükür yaaa böyle sakin olacağını gözlerimle göreceğime inanmıyordum maşlaahhh
bu rada oruç tutamıyorum arada bi tutuyorum çünkü doktor bol bol emzir ve su ver inşallah iyleşir
yorumlarınız içinde çook tşk ederim çok sağolun sizede içimi dökmeseydim deliririm herhalde
saracım sende iyisin inşallah bu arada leylacım buse nasıl umarım iyidir hepinizi ayrı ayrı öpüyorum
hoşgeldin kadercim,geçen gün profiline baktım en son ne zaman girmiş,neler yapıyo diye,geldiğini gördüm ama buraya yazmanı bekledim
inşallah tedavinin sonucudur pembe akıntılar,bebişinin gelişinin işareti olsun,değilse de yeni dönem kendiliğinden gelsin canım
teşekkür ederim güzel dileklerin için
leylacım gerçekten çocuğun hasta olması çok zormuş,ben geçen hastanede ne rahatsız çocuklar gördüm,rabbim acil şifa versin hepsine,annelerine de dayanma gücü versin,dermansız hastalık olmasın hiçbirininki inşallah
yafff sara,kızıyom ama heee,ben yapamadıkça önümde kocaman kocaman menüler görmek gıcık ediyo,uzanamadığım ete mundar diyom zaaaar
günaydınalrrr canlarrrrrrr nasılsınızzzz
saol bitanem...nerelerdesin hatresim..özledik seni ya...internettemi sorun vardı canım...bizi sensiz bırakma...özlüyoruz ama...rana nasıl umarım iyidir..öksürüğü iyileştimi kuzumuzun?Slm kızlar nasılsınız,iyi olmanızı diliyorum. Leylacım Buse için çok geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin...
saol bitanem...çok şükür daha iyi teyzesi...çocuk biraz biraz yürümeye başlamıştı hastalanınca onuda bıraktı..nazar değdi yavruma ya...Hosbulduk Leylacım, geldim artık buralardayım, çok özledim ben de sizi:)) Busenin iyi olmasina sevindim canim, opuyorum ben de seni
yağmurun iyi olmasına çok sevindim canım...busede iyi çok şükür teyzesi..ilaçlarını kullanıyoruz...uzaktan ateş ölçer siparişi verdim...yarın gelir sanırım...koltuk altındakiyle ölçtürmüyor..hemen çekip çıkarıyor..eşimde internetten satın aldı...onu bekliyorum bakalım..umarım kullanışlı olur..hastanelerde olandan aldık...sende iyiki varsın...canım oruç tutma..emzikli kadına zaten oruç yok...sütün tamamen kesilir..bir giderse bir daha gelmez...kaza edersin nasılsa...bende seni ve yağmuru öpüyorum bitanem...demek tv ye alıştı ..yerim ben o cimcimeyi..eşinle ilgili gelişme varmı canım?umarım aranız daha iyidir...merhaba kızlar geçmişi okuyamadım yağmurumu en son yine hastaneye götürdük ilaç yazdılar taşını düşürmesi
için 1.5 ay sonra tekrar kontrole gidecez çoook şükürr kızım 3 gündür televizyona alışmış onüne bırakıyorum gidip işimi
yapıyorum çook şükür yaaa böyle sakin olacağını gözlerimle göreceğime inanmıyordum maşlaahhh
bu rada oruç tutamıyorum arada bi tutuyorum çünkü doktor bol bol emzir ve su ver inşallah iyleşir
yorumlarınız içinde çook tşk ederim çok sağolun sizede içimi dökmeseydim deliririm herhalde
saracım sende iyisin inşallah bu arada leylacım buse nasıl umarım iyidir hepinizi ayrı ayrı öpüyorum
aminnnnnnn kardelenim ya...gerçekten çok zor..Rabbim dermansız dert vermesin...ahmetçik nasıl iyimi?hoşgeldin kadercim,geçen gün profiline baktım en son ne zaman girmiş,neler yapıyo diye,geldiğini gördüm ama buraya yazmanı bekledim
inşallah tedavinin sonucudur pembe akıntılar,bebişinin gelişinin işareti olsun,değilse de yeni dönem kendiliğinden gelsin canım
teşekkür ederim güzel dileklerin için
leylacım gerçekten çocuğun hasta olması çok zormuş,ben geçen hastanede ne rahatsız çocuklar gördüm,rabbim acil şifa versin hepsine,annelerine de dayanma gücü versin,dermansız hastalık olmasın hiçbirininki inşallah
yafff sara,kızıyom ama heee,ben yapamadıkça önümde kocaman kocaman menüler görmek gıcık ediyo,uzanamadığım ete mundar diyom zaaaar
soğuklu aşı bende çok severim...üniversitede adanalı bir ev arkadaşım vardı..o hep yapardı...bayılırım ben ya...onunkinde maydonoz yoktu nane serpiyordu üzerine içine buğday ve nohut haşlayıp koyuyordu..eminim ki seninkide süper oluyordur saram....ellerine sağlık tatlişim...kendini çok yorma ya..bak fıtığın yine nüksetmiş...hasta olma saracım aman dikkat...sağol leyloşum sanırım havalardan ama şimdide boyun fıtığım zorlamış dün gece hiç uyuyamadım bu ara hergün misafir alınca sanırım yorgun düştüm işten eve git koştur koştur iftara yemekler hazırla herkes gidirnce evi sil süpür ertesi güne iş kalmasın diye sonra sahura kalk tekrar yat çok yoruldum canım ya
ayran aşı şöyle bi çorba canım
aşurelik buğdayı bi kaç saat önceden ıslatıyosun pişiriyosun soğutuyosun sonra koyu bi ayran yapıp içine buğdayları ekliyosun ve kaynayana kadar karıştırıyosun kaynadıktan sonra içine bolca maydanoz doğruyosun ve ocaktan indirdikten sonra tuzunu ekliyosun soğuduktan sonra yaz günleri için harika bi çorba oluyo.ama kaynayana kadar karıştırama dersen vede ayranın kıvamını tutturamamaktan dolayı çorbanın kesilmesinden korkarsan kaynatmadan da yapabilirsin ayranı yap buğdayları ekle ben o zamanda maydanoz yerine kuru nane katıyorum öylede güzel oluyo
sağol canım ama bunca zamandır nerdeydin yazmamışsın :44::44::44::44::44::44::44:
yağmurun düzelmesine sevindim canım bundan sonra daha iyşi olur inşallah o taşıda düşürürde iyi olur yavrun canım menim sen nasılsın moralin nasıl ben bildiğin gibiyim işte
kıyamam canım ya kızma amaahmetcik büyüsün sende yaparsın daha olmadı ban gelirsin ben sana yaparım güzel mamalar
günaydın yetercim nasılsın ne var ne yok canım
soğuklu aşı bende çok severim...üniversitede adanalı bir ev arkadaşım vardı..o hep yapardı...bayılırım ben ya...onunkinde maydonoz yoktu nane serpiyordu üzerine içine buğday ve nohut haşlayıp koyuyordu..eminim ki seninkide süper oluyordur saram....ellerine sağlık tatlişim...kendini çok yorma ya..bak fıtığın yine nüksetmiş...hasta olma saracım aman dikkat...
günaydın kızlar nasılsınıznasıl gidiyorr saracım döktürmüşsün gene nefis yemek tariflerini
günaydın canım nasılsın
yemek yapmayı seviyom ben yaaaaaa
evet canım..yöreden yöreye değişiyor...her yörenin tadı güzel bence...buse sabah pörtledi uyandı...bırakmadı peşimi..bir babası aldı bir ben..gideceğimizi anladı ananeye gitmiyor..kadın kucağına alınca ağlıyor..artık bahçeye indirdim gönlü olsun diye...babası arabaya bindirdi beni işe bıraktılar.arabada hemen anneme verdim çığlığı bastı oynuyordu kucağımda etrafı izliyordu...araba giderken hala ağlıyordu..anne bırakma beni der gibi...yani çok zor oluyor..bu durumlarda çalışan anne olmaktan nefret ediyor insan...hıııııı aynı çorbaymış ama ben nohut katmıyorum canım yöreden yöreye farklılık gösteriyo sanırım
sen nasılsın buse nasıl bugün
A101 ne saracım...al canım al...fiyatı ne kadar ?leyloş A 101 de bugün güveç seti var gördünmü gidip alsam diyorum
evet canım..yöreden yöreye değişiyor...her yörenin tadı güzel bence...buse sabah pörtledi uyandı...bırakmadı peşimi..bir babası aldı bir ben..gideceğimizi anladı ananeye gitmiyor..kadın kucağına alınca ağlıyor..artık bahçeye indirdim gönlü olsun diye...babası arabaya bindirdi beni işe bıraktılar.arabada hemen anneme verdim çığlığı bastı oynuyordu kucağımda etrafı izliyordu...araba giderken hala ağlıyordu..anne bırakma beni der gibi...yani çok zor oluyor..bu durumlarda çalışan anne olmaktan nefret ediyor insan...
A101 ne saracım...al canım al...fiyatı ne kadar ?güzel güveçler yap bizde sana yemeye gelelim..
gunaydin kizlar nasilsiniz .. biz iyiz yada iyi olmaya calisiyoruz
günaydın canım iyi olmanıza sevindim bende iyi diyeyim iyi olayım modundayım boyun fıtığım zorluyo beni
evet canım..yöreden yöreye değişiyor...her yörenin tadı güzel bence...buse sabah pörtledi uyandı...bırakmadı peşimi..bir babası aldı bir ben..gideceğimizi anladı ananeye gitmiyor..kadın kucağına alınca ağlıyor..artık bahçeye indirdim gönlü olsun diye...babası arabaya bindirdi beni işe bıraktılar.arabada hemen anneme verdim çığlığı bastı oynuyordu kucağımda etrafı izliyordu...araba giderken hala ağlıyordu..anne bırakma beni der gibi...yani çok zor oluyor..bu durumlarda çalışan anne olmaktan nefret ediyor insan...
A101 ne saracım...al canım al...fiyatı ne kadar ?güzel güveçler yap bizde sana yemeye gelelim..
amin bitanem...gerçekten o ağlayınca artık benim gözlerim doluyor..hasta olduğundan beri bana daha düşkün oldu...evde eşime gidince bana hiç gelmezdi..şimdi kollarımı açıp gel kızım deyince babasının kucağından kendini atıyor hemen...ALLAHIM YOKLUKLARINI GÖSTERMESİN CANIM..Rabbim sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin olmayanlarada tez vakitte nasip etsin...Rabbim yaşantımızdan bu güzellikleri eksik etmesin inşallah cadıcım...ikizler zorluyor ha seni...benim eltimde çok şikayetci..oda akşamlı sabahlı...doğum sancısı başlamış ama doktor durdurmuş onun doğumuda ....1-2 hafta daha sabredin demiş...Allah zorda olanları kurtarsın sağlıkla inşallah...leyla nasilsin Buse bu sabah pesinden aglamis ay kiyamam nekadar zordur ayrilmak ondan ... ALLAH kolaylik versin calisan kadinlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?